donderdag 9 maart 2023

Binnen in jullie is de weg en de waarheid te vinden ~ Pyts Boschma


Binnen in jullie is de weg en de waarheid te vinden. Binnen in jou fluistert een zachte stem: 'Herken je het lichtpunt? Zie je de scheur? Wees je ervan bewust dat door de scheuren die ontstaan het Licht valt en schrik niet als plotseling dat wat achter de scheur verborgen lag naar buiten komt. Schrik niet, maar kijk vanuit de waarnemende positie naar het grotere geheel. Het moet zo zijn, als alles dat verborgen is geweest opgelost moet worden, dan moet het eerst aan het Licht komen.

Jullie zijn de Lichtwerkers. Jullie herkennen de tekens, jullie zien en horen wat niet verteld wordt. Jullie weten wat verborgen wordt, jullie zijn degenen die de scheuren veroorzaken door jullie vasthoudendheid. Jullie zijn de koppigste, sterkste, eigenwijste, licht dragende zielen die deze taak op je genomen hebben omdat het in je zielenprogramma staat.

Jullie worden gedreven door een onzichtbare constante Kracht, moegestreden maar niet verslagen. Rust zo nu en dan even uit lieve ziel, je wordt hoog geëerd, je naam wordt genoemd, er wordt vol bewondering naar je gekeken. In de toekomst zul je een teken dragen waardoor iedereen zal weten dat je hier was, in deze tijd. Je bent een wegbereider en een lichtdrager en je bent sterk. Twijfel nooit aan de uitkomst, die staat vast. Wat God opgedragen heeft is al uitgevoerd. God zijn Wil is Wet! Haar Woord is de scheppende Kracht.

De Blue Spirits door Pyts Boschma