zondag 13 oktober 2019

OOK JOUW LIEFDE IS NODIG ~ MIEKE VULINK


OOK JOUW LIEFDE IS NODIG
We zijn naar de Aarde terug gekeerd
om het licht van de goddelijke Aanwezigheid in ons
niet opnieuw te laten dimmen of vervloeken
maar om het als het grootste geschenk dat we in ons dragen
Lief te hebben, te omarmen en te laten stralen
Dankzij dit alles omhullende Liefdeslicht
zal het lijden en de daarmee verbonden angst
tot een doorleefd, gekoesterd Weten worden 
Vanuit deze stille, innerlijke kracht
zullen we de Hemel op Aarde weer voelbaar maken


***
Vincent en ik zijn net terug van een heel intense Lichtwerk-reis naar Zuid Frankrijk. We gingen er totaal open in, hadden heel duidelijk het gevoel dat we er 'moesten Zijn', maar verder zou er ter plekke wel leiding komen. Het thema 'verraad' diende zich aan in de week voor vertrek.
Het was toch verrassend dat deze reis vrijwel helemaal in het teken kwam te staan van het helen van littekens van de eeuwenlange achtervolgingen en onophoudelijke inquisitie van de 'spiritueel zuiveren' en de nazaten van de Messiaanse bloedlijnen. 
Wij wisten daar al aardig wat van af, maar deze keer kwamen het weten, de beelden en de herinneringen uit nog veel diepere lagen vrij. Ik kreeg namen en jaartallen door die voor mij onbekend waren, maar die achteraf essentieel en verbonden bleken met het uitroeien van de Desposyni, om het 'male-only'- concept van het roomse christendom er door te duwen.
Vrijwel de volle twee weken lang ben ik aan het kwakkelen geweest, zodanig dat we 2 dagen voor vertrek toch een arts hebben opgezocht; zo veel pijn had ik bij mijn hart-, long- en keelgebied. "Het stikt van de virussen", zei de arts. Tja, zo wordt het opruimen van alle oude vergiftigingen ook wel genoemd. Ik kreeg pillen mee die verdoven en onderdrukken. Hoe toepasselijk weer gezien de processen rondom de eeuwenlange verdoving en onderdrukking van velen. De pillen liggen hier op tafel, ik slik ze niet; verdoven en onderdrukken doen we hier niet meer aan 
Wanneer ik fysiek weer hersteld ben en het nodige geïntegreerd heb, zal ik nog wat meer toelichten. Het is voor nu voldoende om te zeggen dat ik nog meer begrijp waarom de angsten zó diep in ons systeem geworteld zitten. 
Niet ieder van ons heeft het voor dit leven in het zielenplan staan om overal bewustzijn op te krijgen en oude levens te herinneren Maar velen zijn op Aarde terug gekomen als Lichtdragers, om het ontwaken van de mensheid te ondersteunen. Hoe meer je de innerlijke weg gaat, en je persoonlijkheid in dienst staat van het Goddelijke Licht wat je draagt, des te dieper je louteringen zullen gaan.
Heb mededogen met jezelf en met ieder ander levend wezen! Weet dat we allemaal echt vele gruwelijke levens achter de rug hebben, en niet alleen als hoeders van de Waarheid. We hebben allemaal ervaringen gehad als mensen die zuiver het hogere belang wilde dienen, als mensen die als mond-dood-gemaakte pionnen en slaven de heersende 'religieuze' machthebbers achterna liepen, maar we hebben zelf óók als gevoelloze beulen onvoorstelbare, beestachtige daden gepleegd. 
In de vele levens binnen de dualiteit hebben we extreme polariteiten opgezocht en ervaren, die met name vanuit angst zijn ontstaan. Dit heeft zijn sporen achtergelaten in ons. 
Vanuit steeds groter wordende, collectieve velden vindt opschoning en heling plaats. Dat kost tijd en geduld, deze processen vragen om veel liefde, overgave en vertrouwen. We worden hierbij fantastisch geleid en ondersteund. Het is groots dat dit nu kan gebeuren! Het betekent ook dat we voldoende licht en bewustzijn dragen om voorgoed terug te keren naar, en te creëren vanuit de Bron in onszelf. 
Ook jij bent nodig om onvoorwaardelijke Liefde op Aarde terug te brengen.
MV