dinsdag 20 december 2022

Zonnewende Passage 2022 - Natalia Alba

Zonnewende Passage 2022 - Natalia Alba

Geliefden,
Om het einde van dit harmonische jaar te bekronen, gaan we nu inin een zeer krachtige passage. Een die vandaag begint met de aarde die het galactische centrum in Boogschutter uitlijnt, gevolgd door de zonnewende en een nieuwe maan in Steenbok.
De versnelling die onze Planeet ervaart, samen met zijn afstemming op het Galactische Centrum, geeft ons de mogelijkheid om hogere bewustzijnsniveaus te integreren, waardoor ons DNA eindelijk de genezing en verschuiving kan ervaren die nodig is om zijn oorspronkelijke programmering terug te krijgen.
Een proces dat begint door eerst alle beperkte, onbewuste overtuigingen uit ons mentale lichaam te verwijderen, die ons belemmeren om oude gewoonten niet meer te herhalen, en die ons vastzetten in bepaald gedrag. Genetische opruiming is ook cruciaal voor ons om in DNA-revalidatiewerk te stappen, evenals ons hartcentrum uit te breiden en het te zuiveren van oude wonden en lagere emoties, door te werken met het toroïdale hartveld, zijn licht uit te breiden, het in groen te visualiseren om te verankeren als zoveel mogelijk genezing, en het ronddraaien totdat het ons volledig omringt. Dit is van het allergrootste belang, alsof ons hartcentrum niet helder en open is, we de liefdevolle frequenties die naar Planeet Aarde worden afgedaald niet volledig kunnen verankeren.
De belangrijkste stap is om de wil te hebben om ja te zeggen tegen verandering, toegewijd te beginnen aan het veranderen van oude patronen en vol te houden op onze genezingsreis, aangezien het ons kan uitdagen op manieren die we nog nooit eerder hebben ervaren. Tijdens deze passage nodigen gidsen ons uit
Wanneer we bewust de intentie bepalen en besluiten om ons af te stemmen op deze gebeurtenissen, co-creëren we samen met een Hogere Intelligentie die helpt bij de transformatie die ons lichaam al doormaakt, hoewel bewust innerlijk werk, verandering in gewoonten en toewijding cruciaal zijn om te bepalen het uiteindelijke resultaat van ons innerlijk werk.
Als het uw bedoeling is om u aan te sluiten bij deze planetaire gebeurtenissen, is het van vitaal belang om goed voorbereid te zijn op de enorme plasma-integratie die zal plaatsvinden, en die ons krachtcentrum zal beïnvloeden, evenals het spijsverteringsstelsel, want we integreren ook ons ​​lichaam. Verwerken. Als je tijdens deze passage, indien mogelijk, in contact kunt komen met de natuur, zou dat helpen om de frequenties van ons Galactische Centrum en Zonnewende direct te integreren. Hoewel, als we de intentie stellen, hun Bewustzijn op een andere manier met ons zal co-creëren.
De Nieuwe Maan in Steenbok zal zich uitlijnen met Jupiter, wat de integratie die velen al ondergaan nog verder zal uitbreiden. Een belichaming die zal worden benadrukt door de essentie van Steenbok, aangezien dit teken helemaal draait om het brengen van verlichting in het lichaam, wat precies is wat we doen op ons ascensiepad, en dat bereikt zijn hoogtepunt met de zonnewende. Zoals Steenbok ons ​​eraan herinnert, zijn toegewijd, georganiseerd en integer handelen essentieel om onze innerlijke taak te volbrengen om meer licht in het lichaam te brengen, vooral in deze tijd waarin velen zullen worden afgeleid.
Om ons te helpen de Waarheid op dit moment te zien, nodigen gidsen ons uit om te werken met een lapis lazuli , een kristal dat onze visie zal verbeteren, waardoor we authentieke informatie en begeleiding kunnen ontvangen, vooral de manipulatie die er is. Een steen die ons zal helpen onszelf te bevrijden van de vele programma's die ons niet helpen om hogere waarheden te integreren, en die ons helpt om eindelijk op één lijn te komen met ons Goddelijke Zelf. Deze steen geeft ons ook de moed en de kracht die nodig is om naar binnen te gaan om onze persoonlijke waarheid te vinden, alles wat we nodig hebben om te genezen en op te lossen en ons unieke zielspad te blijven bewandelen.
Dit is inderdaad een tijd voor ons om te communiceren met ons Verlichte Zelf, terwijl we doorgaan met onze innerlijke taak van bewuste herprogrammering, aangezien het hebben van tijden van diepgaand herstel en verjonging tussen deze integratieperiodes essentieel is om het lichaam te voeden.
Fasen die voor ons essentieel zijn om onze reis te evalueren en te beslissen wat ons nieuwe pad dient en wat zal worden verwijderd, nieuwe structuren creëren, zoals ook zal worden herinnerd in deze 2023, en de nieuwe fundamenten van ons nieuwe leven leggen. Een prachtige passage voor persoonlijke transformatie, het opruimen van meer valse overtuigingen en alles wat niet is wie we zijn, in dit Nu-moment.
Ik wens jullie een gezegende overgang, Geliefden.
Binnen oneindige liefde,
**Door Natalia Alba