dinsdag 15 oktober 2019

Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet - 2/8 / 13 oktober 2019 door Steve Beckow

Sheldan Nidle:

DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet - 2/8
13 oktober 2019 door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.
Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:
Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.
El Dorado Hills, Californië 95762 USA

-----------------------------------------------------------------------------------------

Moederschepen (Vervolg)

Elk bemanningslid is een hoog opgeleid individu. Van jongs af aan heeft iedereen zijn of haar vakgebied gekend en heeft het uitstekend ontwikkeld. De Androïden van het schip ondersteunen deze expertise door te helpen de uitvoering van een bepaalde taak te versnellen. De daaruit voortvloeiende samenwerking leidt tot een snelle probleemoplossing.

Sommige gebieden op deze Moederschepen zijn gereserveerd voor het gebruik van geavanceerde holografische technologie die in staat is om hele specifieke omgevingen te reproduceren waarin je een actieve deelnemer kunt worden in een drama van je keuze. Denk hierbij aan literaire en historische drama's, Liefdes verhalen, episodes uit je eigen leven of zelfs toneelstukken van je eigen creatie. Dit vermaak is een vitaal en integraal onderdeel van jullie leven, om apart of met vrienden, familie of bemanningsleden te doen.

De meeste Galactische mensen vinden de films, toneelstukken en romans over jullie wereld heel bijzonder. De hoeveelheid geweld en strijd die in hen wordt gevonden, wordt gezien als een weerspiegeling van de primitieve en beperkende aard van jullie wereldwijde samenlevingen.

Een van de doelstellingen van deze eerste contactmissie is het verbeteren van deze condities, zodat jullie de proliferatie en de sterk uitgebreide visie die het resultaat zal zijn van het eerste contact, kunnen integreren in jullie cultuur.

De woonverblijven op deze Moederschepen zijn afgestemd op jullie individuele persoonlijkheid en smaak. Eten, kleding en meubilair worden vrijwel onmiddellijk geleverd door een energie processor; dus geen voedselbereiding en geen vuile vaat om af te wassen!

Zelfs de inrichting en het meubilair kan in een handomdraai worden veranderd. In een oogwenk kan deze leefruimte worden omgebouwd van een werkplek tot een woon/ontspanningsruimte of een slaapkamer.

De mogelijkheden voor deze woning zijn inderdaad eindeloos, net als jullie verbeelding. Net als bij de rest van het schip worden de vloeren en verlichting gepersonaliseerd naar jullie eigen wensen. Een gemeenschappelijke verwennerij voor bemanningsleden is om hun Thuis-Wereld Residentie opnieuw op te bouwen, zelfs tot aan het uitzicht vanuit hun ramen!

De opslagruimtes op deze Moederschepen bevatten ook enorme ruimtes voor zeer grote vervangingsonderdelen die niet gemakkelijk te creëren zijn door de holografische mogelijkheden van het schip. Deze opslagruimtes zijn vaak tot enkele kilometers lang. Hier worden grote objecten opgeslagen die gebruikt worden om het aandrijfsysteem (propulsion) te repareren en de verschillende levensondersteunende netwerken te onderhouden.

Ook zijn hier de speciale onderdelen opgeslagen die nodig zijn voor het Navigatie Systeem en voor het Artificial Intelligence Computer Network. De kernen van deze enorme computersystemen zijn vaak tientallen kilometers lang! Het verplaatsen van deze onderdelen wordt gedaan door grote robots die zijn gekoppeld aan de verschillende opslagfaciliteiten.

Deze robots worden bestuurd door Reparatie Androïden wiens vaardigheid in het uitvoeren van deze moeilijke taken opmerkelijk is. (Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie, "Update," 21 februari 2006, via Sheldan Nidle, Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, op


Aan boord van het moederschip zijn er vele bronnen van vermaak en vele manieren om te ontspannen. Speciale zalen op elk dek van het schip hebben een raakvlak met jou, met holografische bestemmingen, interactieve groepscreaties (vergelijkbaar met interactieve films) of directe communicatie met je thuiswereld familie. Deze zalen zijn ook de locaties voor feesten, sociale bijeenkomsten en groepsrituelen.

Er zijn ook een groot aantal vergaderzalen beschikbaar, waar educatieve evenementen of introductiecursussen op veel verschillende gebieden van studie kunnen plaatsvinden. Onderwijs zal een groot deel van jullie leven in beslag nemen. Omdat jullie zoektocht naar kennis niet is geëindigd met jullie formele, gespecialiseerde scholing, is er een uitgebreide, interactieve Bibliotheek, die alle disciplines omvat, beschikbaar voor het plezier van elk bemanningslid.

Elk deel van het Moederschip is op die manier navenant georganiseerd. Moederschepen zijn modulair opgebouwd. Alleen de Laadruimte en Commando-secties zijn functioneel specifiek. De rest is bedoeld om naar behoefte te worden ingericht. Een ander voordeel van deze interactieve mogelijkheid is dat elk bemanningslid zijn of haar eigen huiscompartiment kan creëren.

Elk compartiment is ruim, met een eetkamer, ontspanning- en entertainmentruimte, studeerkamer en badkamer. Elk compartiment beschikt over een apparaat voor het creëren/verwijderen van stoffen, waar kleding, voedsel of andere benodigdheden kunnen worden geproduceerd of weggegooid. Het vermogen van het Moederschip om zichzelf te herontwerpen is cruciaal voor zijn steeds veranderende missie. Aangezien elke Wetenschappelijke- en Verkenningsmissie uniek is, kan het moederschip zichzelf onmiddellijk veranderen voor elke nieuwe opdracht.

Als gast aan boord van onze Moederschip zullen jullie ook merken dat elk aspect van het schip gebruiksvriendelijk is. Als jullie iets willen weten, dan zorgt het schip voor de nodige informatie. Er is een direct transportsysteem doorheen het hele schip en er is ook een direct transportsysteem doorheen het hele schip en ook apparatuur om dingen te creëren.

Een volledige aanvulling van getrainde robot- en holografische virtuele-Gidsen staat ook klaar om jullie te helpen. Zij zullen jullie begrip van de werking van het schip vergroten en aanbevelingen geven voor het beste gebruik van de vele hulpbronnen van het schip.

Interstellaire Moederschepen in de Galactische Federatie van Licht Vloten zijn enorm groot - van tien tot duizenden kilometers in diameter. Vergeet niet, alhoewel wij normaal gesproken onze Lichamen gebruiken om van het ene verre punt naar het andere te bewegen, dat er verschillende soorten transportmiddelen beschikbaar zijn die, indien nodig, gebruikt kunnen worden om het individu naar zijn/haar volgende bestemming te verplaatsen.

(Ibid., 7 jan. 2003. Dezelfde URL)

Vervolg in deel 3, morgen.)