woensdag 16 oktober 2019

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH/KOSMISCH WEEKJOURNAAL 16 TM 21 OKTOBER ~ Kimberley Kooijman


ONDERSTEUNEND ENERGETISCH/KOSMISCH WEEKJOURNAAL 16 TM 21 OKTOBER - Kimberley Kooijman 

De energie voelt zwaar, beladen, je voelt je emotioneel, denkt veel aan het verleden en slapen gaat moeizaam. Wat hangt er allemaal in de lucht? In dit journaal vertel ik hier meer over.
Symptomen: Slapeloosheid/slecht slapen, wakker worden midden in de nacht, slecht zicht/wazig zien/dubbel zien, hoge tonen/piep in het oor, pijn in het voorhoofd (rond je 3e oog), reumatische pijn/gewrichtspijn, pijn in de knieën, slowmotionstand, surrealistisch gevoel, frustratie/boosheid.


GRAND WATER TRINE - GEVOELENS - ER NIET AAN ONDERUIT KOMEN
Momenteel staan er meerdere planeten in water waaronder Venus in Schorpioen, Mercurius in schadow periode retrograde in Schorpioen, Neptunus in Vissen en de North Node in Kreeft.
Dat maakt dat we hypersensitief zijn op dit moment.
Bepaalde emoties kom je niet aan onderuit.
Je denkt mogelijk veel aan het verleden, 10 of wel 15 jaar terug. Oude liefdes, oude vriendschappen. Alles passeert de revue in onze gedachtenwereld momenteel. En ook qua dromen zul je wat dit betreft een hoop verwerken.

SNEL MOE / UITGEPUT
Doordat de energie enorm verschilt per dag en veel van je vraagt kan je na een halve dag al tollend op de bank zitten en behoefte hebben aan jouw bed. Probeer jouw rust te nemen waar mogelijk. Bouw wat extra ontspanning in. Doe gerust dat extra dutje of ga eerder jouw bed in als je dat zo voelt.
Het is herfst, het seizoen veranderd en dat heeft ook invloed op ons. Ga mee met de flow van het seizoen. Het wordt eerder donker, jij wordt wellicht eerder moe. De nachten worden langer, jij hebt wellicht behoefte aan een langere nacht.
Maak het gezellig in huis. Breng lekker wat extra uurtjes in bed door bijvoorbeeld met een boek of netflix.
Maak ook lekker die mooie herfstwandeling. De kleuren van de bomen zijn prachtig! En er zijn momenteel veel paddenstoelen te zien. Het zal je goed doen.
Drink extra water in deze tijd en geef jouw lichaam goede voeding.