woensdag 8 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 7 maart 2023 – “Daar blaast ze” – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 7 maart 2023 – “Daar blaast ze” – Door Dr. Schavi M. Ali

Met de komst van de Volle Maan op 7-3-2023, reizen de zonnewinden met meer dan 600 kilometer per seconde (km/s), wat ongeveer 1,3 miljoen mijl per uur (mph) is.
De magnetosfeer ontvangt een opeenhoping van plasma dat onder druk komt te staan ​​van buiten ons zonnestelsel. Later vandaag zou de Aarde/Gaia aan alle kanten (naar de zon gericht en aan de andere kant) zwaar omringd kunnen zijn met deeltjesplasma."M-Klasse" fakkels zijn ook waarschijnlijk met bijbehorende coronale massa-ejecties (CME's).
Al het voorgaande activeert zowel de binnenste magnetische planetaire tektonische platen als het buitenste geomagnetische veld.
Tot nu toe zijn er 98 aardbevingen geweest in de afgelopen 24 uur met een sterke "6.0" magnitude in de Filippijnen.
Geomagnetische stormen worden verwacht aan de polen, evenals andere potentieel krachtige weersomstandigheden op verschillende plaatsen in de wereld.
De "Schumann-resonantie" (SR ["kracht" van planetaire trillingsfrequentie en -amplitude]) registreert al een numerieke "60", en grote witte ontploffingen zijn afgebeeld op de SR-kaarten van Tomsk, Rusland, wat wijst op enorme doses kosmische straling. LICHT komt onze planeet binnen - enorme hoeveelheden zuiverende, reinigende en verlichtende dynamiek.
Wanneer de kaart groene of oranje vlekken of vlekken vertoont, zijn dit interferenties met het LICHT.
Wanneer er een totale black-out van de kaart is, is dit omdat het binnenkomende LICHT zo krachtig is dat de technologie van de mensheid het niet kan registreren.
Met andere woorden, het LICHT komt krachtig binnen omdat er een enorm enorme bio-fotonische stroom nodig is om toe te voegen aan het transformatieve proces dat de schepping al doormaakt.
Gewoonlijk arriveren zulke enorme stromen van LICHT wanneer door de mens georkestreerde planetaire omstandigheden een niveau van chaos bereiken waarbij de voortdurende "bewustzijnscorrectie" voor "wedergeboorte" moet worden opgevoerd.
Daardoor komt er altijd LICHT binnen, maar er zijn tijden dat het krachtiger is. Het LICHT waarover hier gesproken wordt, is datgene wat arriveert van “aan gene zijde” dat soms “toegestaan” is om door de apparaten van de mensheid te worden geregistreerd als “tekens” en soms niet.
De "Spirituele Technologie" van de mensheid, die zich manifesteert als helderhorendheid, heldervoelendheid en helderziendheid, en ook als fysieke, mentale en emotionele ervaringen, komt steeds vaker voor.
Dit gebeurt terwijl LICHT het fysieke voertuig binnenstroomt en het transformerende werk doet van het herontwerpen van cellulaire netwerken en DNA-receptoren.
Wat het "Lichaam van LICHT" wordt genoemd, wordt steeds meer geactualiseerd en het proces is vanaf nu meer naar binnen gericht dan naar buiten toe. In sommige gevallen kan het echter lijken alsof het omringende auraveld van een mens met zeer geavanceerde spirituele afstemmingen wordt gedetecteerd als een grote kristalheldere helderheid die zich behoorlijk ver uitstrekt.Kosmische gebeurtenissen zullen toenemen naarmate het huidige tijdperk voortschrijdt en verschuift naar hogere frequenties van zowel materiële als spirituele energie.
Een zeer krachtige en magnifieke gebeurtenis die zijn oorsprong vindt in het etherische rijk zal op een bepaald punt in het ruimte/tijd-continuüm plaatsvinden dat mogelijk een realiteit zal maken van het bijbelse vers waarin staat: "Elke knie zal buigen en elke tong zal bekennen".
Er kan zo'n gebeurtenis nodig zijn om meer mensen naar verlichting te laten streven. Een groot deel van de mensheid moet zich nog realiseren dat collectieve bewustzijnsniveaus atomen gevuld met informatie de ethers in sturen die berichten terugsturen over komende zegeningen of waarschuwingen voor gevolgen, omdat de ethers gevuld zijn met spirituele atomen die de gedachten, gevoelens, woorden, en acties als een boek met hoofdstukken en verzen.
Terwijl 2023 zich afspeelt met zoveel planetaire veranderingen - twee grote die jaren zullen beginnen en duren (Saturnus in Vissen voor 3 jaar en Pluto in Waterman voor 20 jaar), en terwijl meer dan 2000 asteroïden door de ruimte vliegen, en als de equinoxen en zonnewendes komen aan, en naarmate de zonne-energie toeneemt, en terwijl ons hele melkwegstelsel door de Fotonengordel trekt, en terwijl de Grote Aantrekker barst van LICHT, enz. "Kosmische Zee". Immers, voor degenen die betrekking hebben op de numerologie van Pythagoras, onthoud dat het jaar "2023" wordt toegevoegd aan het getal "7" waarvan de boodschap tweeledig is: ofwel SPIRITUELE VERHOGING of spiritueel bankroet. Zoals Yeshua Ha Messiah zei: "Door uw geloof zij u". Het is tijd om het geloof te onderzoeken. Is het gecodificeerd door de mensheid of geopenbaard door GODDELIJKE OPENBARING? We kiezen elke dag de oriëntatie van ons bewustzijn en dienovereenkomstig ontvangen we ofwel GROTERE LICHT of worden we op drift gelaten.