vrijdag 10 maart 2023

Saturnus is na 26 jaar terug in Vissen en brengt grote veranderingen met zich mee...


Saturnus is na 26 jaar terug in Vissen en brengt grote veranderingen met zich mee...

...We zitten sinds gisteren in een mega shift, in een intense vibe omdat de planeet van karma, Saturnus, een zeldzame beweging heeft gemaakt naar een nieuw astrologisch teken; namelijk Vissen. Deze shift brengt grote veranderingen in ons leven, we worden nu écht getransformeerd.
Saturnus zal tot 13 februari 2026 in het teken van de dromerige Vissen blijven en zal alles, écht alles, veranderen.

Sinds 2017 bewoog Saturnus door Steenbok en Waterman, dit zijn twee sterrenbeelden die in de oude astrologie door Saturnus werden geregeerd en dit maakte dat onze levenslessen hard en intens waren, maar het waren eigenlijk groeipijnen.

Nu worden we werkelijk wakker geschud en gedwongen om onze roze bril af te zetten en in onze waarheid te gaan staan. En dit raakt al onze diepste gevoelens (aan). Er zullen heel wat laagjes losgeweekt en losgetrild worden om nog dieper naar het gevoel toe te gaan en daar gaat je zielsgeliefde ook in mee navigeren.

Er komen stukken uit het verleden naar boven die serieus om heling (gaan) vragen, het zullen thema’s vanuit het persoonlijke verleden zijn die BOEM KADENG aan de oppervlakte gaan komen. En we moeten erdoorheen, want alle diepe, oude lagen zullen losgetrild worden.

In feite worden we kosmisch geleid om al die oude thematieken op te laten komen.
Hierdoor wordt alles anders, omdat alles wordt opengerukt vanuit onze bron-kracht en zelf-meesterschap en hier kun je een ander wezen en dus ook je zielsgeliefde mee 'raken', aan laten haken, want die navigeert mee in deze frequentie.
Alles wordt geleid en hier kunnen we ons eigenlijk geen voorstelling van maken, maar zoals ik al zei worden alle oude laagjes simpelweg afgepeld en we kunnen ons niet helemaal oké gaan voelen hierdoor, emotioneel gezien.

Niets zal ook maar met iets meer te vergelijken zijn. Niets is wat het lijkt, zeker als we vanuit het oude perspectief gaan kijken.
Het hoofd doet hier niet in mee, dus verken je innerlijke rijk.
Kies ervoor om je te verdiepen in je dromen of breng tijd alleen door, in stilte. Saturnus zal je inzet om naar binnen te keren echt gaan belonen.

Vertrouw verder op je intuïtie. Je bent een kosmische architect van de Nieuwe Tijd. Vertrouwen op je intuïtie kan even wennen zijn, maar het herkennen van de stem van je innerlijke wijsheid zal je ondersteunen.
Zet verder duidelijk je grenzen. Als iemand of iets je energie kost of je opslokt, wens 'ze' dan het allerbeste en/of laat het vrij.

En omarm de superkrachten van flexibiliteit, aanpassingsvermogen en nieuwsgierigheid. Met Saturnus in dit teken is het vermogen om van gedachten te veranderen jouw power-house-kracht.
Geef je maar over aan alle mysteries, van de komende jaren.


Namasté, Caroline
Nieuwetijdsliefde - Carma Coaching