donderdag 28 december 2023

Einde Begin en tot ziens 2023 ~ Door Jennifer Hofman


Einde Begin en tot ziens 2023

Door Jennifer Hofman
Ik ben blij dat 2023 eindigt en ik weet dat velen van jullie dat ook zijn. Dit jaar was zwaar, maar dat geldt ook voor de afgelopen vier jaar. Sinds 2020 ondergaan we enorme veranderingen in de fundamentele structuur van onze realiteit, de desintegratie van 3D en de integratie van 5D. Maar de waarheid is dat we deze paradigmaverschuiving in 2008 zijn ingegaan, toen Pluto Steenbok binnenkwam en de tweede mondiale revolutie tegen 3D begon; de vorige vond plaats in 1762.
Als dit je leven in alle opzichten heeft veranderd, maak je dan geen zorgen. 2024 zal verlichting en herstel brengen, maar dit betekent niet dat we terug moeten brengen wat we verloren hebben. Dat is voor altijd verdwenen, vooral alles wat stevig geworteld was in 3D. Waar we nu toegang toe hebben is de geascendeerde realiteit, het 5D-paradigma en nieuwe niveaus van bewustzijn, verlichting en waarheid.
Deze laatste week van 2024 kenmerkt zich door de laatste volle maan van het jaar, een krachtpatser van energie met niet minder dan 4 Alpha Omega Portalen en nog een afscheid van de Pluto in Steenbok-generatie. In een tijd waarin iedereen thuis de feestdagen viert met familie en vrienden, is het passend dat de volle maan dit jaar in Kreeft staat, het teken dat het huis en de emoties regeert.
2024 brengt een aantal monumentale veranderingen met zich mee in de individuele en mondiale paradigma’s, dus maak je klaar om je intentie en manifestatie te intensiveren, vooral het deel dat betrekking heeft op wat je ontvangt en hoe je je realiteit uitbreidt, omdat jij de centrale begunstigde bent in dit nieuwe paradigma en jouw welzijn. zijn is jouw sleutel tot succes, vreugde, vrede, liefde en overvloed.
Om deze nieuwe energie en realiteit te verankeren moeten we kijken naar hoe we deze aspecten beschrijven, omdat ze niet geschikt zijn voor waar we naartoe gaan. Ik heb altijd gezegd dat het idee van bewustzijn beperkt was, omdat waar we energetisch gezien werkelijk naar toe groeien, bewustzijn is. Iemand die ademt en wiens ogen open zijn, wordt bewust genoemd. Maar wanneer we onze sfeer verhogen, ons potentieelveld uitbreiden en nieuwe mogelijkheden voor onze realiteit creëren, gaan we van bewustzijn naar bewustzijn. Dit is waar we nu zijn. Bewustzijn vindt plaats na ontwaken, realisatie en vaak een harde dosis waarheid. Hebben we daar sinds 2020 niet veel van gehad?
Wat is waarheid? Het is wat wij geloven dat waar is. Er is de spirituele waarheid die de waarheid is van energie, frequentie en vibratie. Al het andere is een individuele mening, oordeel of interpretatie van de waarheid. We hebben allemaal onze eigen waarheid en dat is wat wij geloven dat waar is. Het maakt niet uit of niemand anders ons gelooft, want onze waarheid geldt voor ons. Het probleem doet zich voor wanneer we proberen onze waarheid te rechtvaardigen door anderen zover te krijgen dat ze meedoen en ons geloven, door onze waarheid te bekrachtigen door deze onderdeel te maken van hun eigen waarheid. Dat komt niet zo goed over.
Je weet bijvoorbeeld dat ik geloof dat kamperen geen goede manier is om tijd of vakantie door te brengen. Ik hou niet van kamperen, dat is mijn waarheid. En als u mij het tegendeel probeert te laten geloven, krijgt u een voorbeeld van verzet tegen de waarheid, omdat ik mijn mening over kamperen niet zal veranderen alleen maar omdat u wilt dat ik het met u eens ben dat dit de beste vorm van vakantie is.
Onze grootste behoefte is om gewaardeerd en waardevol te worden, gevalideerd door anderen, zodat we weten dat we bestaan ​​en gehoord, geliefd en gewaardeerd worden en om te weten dat iemand, wie dan ook, het eens is met onze waarheid. En onze angst is dat de waarheid zal onthullen wat we altijd bang zijn geweest om te ontdekken: dat we niet waardig, liefdevol of verdienend zijn. Is het mogelijk om ons op ons gemak te voelen met onze waarheid, zelfs als niemand anders denkt dat deze waar is? Het hangt af van wat het is, maar aangezien de waarheid persoonlijk is, is dat de enige waarheid die we moeten weten, zolang ze waar is voor ons, we ermee in lijn zijn, authentiek zijn en ons gelukkig maken.
Het Cord Disconnect and Healing Program is jouw hulpmiddel om voltooiing en afsluiting te bereiken bij elke persoon, situatie, karmacyclus en relatie in je leven, door de energiekoorden los te koppelen in plaats van ze door te snijden, zodat je elke energetische verbinding voor altijd volledig loslaat. Sinds ik dit proces in 2006 introduceerde, hebben duizenden mensen het gebruikt om eindelijk een einde te maken aan levens vol uitdagende verbindingen en vrede en vreugde te vinden. Klik hier voor meer informatie. Dit is een zelfstudieprogramma met alles wat je nodig hebt om te leren hoe je het snoerontkoppelingsproces kunt gebruiken om je energiesnoeren voor altijd los te laten, de bron te genezen en te stoppen met het opnieuw creëren van nieuwe verbindingen, met levenslange toegang.
Onze waarheid moet genoeg voor ons zijn en moet onderbouwd worden door onze eigen overtuigingen en waarheid. Als niemand jouw waarheid deelt, is het dan onwaar? Nee dat doet het niet. En soms is wat ascensie mogelijk heeft gemaakt en ons door de donkerste tijden van de afgelopen twintig jaar heeft gevoerd, de bereidheid om vast te houden aan de waarheid, onze waarheid en de goddelijke waarheid, terwijl niemand anders bereid was ons te geloven of ermee in te stemmen. met ons. Ik heb die ervaring de afgelopen twintig jaar vaak gehad, jij ook?
Met 2024 hebben we een begin dat generatie-energiebewegingen omvat, zoals Pluto die naar Waterman gaat, een cyclus die eerder plaatsvond in 1778 en het tijdperk van de Verlichting inluidde. Dit is een tijd voor nieuwe ideeën, gemeenschap en een nieuwe focus op onszelf als goddelijke mensen. Bedenk dat zowel Neptunus als Saturnus in Vissen staan, dus we worden geroepen om onze realiteit stevig in de essentie van ons wezen te verankeren.
Hoe kunnen we het spirituele en het materiële integreren, zodat we creëren en ontvangen in een eindeloze stroom van synergetische manifestatie en een energetisch congruente realiteit die onze energiesoevereiniteit uitdrukt?
Onze realiteit wordt gecreëerd vanuit onze intentie, zelfs als we ons niet bewust zijn van wat we doen. Dit is hoe we energie realiseren, we gebruiken intentie om een ​​energiecontainer te creëren en dit creëert onze realiteit. Elke keer dat we een intentie stellen, realiseren we energie, maken het werkelijkheid voor ons en creëren we daaruit onze realiteit.
Hoe kunnen we een realiteit creëren die de uitdrukking is van onze grootste intentie en die realiteit vervolgens ontvangen zonder schuldgevoel, schaamte, angst of twijfel? Het kan wat inspanning en doorzettingsvermogen vergen, omdat we nog steeds vasthouden aan onze oude Martyred Healer-missies en proberen iedereen aan het licht te brengen. Ik denk dat we beginnen te beseffen dat dit niet mogelijk zal zijn, en dus zullen we iets anders moeten doen.
Zoals we de afgelopen vier jaar hebben gezien en nu zien, is de energiekloof tussen degenen die ontwaakt zijn en degenen die dat niet zijn (en die dat misschien nooit zullen worden) nu zo groot dat we het ons niet langer kunnen veroorloven om te wachten, te proberen vul het gat met onze eigen energie, of stel onze zielsmissie uit om daarin tegemoet te komen. En willen we dat überhaupt wel? Ik weet dat ik dat niet doe. Het is een lange en moeilijke reis geweest, soms erg onaangenaam en pijnlijk, en ik ben klaar om verder te gaan.
En terwijl we afscheid nemen van 2023 moeten we veel verwachtingen, hoop, wensen en dromen loslaten die ons niet zullen volgen naar het nieuwe jaar. Dit afscheid dwingt ons hallo te zeggen tegen nieuwe alternatieven die we kunnen gebruiken ter vervanging van wat niet langer relevant voor ons zal zijn.
Als iets, ondanks al je inspanningen, niet werkt, is het tijd om het los te laten, ongeacht hoeveel tijd, energie, moeite en emotie je erin hebt geïnvesteerd. Ik denk dat dit het moeilijkste deel is: loslaten zonder een gevoel van verlies of mislukking te voelen en de acties, overtuigingen en meningen van anderen accepteren, hoe pijnlijk we dat ook vinden.
Hoewel de periode 2020 tot 2023 enkele grimmige waarheden en realiteiten op de voorgrond heeft gebracht, heeft het ons ook laten zien hoe snel 5D-energie naar binnen stormt wanneer 3D uiteenvalt, oplost en vergaat. We missen misschien de dagen van gelukzalige onwetendheid, maar we zullen veel meer vreugde vinden in de nieuwe energieën en frequenties die naar voren komen.
En als deze periode ons ook de harde waarheid heeft laten zien dat anderen zo hard hebben gewerkt om zich voor ons en voor zichzelf te verbergen, dan hebben we de karmische cycli vervuld die we hier kwamen ervaren en beëindigen. Sinds ik in 2004 begon met channelen en schrijven, heb ik altijd gezegd dat dit het leven was waarin we kwamen om karma te beëindigen en ons karma op te lossen met onze zielengroep en karmische partners. We hebben levenslange ervaring gehad, nu kunnen we deze cycli beëindigen en verder gaan naar nieuwe, vreugdevollere paden. Maar als je er nog niet bent, als je nog steeds vasthoudt aan je karmische partners, dan heb je de komende jaren volop mogelijkheden om daar doorheen te werken. 2024 is nog maar het begin van deze energiecyclus en we hebben veel om naar uit te kijken.
Het is verleidelijk om met spijt, schuldgevoelens, schaamte, schuldgevoelens en een gevoel van verlies terug te blikken op het laatste jaar. Als je je doelen niet hebt bereikt of niet hebt bereikt wat je dacht dat je zou doen, voel je dan niet slecht. Terwijl ons dagelijks leven zich ontvouwt, gebeurt er veel meer onder de oppervlakte. De 3D-wereld is een microkosmos van een veel grotere realiteit die langzaam zichtbaar voor ons wordt. Multidimensionaliteit is ons nieuwe realiteitsparadigma en het opereren in meerdere dimensies zal onze nieuwe realiteit worden. Ik zal daar meer over vertellen in de voorspellingen voor 2024.
Of je deze laatste week van 2023 nu gebruikt om uit te rusten en te hergroeperen of om je huis schoon te maken en te organiseren, om plannen te maken voor het nieuwe jaar, of om de tijd te nemen om voor de laatste keer afscheid te nemen van het oude, het is het einde van een tijdperk. en het verdient een passend afscheid als we afscheid nemen van het oude en hallo tegen het nieuwe.