dinsdag 20 december 2022

De Hathors: Goddelijke Meester van de Schepping - : Peggy Black

De Hathors: Goddelijke Meester van de Schepping - : Peggy Black



We zijn hier om de mensheid te erkennen voor het niveau van ontwaken dat de afgelopen paar jaar heeft plaatsgevonden sinds 2012. Er vond in die tijd een totale verschuiving plaats in het collectieve bewustzijn.
Het is een geleidelijk ontwaken geweest; langzaam wordt elke aardwandelaar zich bewust van een nieuw bewustzijnsniveau. We vieren dit met jullie en eren ieder van jullie voor jullie bereidheid om te openen en een nieuw niveau van bewustzijn aanwezig te laten zijn in jullie bewuste geest en activiteiten.
Waar ga je heen vanaf hier?
Laat ons enkele ideeën geven over wat er in je bewustzijn gebeurt. We nodigen je uit om te overwegen dat jij de doener, het doen en de daad bent. Wanneer je jezelf toestaat te overwegen dat de realiteit die je ervaart van je eigen creatie is, word je bekrachtigd en stap je in het weten dat je pure bewuste energie bent. Jij bent de maker, de creatie en het resultaat. Andere manieren om dit te zeggen zijn dat jij het canvas, de kunstenaar en het schilderij bent. Jij bent de spiegel, de weerspiegeling en de waarnemer.
We willen dat je naar je leven kijkt en dit concept toepast op wat er gebeurt. Merk op wat je bezit als jouw creatie en merk op wat je bereid bent anderen of gebeurtenissen de schuld te geven. We benadrukken deze waarheid voor jullie dat als het in jullie realiteit is, jullie het op de een of andere manier hebben gecreëerd vanuit jullie overtuigingen en patronen.
Als je realiteit iets is waar je niet van houdt of waar je je tegen verzet, kijk dan zorgvuldig vanuit een interessante plaats en kijk hoe je zou kunnen hebben gecreëerd wat er gebeurt.
Dit proces van verlichting is het volgende niveau van je persoonlijke empowerment. Wanneer je kunt zien wat je ervaart vanuit een plaats van eigendom, zal alles verschuiven.
Onthoud dat je hier in deze dimensie bent als een goddelijke meester van de schepping. Je bent hier om te oefenen met creëren; je bent hier om te oefenen met het manipuleren van energie. Deze planeet is echter het meest uitdagend omdat het energieveld van deze dimensie een energieveld is van onbewuste beperking.
Als een goddelijk bewust wezen, wanneer je in een fysiek lichaam komt, wordt van je verwacht dat je overeenkomt met het energieveld van de dimensie waarin je stapt. Dus jij als een alwetend goddelijk wezen, kom in een fysiek lichaam, empathisch overeenkomend met deze realiteit van beperking en veel mensen halen hun eerste adem en hun laatste nooit beseffend wie ze werkelijk zijn. Ze blijven onbewust en hun fysieke bewustzijn is geprogrammeerd met beperkingen.
Er heeft echter een subtiele verschuiving plaatsgevonden in het collectieve bewustzijn. Steeds meer individuen worden zich bewust van het besef dat ze meer zijn dan hun fysieke zelf.
Je wordt wakker voor je ware begrip van waarom je hier op dit moment op deze beperkte planeet bent. Je ontwaakt en realiseert je dat je al die tijd je realiteit hebt gecreëerd. We weten dat dit degenen zal triggeren die misbruik, verdriet of trauma hebben meegemaakt.
Dus laten we het uitleggen. Stel je voor dat je als goddelijk wezen hebt besloten terug te keren naar de beperkte dimensie om verkeerd gekwalificeerde energie te verheffen en te transformeren. Als machtige meester leek dit een gemakkelijke taak, dus besloot je een fysieke vorm aan te nemen, een lichaam. Onthoud echter dat een deel van de energie van deze dimensie onbewust en beperkt is. Dus vanaf het moment dat je voor het eerst ademhaalt, raak je bewusteloos en is je fysieke bewustzijn geprogrammeerd met beperkingen. Je vergeet dat je hier een goddelijke krachtige schepper bent om de negatieve energie in deze dimensie te transformeren naar de negatieve energie die je ervaart.
Dus elke negatieve ervaring triggert je gevoel van machteloosheid, het slachtoffer. Je leeft de realiteit uit dat het leven hier moeilijk, pijnlijk en oneerlijk is. Je praat over de oneerlijkheid, de moeilijkheid, je nieuws blijft de negatieve gebeurtenissen uitzenden en ze blijven op hun plaats blijven en dit creëert alleen maar meer van hetzelfde.
Wij zeggen stoppen! Wij zeggen bezit je kracht om te transformeren! Stap uit je beperkte onbewustheid en bezit echt je vermogen om te creëren. Neem je verantwoordelijkheid voor het creëren van het negatieve, zelfs als je niet zeker weet hoe je het hebt gemaakt.
De energie die jullie planeet heeft gebaad, is een energie die jullie ondersteunt om uit deze beperkingen en deze staat van bewusteloosheid te stappen. Verwelkom deze energie; adem deze energie in je lichaam, laat het je beperkte gezichtspunten subtiel verschuiven. Laat het je gevoel van machteloosheid veranderen. Sta deze energie toe om je programma's en gevoelens van vastzitten in een negatieve cyclus te helen en te verheffen.
De mensheid ontwaakt uit eeuwen van geheugenverlies, eeuwen van negatieve en verkeerd gekwalificeerde energieën.
Je lichaam reageert op deze stimulatie van kosmische energieën. Merk op hoe je je voelt, wat gebeurt er in je lichaam? Waar is je energiepeil? Voel je je uitgeput, moe, vermoeid?
We nodigen je uit om in deze gevoelens te ademen, deze gevoelens te laten klinken om ze uit je veld te zuiveren. Geef duidelijk aan wat je bedoelingen zijn. Wees in de natuur, loop en rust als dat nodig is. Zorg goed voor jezelf, want je lichaam gaat door dit ontwaken, dit ascentieproces.
Er zullen steeds meer massale verschuivingen en enorme wereldwijde veranderingen plaatsvinden. De energie die aan deze planeet wordt geschonken, transformeert de sluiers van vergetelheid. Deze energie biedt de mensheid de mogelijkheid om echt in hun magnifieke goddelijke zelfkennis te stappen dat zij altijd de schepper van werkelijkheden zijn.
We sluiten ons bij je aan en vieren je ontwaken. Je wordt geliefd en ondersteund door de galactische wezens van licht terwijl je deze dichte dimensie ervaart en transformeert. het team'
GEDACHTE VOOR DE MAAND
“We nodigen je uit om te bedenken dat jij de doener, de doener en de daad bent. Wanneer je jezelf toestaat te overwegen dat de realiteit die je ervaart van je eigen creatie is, word je bekrachtigd en stap je in het weten dat je pure bewuste energie bent. Jij bent de maker, de creatie en het resultaat. Andere manieren om dit te zeggen zijn dat jij het canvas, de kunstenaar en het schilderij bent. Jij bent de spiegel, de weerspiegeling en de waarnemer.” het team'
**Kanaal: Peggy Black