vrijdag 29 december 2023

Saint Germain: Focus op het nieuwe begin Kanaal: James McConnell


Saint Germain: Focus op het nieuwe begin
Kanaal: James McConnell

Ik ben Saint-Germain. Ik kom op dit moment bij je, in deze omstandigheden; Ik zal zeggen: een nieuw begin.
Ja, je komt aan het einde. Je komt aan het einde van de film, het einde van de show, het einde van de oude driedimensionale illusie. Maar waar een einde is, is ook een begin.
En het is nu tijd om ons niet zozeer op het einde te concentreren, maar op het nieuwe begin. Het nieuwe begin dat overal begint te ontkiemen. Bewustzijnsverhoging overal. De trillingsfrequentie neemt overal toe, wat vervolgens het bewustzijn verhoogt. En naarmate meer en meer mensen hun bewustzijn verhogen, zullen ze steeds meer, jullie allemaal als collectieve eenheid, de sluier laten zakken, de sluier tussen dimensies desintegreren. En dat is wat er nu steeds meer gebeurt terwijl jullie steeds verder vooruitgaan in jullie ascensieproces.
Ja, terwijl je je concentreert op het negatieve, terwijl je je concentreert op de dingen die over de hele wereld gebeuren, en ze gebeuren . Er gebeuren nog steeds veel dingen achter de schermen. Maar nogmaals, voor degenen onder jullie die ogen hebben om te zien en oren om te horen: jullie zijn je bewust van die dingen achter de schermen. En het grote publiek, zelfs zij , zullen zich steeds meer bewust worden van deze dingen. Niet iedereen natuurlijk, maar veel, veel meer zullen ontwaken, en zijn nu bezig met ontwaken.
En de republiek, de republiek waar ik lang geleden in 1776 van droomde. In die tijd was er een droom. We hadden allemaal een droom om deze republiek van de Verenigde Staten voor Amerika te hebben. Maar het was niet alleen een droom voor de Verenigde Staten, het was een droom die destijds begon.
Maar toen wisten we allemaal dat het zou uitmonden in een wereldwijd fenomeen, een wereldwijde republiek. En dat is nu natuurlijk aan het gebeuren, ook al gebeuren er veel ogenschijnlijk negatieve dingen over de hele planeet, het maakt allemaal deel uit van het grotere universele plan. Het plan voor het land. Het plan voor de wereld. En die krachten die aan het werk zijn, die krachten van licht die aan het werk zijn, doen er alles aan om dit tot stand te brengen.
En jullie maken allemaal deel uit van die krachten van licht, en dat moeten jullie weten. In welke situatie u zich nu ook bevindt, u draagt ​​bij aan het grotere goed. Jullie dragen bij aan het eenheidsbewustzijn dat zich over de planeet verspreidt. En jullie moeten dat allemaal gaan begrijpen, dat jullie deel uitmaken van de Republiek, de Nieuwe Republiek. Jij bent de Nieuwe Republiek.
Net zoals Benjamin Franklin destijds werd gevraagd: wat voor soort regering geeft u de mensen? En zijn antwoord was. ‘Een republiek, als ze die kunnen behouden.’
Nee, jij hebt het niet gehouden, omdat jij de collectieve jij bent, heb jij het niet gehouden. Maar je gaat er weer naartoe. En er zijn krachten die zich volledig bewust zijn van de republiek die bedoeld was te zijn, en die zich nu in de richting bewegen om die terug te brengen naar het volk, voor het volk, en door het volk. Dat is waar het hier allemaal om ging. En jullie moeten allemaal weten dat jullie in die richting bewegen, en inderdaad heel snel in die richting. Want het einde van de film, zoals je die kent, loopt ten einde. En toen ik deze boodschap begon, gaat het allemaal over het nieuwe begin.
Ik ben Saint-Germain. En ik laat je nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat je vooruit blijft gaan. Ga vooruit op welke manier dan ook om steeds meer bewustzijn te brengen bij steeds meer mensen die klaar zijn om zich open te stellen en te ontwaken voor dat leren.