donderdag 28 december 2023

Kosmisch Frequentie Nieuws 27 december 2023 – Door Dr. Schavi M. Ali ( neem tot je wat resoneert)


Kosmisch Frequentie Nieuws 27 december 2023
– Door Dr. Schavi M. Ali

Inkomende CME's en magnetosfeer
en omgaan met burn-out

Hoewel de zonnewinden met een snelheid van ongeveer “469” km/s iets boven de normale snelheid blijven, en hoewel er momenteel alleen maar “C.1-Klasse” zonnevlammen worden gerapporteerd, is het belangrijkste nieuws de aanhoudend onder druk staande magnetosfeer met deeltjesplasma van zowel onze zon als de zon. maar ook zoals gewoonlijk van energie buiten ons zonnestelsel.

Het grootste deel van de mensheid is al vermoeid, uitgeput en opgebrand door alle kosmische gebeurtenissen die in “2023” plaatsvonden, evenals door de menselijke kritische activiteiten zoals oorlogvoering en meer, en ook door aardbevingen, overstromingen, enz.
Er zijn verschillende redenen voor de huidige uitputting die we momenteel ervaren.

Ten eerste is Mercurius nog steeds retrograde, en dit veroorzaakt de noodzaak om een ​​stap terug te doen van zoveel uiterlijke actie en om meer zelfreflectief te zijn, wat rust vereist om dat te doen.
Ten tweede is onze Maan op haar hoogtepunt in het voeden van Kreeft, wat mensen inspireert om meer thuis te willen ontspannen in plaats van zo onderweg te zijn.

Vervolgens veroorzaakt het einde van een jaar, na al zijn gebeurtenissen, een inzinking van de energie.
Ten slotte is er, met de toegenomen kosmische gebeurtenissen, een ‘aantrekkingskracht’ op het zenuwstelsel, alle andere delen van het fysieke voertuig, op de geest en op de emoties.

Drink overdag een kopje warme brandnetelthee. Het is gevuld met essentiële voedingsstoffen en geeft een boost aan energie. Drink 's ochtends een kopje en 's middags nog een kopje. Drink nooit koffie. De cafeïne geeft ongeveer een half uur een energieboost, maar na ongeveer een uur treedt er een energiedaling op waardoor mensen gedurende de dag steeds meer koffie moeten drinken. Bovendien is cafeïne schadelijk voor het cardiovasculaire systeem en kan het maagklachten veroorzaken.

Plaats 4 maal daags 2 doseringen “Olive” van Bach Flowers onder uw tong. Het is speciaal ontwikkeld om energieuitputting aan te pakken. Je kunt ook 6 druppels in een fles bronwater van 16 ounce doen en de hele dag uit de fles drinken.

Eet bladgroenten, bieten en ander ijzerrijk voedsel.
Zorg ervoor dat u dagelijks een vitamine- en mineralensupplement inneemt om uw immuunsysteem gezond te houden.

De volgende edelstenen verhogen de vitaliteit: TIJGERIJZER, TURQUOISE en ZONNESTEEN. Draag ze en draag ze ook.
Draag etherische oliën van citrusvruchten zoals GRAPEFRUIT, CITROEN, SINAASAPPEL of TANGERIJN en probeer ook essentiële olie van PEPERMUNT. Sommige essentiële oliebedrijven zoals “Young Living” en “Aura Cacia” hebben specifieke oliedrankjes voor energie. “Young Living” heeft bijvoorbeeld een olie genaamd “En-R-Gee”. Plaats de essentiële oliën op uw derde oog, over uw oren, op uw slapen, achter in uw nek, op uw zonnevlecht en op uw voetzolen.
Maak wandelingen in de natuur. Mediteer naast een vijver of meer. Deze vullen een uitgeput lichaam, geest en emoties aan.