vrijdag 18 oktober 2019

5 D energie update Vrijdag 18 oktober 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


5 D energie update
Vrijdag 18 oktober 2019 
WOWWWW HEFTIGE, ONGELOOFLIJKE EN ZEER KRACHTIGE ENERGIESTIJGINGEN; nog eens 10.500 x versterkt tov gisteren!
SR tot 48 Hz! Gisteren hadden we pieken tot 144 HZ!!! [piepende oren]
De zeer sterke energie stijgingen zijn pijnlijk voelbaar alsof je samengedrukt wordt en alle oud zeer uit je geperst wordt! En dat voelt dan aan als een zware modderstroom waar JIJ onder bedolven ligt. Dit legt ons overgave op om zo de genezende gamma light energie zijn werk te laten doen.
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie en ruimen zo vele vele levens op uit ons systeem. 


De Nervus Vagus staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light! 
NEEM EXTRA RUST EN DRINK VEEL WATER!.
Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! . Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie.
Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.
Onze maag [emotionele honger] heeft de vorm van een opgerolde foetus en die vorm ontplooit zich letterlijk en laat alle oude angsten en kindpijnen vrij via het portaal tussen je schouderbladen naar de voorkant wervelkolom tussen je borsten. De mentale/psychische beïnvloeding van de opvoeders worden hier duidelijk voel-en zichtbaar. Je oksels zijn verbonden me je gehoor [veel lymfeweefsels] en de onverwerkte pijn en angsten van vorige generaties worden nu aangeraakt om uit je celgeheugen en DNA systeem te worden verwijdert dankzij deze hoge frequentiestijgingen. 
Onze ware zelf heeft zolang opgesloten gezeten in een te krappe ruimte wat veel stress gaf. 
Vandaag dus een zeer sterke energie en krachtgolven!
Het hoogste punt vd zon heeft ook een diepste punt in de kern van moeder aarde= kosmische hartslag= ecg. We vliegen en stijgen naar de zon en zakken diep weer de aarde in als een achtbaan waarbij onderweg alle oude energie schoongespoeld wordt zoals de zee met eb en vloed. 
Bij vloed stijgen we hoog, bij eb dalen we diep in ons lichaam af en trekken afvalstoffen als slib mee naar boven om gezuiverd te worden via de lever en darmen. Ons darmvlies maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.
SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, drukpijn tussen schouderbladen, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, opgeblazen, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen. Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed. 
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel. Je maakt de navelstreng verbinding met je oude ikken los. Daarbij komt er heel veel gestagneerde lymfe vrij die diende als het egopantser/schild aan de voorkant van je lichaam tussen hart en maaggebied.
Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijderd! 

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten