zaterdag 26 oktober 2019

BRENG LICHT IN JOUW DUISTERNIS EN STA ~ MIEKE VULINK


BRING LIGHT INTO YOUR DARKNESS AND RISE
* BRENG LICHT IN JOUW DUISTERNIS EN STA * 
Yes, we are ready to rise!
Out of the ashes,out of the dark ages, out of the unconscious parts of ourselves.
The Divine Feminine and Masculine is ready to rise, in every man and every woman.
It is not about glorifying the greatness of any fake identification of our personality.
It is not about pretending that we are exclusive. 
It is not about judgement, nor about feeling ourself above others who, according to our limited opinions, have not awakened yet.
It is about remembering and acknowledging that WE ALL ARE SACRED BEINGS.
It is about being honest and true about our wounded male and female parts, that we still carry deep within our most hidden depths of our human bodies.


It is about allowing the Divine Love and Light to shine into our most painful memories, to free ourselves and others from the captivity in loveless darkness. 
It is about surrendering and being touched by God, making us able to heal the pain of being victims and victimizers, holding them in our arms, forgiving, understanding, knowing.
Het zindert de laatste maanden bij velen door alle cellen heen. Het is niet voor niets dat we nu collectief verlangen naar heling van de onderste chakra’s. Dat we zoeken naar nieuwe vormen van intimiteit vanuit onvoorwaardelijke liefde. 
Maar dat kan pas als we ons van binnen in onszelf veilig genoeg voelen. Het oprijzen uit de as vraagt om een dragend fundament in onszelf, dat we alleen zelf zullen terug vinden door het innerlijke werk te doen.
Een liefdevolle partner, vriend/vriendin of begeleider, die met jou op het allerhoogste en diepste niveau kan meevoelen, is in dit proces welkom, maar de innerlijke verbinding met jouw hogere Zelf en met God is essentieel. Als je jezelf steeds dieper gaat openen is het een basisvoorwaarde dat je je veilig, beschermd en volledig geliefd weet in de omarming van de Lichtwereld. 
Is het niet hoopvol om te beseffen dat, juist dwars door alle donkerte heen, onze verbinding met het Licht alleen maar bewuster en sterker wordt?!
Velen van ons lopen met herinneringen en erfenissen rond, uit dit huidige leven of uit vorige levens, aan ontheiligen en ontheiligd zijn. Door deze duisternis in onszelf te erkennen en aan te kijken zal ons licht toenemen, zodat we nog dieper in liefde en waarheid met onszelf en met elkaar kunnen leven.
Het is zo nodig om ons van deze moeilijkste stukken bewust te worden, om er niet voor weg te lopen. In de ontmoeting met de meest angstige en gewonde delen van jezelf ligt de diepste heling te wachten. Juist hier is onze onvoorwaardelijke Liefde zo nodig.
Dit alles wordt geleid door een innerlijke kracht die niemand ooit meer kan verstoren of beïnvloeden. Het is de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf, die een puurheid en gerichtheid heeft die dwars door alle vertroebelingen heen begint te schijnen. Versnipper je energie en je aandacht niet langer, maar focus jezelf op wat voor jou het meest belangrijk is in jouw leven. Laat je hart daarbij jouw leider zijn. Zet alles in voor jouw heilige Missie op Aarde. 
Vanuit de eeuwige verbinding met deze Goddelijke Aanwezigheid in jou zal jouw proces van ontwaken zich vanzelf ontvouwen. Jouw leven zal er, concreet gezien, mogelijk heel anders uit gaan zien, omdat jij als instrument van het Goddelijke hogere bestaansvormen naar je toe gaat trekken. Je zult gaan leven, wonen en werken op energetisch krachtige plekken waaraan jij je kunt laven. Aan alle kanten zul je gesteund gaan worden bij wat jij hier in dit leven vanuit jouw Zielenplan wilt doen.
MV