zondag 31 december 2023

Stoppen met het blog/informatie ~ Janneke

Zoals ik eerder gezegd heb, hier de plekken waar je informatie kunt vinden : 

https://www.wakkeremensen.org/ 

https://www.lichtwerkersnederland.nl/blog/

Youtube voor de meeste video's (daar kun je je dan abonneren op een kanaal)

Manuela v/d Knaap  ~  https://inzichten.com/

https://www.wanttoknow.nl/

https://www.nieuwetijdskind.com/

https://danielscranton.com/

MAITREYA.BE

www.facebook.com/gedichtverhalen.a.knops

Marjolein Ingrid Soulpursang en Martha Krul zijn (helaas) alleen op Facebook te vinden, maar het zijn inmiddels fijne groepen waar mensen elkaar ondersteunen! Dus wie weet toch een account aanmaken ;-)

Verder is er op het blog onder de berichten vaak te zien waar dit vandaan komt (de bron) 

Verder wens ik jullie Oneindige... Liefde, Blijdschap...Overvloed, Gezondheid en alles wat jullie wensen te manifesteren, Veel Licht op jullie pad💛

Met een liefdevolle hartegroet,

Janneke (ook namens Iris)

****************

Lieve Mensen,

Het bijhouden van een blog, het erop zetten en zoeken van informatie iedere dag kost veel tijd, veel tijd die ik daardoor achter een computer doorbreng.

De laatste tijd echter merk ik dat mijn focus ergens anders naar toe getrokken wordt....het niet meer klopt om door te gaan met het blog.

Al geruime tijd ben ik (Janneke) de enige die dit blog gaande houd, omdat Iris ander werk doet en geen tijd heeft hier ook nog mee bezig te zijn. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor je Aanwezigheid hier op het blog, het lezen en kijken van alle informatie en ik hoop dat het iets heeft toegevoegd aan jullie wereld. Het blog blijft bestaan, zo kun je altijd nog wat lezen ;- )

Mijn bedoeling is om te stoppen met het plaatsen per 1 januari, dus tot die tijd zal ik nog artikelen blijven posten. Ik zal voor die tijd ook  melden waar je info kunt vinden, zodat jezelf op zoek kunt gaan als je iets wilt weten.

Rest mij nog om jullie al het Goede toe te wensen op dit soms hobbelige pad...Hou het Licht vast wat Je Bent💜 Shine Bright Like a Diamond!


Warme liefdevolle groet,

Janneke