zondag 31 december 2023

Over de energieën…


Over de energieën…
Aftellen naar het nieuwe jaar! Sirius is onze nieuwjaarsster. Het is de helderste ster aan de hemel. Het zal klinken in 2024 en zal rond klokslag middernacht zijn hoogste punt aan de hemel bereiken. Het markeert het begin van het kalenderjaar.

Orion is ook helder in beeld. Als je de Gordel van Orion naar boven volgt, zie je de Pleiaden. Oudejaarsavond draait helemaal om de enorme toestroom van Galactische Energieën die we ontvangen. Oudejaarsavond staat altijd symbool voor de klok, die de goddelijke timing vertegenwoordigt.

De klok herinnert ons eraan om bewust te zijn van het huidige moment. De klok symboliseert het lot. Het herinnert ons eraan dat alles in je leven precies op het juiste moment gebeurt. Het is tijd om op te ruimen. het is een goed moment om je auto, je huis en natuurlijk je eigen energieveld schoon te maken.

We staan ​​op het punt een grote verschuiving naar 2024 te maken. Het draait allemaal om het opruimen en opruimen van je ruimte en je leven, zodat je veel ruimte hebt voor nieuwe energieën. Ik zou een goede schoonmaak doen. Doe dingen weg die je niet gebruikt.

Opfrissen! Doe een goede salie, palo santo, Florida water, verbrand wat kruiden of wierook. Als je de energie helder houdt in huis, zul je meer energie hebben. Steek wat kaarsen aan. Ik zou aanraden om ook een chakra-clearing te doen.

Het nieuwe jaar is een tijd om je hartchakra echt te openen. Het is tijd om je te ontdoen van alles wat je bezwaart. Het is een tijd om van je eigen slechte gewoonten af ​​te komen en eraan te werken. Het is een tijd om uw intenties voor het komende jaar vast te stellen.
Het brengt veel manifesterende energieën met zich mee.