zondag 20 oktober 2019

Korte 5de Dimensie energie update Zondag 20 oktober 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte 5de Dimensie energie update
Zondag 20 oktober 2019
EEN INVASIE AAN UNIVERSELE ENERGIE OVERSPOELT ONS DIT WEEKEND!
Symptomen; 'spirituele' of vibrationele griepsymptomen, innerlijke onrust, weinig slaap, hyperactiviteit en bandenpijnen t.g.v expansie van je lichtlichaam.
Ik merk dat het vooral onze schilklier is die nu enorm onder druk staat t.g.v de explosie aan binnenkomende hoogfrequente energie in onze cellen. De uitstoot van oude energie is eveneens explosief. Dit geeft enorme schommelingen in de stof-wissel-ing. De schildklier is radio-actief en reageert dus op frequenties. De schilklier heeft de blauwdruk van een vlinder en wij kruipen uit onze cocon= reptielbrein en overleven! 


Een enorme spirituele schoonmaak is bezig!
Nu de uitstoot aan oude 3D energie ENORM is maakt de schildklier [elektromagnetische patronen] overuren en zal uit balans zijn.
Dit maakt je onzeker, boos, onmachtig, hulpeloos omdat je nu zo traag bent of juist hyper en dan weer volledig uitgeput dat je wel huilen wilt en dat is NU precies de bedoeling; HUIL maar flink uit, het mag, het is en was heftig en we waren ZO sterk en ZO moedig en nu mogen we tot overgave komen zodat de cel-stof-wissel-ing weer in balans mag komen. 
Ook dieren reageren heftig; mijn parkietje Robinson is totaal vd leg; ze is hyper en vliegt als een F16 door het huis en schreeuwt het uit! Ik heb haar nu maar even een kalmerende doek over het dak van haar kooitje gedaan! Net zoals wij ook even in het donker gaan liggen als ons zenuwstelsel overuren maakt!
Laat ook jouw spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten. 

Marjolein Ingrid Soulpursang