dinsdag 20 december 2022

Kosmische Frequentie Nieuws 19 december 2022 – Dr. Schavi

Kosmische Frequentie Nieuws 19 december 2022 – Dr. Schavi
Gedeelte van het artikel

Met andere woorden, zoals in eerdere leringen is besproken, wanneer Mercurius retrograde is, nieuwe projecten, nieuwe relaties, nieuwe carrière beslissingen, verhuizen naar een nieuwe locatie, een nieuwe educatieve focus beginnen, contracten ondertekenen, vergaderingen hebben, - alles wat nieuw is - doet niet lukken.

Oude dingen moeten ook worden herzien om te begrijpen wat mogelijk moet worden gereorganiseerd of zelfs moet worden opgegeven.

Men moet niet vergeten dat Mercurius alle soorten communicatie regelt, en tijdens zijn retrograde zullen er grote storingen zijn in de technologie, in persoonlijke communicatie (mensen zullen de neiging hebben om informatie verkeerd te verstaan ​​of niet duidelijk te communiceren), enz. Mensen zullen waarschijnlijk ook tijdens het rijden in een roes verkeren, dus voorzichtigheid is geboden. Let goed op andere bestuurders terwijl u met uw voertuig rijdt.

Deze laatste paar dagen van 2022 is een verhoogde overlapping van portalen van zowel kosmische als door mensen gemaakte energetica. Laten we een paar belangrijke componenten bekijken:
Onze Zon is uitgelijnd met het Galactische Centrum vandaag, 19 december.
De winter- en zomerzonnewende (noordelijk en zuidelijk halfrond) vinden plaats op 21 december.
Jupiter gaat op 20 december naar Ram.
De nieuwe maan arriveert op 23 december.
Mercurius retrograde op 29 december.
Verschillende feestdagen worden gevierd: Hannukah (gebeurt nu), Kerstmis (25 december), Kwanzaa (begint 26 december).
De "westerse" oudejaarsavond is op 31 december.

Het afgelopen weekend werd onze planeet geteisterd door meer dan 18 sterke "M-Klasse" zonnevlammen (waarvan er één bijna de "X-Klasse"-status bereikte), en ze kwamen back-to-back binnen, en protonplasmagolven werden (en nog steeds) intens.
De "productie" in het "Cosmic Theatre" is luid en dramatisch geworden.

We worden geleid om onze aandacht te richten op de hoogste frequenties die ons kunnen helpen om deze tijdlijn van de "Verschuiving der Eeuwen" aan te pakken wanneer een nieuw ruimte/tijd-continuüm zal worden ingesteld.
De laatste dagen van 2022 zouden er een moeten zijn waarin we kalmeren van gaan en gaan en doen en doen, ongeacht de feestdagen.

Het is een tijd om ons te oriënteren op hoe wij als individuen en als een planetair collectief kunnen verheffen tot een groter bewustzijn en meer mogelijkheden, wat er moet worden geleerd en wat er uit het bewustzijn moet worden uitgeroeid.

We kunnen zeker plezier hebben tijdens de feestdagen, maar we mogen niet vergeten dat zowel onze planeet als de hele schepping op "Haar" in de greep is van een ongekende transformatie.

Net als onze Zon die zich op één lijn bevindt met het Galactische Centrum, moeten we op één lijn worden gebracht met de BRON en deelnemen aan het onderhoud van LICHT dat onze grootste voeding zal zijn terwijl we onze kosmische reis voortzetten.

Gedeelte van het artikel van Dr. Schavi