zondag 31 december 2023

Dynamische intensiteit beïnvloedt de “SR” – Door Dr. Schavi M. Ali


Dynamische intensiteit beïnvloedt de “SR” – Door Dr. Schavi M. Ali

Als degenen die scherpzinnig zijn op het gebied van kosmische gebeurtenissen, weten we dat de menselijke technologie niet precies kan registreren wat er gebeurt, maar het kan ons wel een goed algemeen idee geven.

Dit is wat er nu gebeurt nu de technologie die de dagelijkse “Schumann Resonantie (SR)” rapporteert, afkomstig uit Tomsk, Rusland en die de meeste wetenschappelijke organisaties in de wereld volgen, “Black-Out” registreert. De kosmische energie van zonnevlammen, coronale massa-uitstoot en meer is extreem geëscaleerd en blijft bijna dagelijks stijgen.

Een enorme zonnevlek aan de andere kant van onze zon draait zich geleidelijk naar de aarde en zal naar verwachting op 1 januari richting onze planeet barsten, wat een geomagnetische storm veroorzaakt.

Ook zal onze planeet zich op die dag door een ‘co-interactieve regio’ gaan bewegen – een plaats waar langzame en snelle zonnewinden samenkomen en schokgolven veroorzaken die de aarde beïnvloeden.
Al deze kosmische gebeurtenissen – die keer op keer plaatsvinden – zijn getuigenissen van de dynamische intensiteit die de ‘SR’ beïnvloedt: de trillingsfrequentie van de aarde (de cyclische snelheid van draaien om de ‘Haar’-as) en de amplitude (de diepte en kracht van de trillingen). .

Tijdens een aardbeving verschuiven de binnenste tektonische platen van de aarde krachtig – ze botsen tegen elkaar en glijden uit hun gebruikelijke posities – wat een omwenteling en opening van de bovenste regionen van de planeet veroorzaakt.

Wanneer een aardbeving erg krachtig is (bovenste “5s”, “6s, en hoger in omvang), schudt en glijdt het gebied waar de aardbeving plaatsvindt, en vallen gebouwen om, en kan de mensheid ernstig gewond raken of erger.

Aardbevingen komen al duizenden jaren voor, maar niet in de ernst en hoeveelheid waarin ze nu voorkomen.
Het is duidelijk dat er de komende uren nog meer aardbevingen zullen plaatsvinden voordat we “2023” afsluiten. Maar tot nu toe is hier het rapport:
51.333 in het afgelopen jaar
4.392 in de afgelopen 30 dagen
961 in de afgelopen 7 dagen
163 in de afgelopen 24 uur

Deze aardbevingen waren zowel klein (“1s”, “2s”, “3s”, en lage “4s” van omvang) als groot (bovenste “5s”, “6s”, en groter zoals hierboven vermeld), maar de meeste zijn geweest in de grotere grootheden.
________________
Wij zien dat niets is wat het lijkt