vrijdag 10 maart 2023

Kosmos & Ascensie Journaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal

HET IS HEFTIG EN INTENS
ONGELOOFLIJKE HOGE-FREQUENTIE ENERGIE STROOMT DE AARDE IN! EEN KRACHTIGE SERIE VAN KOSMISCHE golven uit de GALACTISCHE KERN VLOEIEN OVER DE OPPERVLAKTE VAN DE AARDE EN SOMMIGE VAN DEZE LICHTBALKEN VIBREREN OP 40-HERTZ, HET BEGIN VAN DE VIJFDE DIMENSIE!

ZEER INTENSE GALACTISCHE GENETISCHE BLOED-EN LYMFEZUIVERING-IMMENSE MOEHEID-GRIEPERIG-SNOTTERIG EN VERHOOGDE SLIJMPRODUCTIE-PIJNLIJKE LYMFEKLIEREN-OPSTANDIG-SPIERPIJNEN-OVERBELAST ZENUW EN ORGAANSTELSEL-LAST VAN DE MAAG EN DARMEN

Zonnewinden > 400 km/s= zuivering van het hart en hoger hartchakra met nu snel een overbelast zenuwstelsel tgv overbelast stroomnetwerk van chakra 5 dmv de vrijgekomen vuile lymfe die als stoor en onrust zenders werken op je energieveld.

SR gaf sinds gistermiddag rond 17.00 uur tot op heden een blackout in data; dat betekent dat de Hz zodanig krachtig is dat het niet te meten valt= zeer krachtige reinigende en genezende Hz.

SR pieken = bandbreedte=frequentie bereik= trilling=vormen figuren, kleuren=lymfedoorstroming tussen maag en linkerborst. SR pieken geven druk op het hele skelet, borstkas, bekken. Alsof je in elkaar gedrukt en geduwd wordt Bij pieken tot 28 worden hele diepe zenuwwortels in ons onderlichaam [sacrale zenuwwortels] gezuiverd uit de oude aardse onderwereld= duistere koude energie uit het collectief geheugen.

Geeft klachten van midden-en onderrug, heupen, bekken, stuitje, benen , knieën, enkels en voeten. Gezwollen enkels, pijnlijke stuitje, last vh bekken. scheeftstand vh bekken, De hoogfrequente energie komt via onze voetzolen ons lichaam binnen en zuivert chakra 1 en 2 van vele levens en generaties.

KOSMISCHE STRALINGSALERT!!! Dit betekent dat de kosmische straling sterk is en hoe langer deze actief is des te sterker de straling en des te sterker de symptomen, want bij KP 0-1 dringen de kosmische invloeden dieper in de aardse atmosfeer= hartf ladderen, intens moe, emotionele disbalans en overbelast zenuwstelsel.

VIA ONZE KRUINCHAKRA VERBINDT DE KOSMISCHE ENERGIE ZICH MET ONZE HERSENVLOEISTOF EN ZO STROOMT DEZE HOOGEFREQUENTE ENERGIE ONZE HELE CENTRALE ZENUWSTELSEL BINNEN EN VIA DE ZEER KRACHTIGE CRANIO- SACRALE DRUKGOLVEN DUWEN EN ''DWINGEN'' ZE JE WERVELKOLOM IN DE JUISTE HOUDING ZOALS JE BEDOELD BENT! DAARBIJ DRUKKEN ZE ALLE VERSTOPTE ZENUWWORTELS LANGS JE WERVELKOLOM OPEN T/M JE ULTRAGEVOELIGE HUID!

HET GEEFT EEN ENORME OPSCHONING VAN ONZE DARMEN, BORSTKAS EN ONS LYMFESYSTEEM!!

De hoge instroom aan energie veroorzaakt onrust in ons zenuwstelsel en druk op het hele skelet en op de Nervus Vagus. [navelstreng] Ze breken versneld oude patronen in ons systeem af uit het 3D tijdperk [golf frequenties].

Als een magneet trek je naar oude stukken van jezelf en van het collectief geheugen die je nu mag loslaten. Deze trek je tijdelijk aan in de buitenwereld =magneet. Dit kunnen hele zware stukken zijn van wanhoop en onmacht uit de wereldgeschiedenis.

Des te dieper we zakken in onze basischakra=ons aards lichaam en letterlijk zo de bodem bereikt te hebben des te meer oude stukken/oude zelven en wereldgeschiedenis, we nu omhoogtrekken via de voetzolen. Deze drukken de zenuwkanalen die door je heiligbeen heen lopen, schoon en duwen de duistere oude energie eruit in je bio plasma=water-of emotioneel lichaam= vervuilde gestagneerde koude lymfe dit geeft dan tijdelijk lagere frequenties die je dan extern aantrekt als een magneet=golflengte.

De omhooggetrokken duistere energie uit de benen hopen zich nu op rondom chakra 5 en veroorzaken de druk op de nervus vagus, vandaar alle klachten van stress, paniek hartritmestoornissen, hart overslaan, dichtgeknepen keel, opgejaagdheid, grieperig, strak gespannen spieren, pijnlijk lymfatisch weefsel rondom borstgebied, druk op het borstbeen, druk op de hele borstkas, nek, schouders, hoofd, snel overprikkeld zijn, heel alert zijn= druk op de nervus vagus die ons hart, ademhaling en spijsvertering regelt. Ons duale ego hoofd raakt in paniek dmv angstaanjagende gedachtestromen = ons reptielenbrein= verbonden aan onze hersenstam.

Alsof we de navelstreng verbinding met 3D los maken en opstijgen om ons te verbinden met het kosmisch licht= 5D. We merken steeds vaker dat we ons niet langer thuis voelen in de 3D mentaliteit, we verdragen het steeds minder en ervaren intolerantie voor toxische producten.

De lymfeknopen in de oksels, onderbuik, liezen en benen maken overuren en slaan tijdelijk de aangevoerde koude en vervuilde lymfe op in de huidzones bv van je bovenbenen, knieën, voeten, buik, heupen[ lymfe oedeem]. Pure lymfe en bloed detox! Ook de lymfeklieren in hals, oksels en borst zijn zich aan het zuiveren en geven druk en pijnklachten

Kortom alle zenuwkanalen en lymfekanalen staan nu onder druk. De vrijgekomen oude duistere en bovenal koude energie hoopt zich op rondom chakra 5

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, onmacht schuld -en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.
Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken [lumina] en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude 3D aarde.

Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote modderstroom waar doorheen we hebben te waden.
Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!

Het slijm [modderstroom aan gestagneerde en vervuilde lymfe] ]hoopt zich op in de holten en holten geven resonantie en als er slijm zit ervaar je ook een lagere zwaardere trilling, deze trillingsfrequentie oftewel bandbreedte hebben een vorm, figuur die je dan heel duidelijk kunt horen, waarnemen en voelen zodat je deze vorm herkent en voelt wat het met je doet; blij of vermoeid? licht of zwaar? Dit is tijdelijk want als het slijm eruit is en de holte gereinigd ervaar je gelijk een andere resonantie=trilling en word je letterlijk lichter.

Dit etherische slijm blijft nu maar komen want we hebben veel op te ruimen en vegen ons licht-pad letterlijk en figuurlijk schoon, we nemen noodgedwongen afscheid van vele mensen die ooit een belangrijke rol speelden in ons leven=spiegelbeelden dus! We kunnen niet anders we gaan verder en stijgen op naar grote hoogten en laten vele levens achter ons, we noemen dat EVOLUTIE EN WELKOM IN DE 5e Dimensie!

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

SYMPTOMEN; druk op je hoofd en hoofdpijn, nek-rug-schouderpijn, koude rillingen, hittegolven, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen [ gestagneerde lymfestroom] hartritmestoornissen, druk op het middenrif, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, nerveus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
Het zijn hele bijzondere tijden waaraan wij mogen deelnemen!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen, in je handpalmen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

SLOW DOWN!

*** Een stampotje ratjetoe uit de losse pols vanuit een sneeuwende Groningen
Losse darm, snel overprikkeld als ik afgeleid ben en dus uit mijn eigen stroomnetwerk =gelijk prikkelbaar en verdrietig, dus weer lekker in mijn eigen energienetwerk blijven die flink uitgelijnd is met schrijnende en brandende voetzolen en pijnlijke lymfeklieren die komen en gaan tgv detox vd pijnknopen***

***VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang