dinsdag 29 oktober 2019

Energie Update ~ Fran Tielemans


Fran Tielemans 

Misschien heb je gevoeld hoe we van zondag naar maandag door een donkere tunnel heen zijn geduwd. De donkere tunnel van je grootste weerstand, je diepste schaduwstuk en meest dichte lagen van dit moment. 
Je kon het zelfs fysiek/energetisch voelen, door hartkloppingen, sterke spanningen, hongeraanvallen, gepiep in de oren, moeilijke spijsvertering en al die symptomen waardoor je weet dat er een energetische shift aan de gang is. 
De krachtige werking van deze Nieuwe Maan en de stand der planeten werkten samen met de Zon-activiteit (groot coronair gat op de Zon van waaruit een massa elektrische energie naar het magnetisch veld van de Aarde - en dus ook naar jouw energieveld) én je Hoger Zelf, om je in staat te stellen een soort doorbraak te creëren, een punt waarop je beseft dat je er nu écht iets moet aan doen, dat je nu écht stappen dient te zetten of innerlijke bevrijding dient te realiseren. 

En misschien heb je dit al gedaan, ben je er alweer doorheen, en heb je opnieuw het Licht in jezelf ontdekt. Dit is dan ook een week met een meestertrilling - dit is de 44ste week van het jaar, en gecombineerd met de 12-trilling van dit jaar maakt dat ook nog eens 56 11/2. Met andere woorden een week waarin je je zodanig kan gestretcht voelen dat je eindelijk die vooruitgang maakt die nodig is in je proces, zoals het overwinnen van schaduwstukken in jezelf, loslaten van oude situaties, plaatsen, relaties, of van slechte gewoonten die niet oké zijn voor je lichaam. 
Een week ook van aarding - van beseffen waar je staat, wie je bent, waar je voor wil gaan, en daar dan ook concrete actie voor te ondernemen. 
Zélf. 
De planeten, de Zon, de Maan, de Sterren, je Engel, je vrienden en (ascensie-)reisgenoten, je geliefden: ze ondersteunen je, en helpen waar ze kunnen. 
Maar je dient het wel zélf te doen.