donderdag 17 oktober 2019

ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL Donderdag 17 oktober 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL
Donderdag 17 oktober 2019
WOWWW WAT WEER EEN ENORME VLOEDGOLF AAN LICHT BEREIKT ONS VANDAAG! KRACHTIG SPOELT HET ONS LYMFE OF GALACTISCH SYSTEEM SCHOON!
[Ik heb nog geen exacte data over de hoogte vd stijging en de SR van vandaag; de Russische site met deze data is nog niet bijgewerkt.]
Geeft DNA-upgrades, waardoor we steeds meer licht kunnen absorberen. Maar geeft tegelijkertijd veel uitstoot van oude energie in de vorm van pijnlijke herinneringen en trauma's uit ons verleden.
Het immense licht doet bijna pijn aan de fysieke ogen, maar wat een heerlijke zee van licht, alhoewel fysiek nog immens heftig en vermoeiend, er komt nog veel oude energie los uit de kieren en spleten van onze psyche!


Zelf merk ik dat ik niet meer kan denken of de ondertiteling van een film kan volgen. Of ook het gevoel hebben door een tunnel [vortex] van licht te gaan.
Ons lichaam maakt overuren om al dit licht te integreren, het licht trilt nog veel aangeplakte troep los van onze gevoels-snaren=meridianen. 
Ze openen de portalen voor de oer energie van moeder aarde, het vrouwelijke, zachte en koesterende! 
De enorme energiestijgingen activeren ons hele kristallijnen huid/lichtlichaam.
Onze huidsensoren absorberen dit licht als zonnepanelen waarbij licht omgezet wordt in warmte=energie=info-trilling-stroomsnelheid=circulatie=hart. We worden letterlijk opgewarmd door de verhoogde stofwisseling. Echter dit kan ook eerst juist veel hormoonschommelingen geven bv vd schildklier of je bloedsuikers!
We worden volledig uitgelijnd en herbedraad met ons hele wezen. Fysiek verbinden we ons weer met onze blauwdruk= ons kristallijnen lichtlichaam.! 
Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane energie komt flink op gang en is voor velen al voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. 
Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen. 
Als je opruimt gaat je hartchakra zich in kleine porties openen [ en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.
Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag! 
Hierbij zijn hart en geest=ademhaling=longen volledig in balans.
De denkgeest lijkt te verdwijnen, op te lossen, het denken blokkeert je nu! Je merkt zelfs dat denken je niet meer lukt; het kost veel te veel inspanning om te verlagen naar een denknivo=chakra3.
Onder je linker oksel [bevat veel embryonaal darmweefsel] loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. 
Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. [Karma-opruiming dmv doorleven van vele generaties]. Een belangrijke karmaknoop[ zenuwwortel] loopt dan ook langs je wervelkolom en precies ter hoogte van je schouderbladen!
We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam.
Een ongekend wonder en geschenk aan ons! 
We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop als pioniers al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Marjolein Ingrid Soulpursang