zaterdag 30 december 2023

Kabouters ~ Era Velazquez


Kabouters

Hallo mensen,
Wij zijn kabouters en we zijn hier om ons aan de mensheid voor te stellen via dit kanaal.

We zijn echt en blijven op dit moment op een Nieuwe Aarde, 5D versie van jullie planeet waar iedereen naar toe probeert op te stijgen. We zijn er graag, want niemand verstoort onze vrede en harmonie. Voordat we in Binnenaarde leefden, en sommigen van ons woonden in Holle Aarde met Zorra. Na de hemelvaart van jullie planeet verhuisden we daarheen naar de 5e dimensie.

Je vijfdimensionele versie van je planeet Aarde is veel groter dan je driedimensionele versie. De Nieuwe Aarde is 100 keer groter dan je 3D realiteit waar je nu op leeft. Dit komt veel voor in de kosmos, hogere dimensionale planeten zijn meestal veel groter dan lagere dimensionale planeten.

De belangrijkste reden hiervoor is alles groter en groter in hogere werelden. De wezens zijn langer, huizen, bomen, natuur in het algemeen, en dierenleven is groter en groter. Bijvoorbeeld Koningin An-Ra en Anubis Egyptische beschaving heeft vijf meter lange wilde katten en drie meter lange cobra's als huisdieren. Ook, op dit moment kan geen van de Galactic Light Forces moederschepen landen op jouw 3D-versie van Gaia, alle moederschepen zijn groter dan je hele planeet.

Als je het geluk hebt om naar de Nieuwe Aarde te stijgen, zul je veel langer zijn dan je nu bent. Je nieuwe lichaam wordt tussen de 8 tot 15 voet hoog en het zal ook een licht lichaam zijn, dat licht en gewichtloos aanvoelt. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is naast dat je een voortvarend spiritueel wezen zult zijn, je gaat veel langer zijn. Het helpt je om je aan te passen aan een nieuwe zwaartekracht, die niet zo dicht en zwaar zal zijn als een 3D-versie. Als je op dezelfde hoogte blijft als nu, vlieg je van de planeet af.

Je zult ook in staat zijn om teleporteren, telepathisch te communiceren met andere wezens en dingen te creëren met je Universele Bewustzijn in enkele seconden. Je zult duizenden en duizenden jaren leven. Niemand zal sterven op een Nieuwe Aarde aan ziektes, je zult niet eens ziek worden. Je zult een perfecte gezondheid hebben. Wanneer je besluit een ander leven te willen leiden, verlaat je gewoon je lichaam zonder pijn. Dan zul je in een nieuwe vorm verschijnen in een ander deel van de Kosmos en je nieuwe leven leiden.

In de Nieuwe Aarde het plantaardige voedsel dat je vooral voor het plezier gaat eten en niet voor de overlevingsredenen. Je lichtlichaam zal alle voedingsmiddelen die je consumeert volledig opnemen zonder dat er niets meer over is, wat betekent dat je nooit meer naar de wc hoeft, zoals je dagelijks doet in je 3D realiteit.

Wij kabouters komen uit de 6 dimensie, jullie zullen ons kunnen ontmoeten, wanneer jullie opstijgen. Alleen pure zielen kunnen ons nu zien in jouw dimensie. Vroeger konden mensenkinderen ons opmerken tot een bepaalde leeftijd van ongeveer 5 jaar, daarna raken ze bezoedeld door jouw samenleving en hun ouders, die ze meestal niet geloven en proberen hun verbeelding te bedwingen met dokters en medicijnen.

We hebben nu besloten om ons niet meer te laten zien aan kinderen, dus geen schade toe te brengen. We zijn 4-5 voet hoog en leven op een plek omringd door natuur, waar paddestoelen graag groeien. Dit zijn specifieke paddenstoelen, die best hoog kunnen worden, we kunnen van de ene paddenstoel naar de andere springen. We springen graag van de ene plek naar de andere, we lopen niet.

We bouwden kleine huisjes die eruit zagen als kastelen in afgelegen gebieden in het bos. Ook wij houden van teleportatie, we kunnen ook telepathisch communiceren. Onze bevolking is momenteel ongeveer 1000. Veel dingen zijn verborgen voor de ogen van de mens, zoals je alles door de geest ziet, en niet door je Universele Bewustzijn.

Het brengt alleen beperkingen met zich mee in de vorm van geloven in goed en kwaad. Deze komen vaak voor bij lage trillings realiteiten, zoals 3D of lager. De mensheid staat nog in de kinderschoenen en moet nog veel leren. De waarheid is dat jouw wereld op dit moment zo negatief en deprimerend is, dat we niet eens één dag zouden kunnen blijven.

We houden ervan om plezier te hebben en goede daden te doen. De mensheid vergat hoe ze vanuit hun hart moest lachen en genieten van elkaar gezelschap. Je bent te verteerd door je eigen overleving door deze constante obstakels die je dagelijks leven in je hoofd zetten. Je hele systeem, het moet vervangen worden door een geheel nieuwe manier van besturen van de maatschappij. Wat je hebt werkt niet, en het is nooit gelukt, het is maar voor één doel gemaakt alleen om een camouflage te zijn om de waarheid voor de mensheid te verbergen over hun oorsprong, vaardigheden enz.

Het maakt ons erg verdrietig als we naar mensen kijken. Het enige wat je doet, loopt gewoon elke dag rond zonder enig doel met rechtvaardiging, dat je geld moet verdienen om rekeningen te betalen. Je betaalt om te leven, onderdak en eten te hebben. Voor ons slaat het nergens op, jullie laten jezelf als objecten behandelen. Ga terug naar je wortels van spirituele Lichtwezens.

Het is tijd voor jou om in je ziel te ontsteken, de krachten om via meditaties op te stijgen, waar we zijn, naar een Nieuwe Aarde. De schelp van 3D gaat verdwijnen in het Universum, omdat vrede en harmonie hersteld moeten worden. Het is te lang geleden dat je wereld rust had. verenig je als één natie over de hele wereld en stop met verdeeld te worden door betekenisloze verschillen zoals religies, etniciteiten, enz. Nu is het tijd voor jullie om te gedragen als helden en niet als slachtoffers. Bedankt Ambassadeur van Licht Krachten.

Jullie zijn de mensen die de veranderingen in de wereld kunnen maken.

Kabouters

Era Velazquez gechanneld
Ambassadeur van de Lichte Krachten