zaterdag 30 december 2023

De miskenning van Healers ~ Mieke Michielsen


De miskenning van Healers

Er is een soort mensen op aarde die vaak niet worden begrepen. Zelf hebben ze soms ook het gevoel van een 'andere planeet' te komen, eerder nog een verre Ster. Door een mysterieuze vibe die ze lijken te dragen vinden ze elkaar, tot grote vreugde, en vormen ondertussen een groeiend netwerk van ware toewijding.

Grotendeels onmerkbaar voor de meeste mensen. Want wat ze vertegenwoordigen en brengen is vooral in het onzichtbare. De huidige wereld is van de doeners. Actie, uiterlijke prestatie en pakbaar talent wordt gewaardeerd en beloond. Maar welke plaats krijgen wij, Healers, in de maatschappij?

In vakken gestopt met neerbuigende stempels erop...Vooroordelen, spot, discriminatie, heimelijke jaloezie vliegen ons met regelmaat om de oren. We zijn het gewend geworden om daarmee om te gaan. Meestal lukt dit best want we hebben elkaar en de Engelen aan onze zijde ..

In het Grote Geheel en overal waar we komen brengen we in stilte onze bijdrage en dat is heel mooi. Maar we zijn óók mens. Soms zijn we het wel eens beu, die miskenning en het onbegrip. We voelen ons soms moe of geprikkeld omdat we 's nachts 'werken' en mensen bijstaan, of omdat het 'Healing Vuur' wat we kanaliseren op aarde soms zo heftig is voor ons eigen lichaam.
We leggen waarheden bloot zonder het zelf te willen en krijgen dan op de kop. We openen poorten en transformeren vaak veel meer dan onze eigen stukken maar niet zelden komt er 'stank voor dank'....

Daarom bid ik vanavond speciaal voor alle Healers, de wounded Healers, mijn prachtige Zielsmaatjes! In innige verbondenheid en warme gelukwensen voor 2024!