woensdag 30 oktober 2019

De Stadia die Leiden naar Verlichting en Ascensie / Bron: L'AUra Pleiadian / 19 oktober 2019

De Stadia die Leiden naar Verlichting en Ascensie
Bron: L'AUra Pleiadian / 19 oktober 2019

Fase een ~ BEGRIJPEN dat de werkelijkheid het resultaat is van het eigen bewustzijn als DE OORZAAK.

Dit bewustzijn (oorzaak van de werkelijkheid) is de gecombineerde frequentie van gedachten, overtuigingen, angsten, emoties, onbewuste geheugen dat als karmische energie impulsen worden beschouwd alsook de niveaus van harmonie of disharmonie binnen de mentale en emotionele lichamen.

Fase twee ~ BEGRIJPEN dat de handelingen, gedachten, overtuigingen en emoties van anderen niets met jou of iemand anders te maken hebben. HET is allemaal gebaseerd op hun eigen frequentie, welke 100 procent hun eigen oorzaak is van hun eigen realiteit.

Fase drie ~ Begrijpen dat geluk, liefde en overvloed en elke andere kwaliteit, staat van zijn of deugd van bewustzijn niet gebaseerd is op het externe. Het is gebaseerd op de OORZAAK ~ de gecombineerde frequentie van gedachten, emoties, niveaus van hartsbewustzijn, harmonie en ga zo maar door zoals hierboven vermeld.

Fase vier ~ Je wordt je ervan bewust dat je verantwoordelijk bent voor jouw eigen niveau van bewustzijn. Jouw eigen gedachten, emoties, gevoelens, niveaus van harmonie en disharmonie.


Dit wordt dan het bewustzijn van jouw voor jou. Deze manier van Zijn is niet gebaseerd op het externe of iemand anders.

Wanneer je door deze stadia heen bent gekomen en leeft wetende dat dit een constante staat van bewustzijn is, dan heb je jezelf bevrijd van de beperkingen van de niet-waarheid en ben je zo volwassen geworden in die mate dat je in elk moment herkent dat je de oorzaak van jouw werkelijkheid bent.


Als je je deze dingen volledig realiseert. Wordt het gemakkelijk om alle mentale patronen aan te passen, emotionele patronen die je niet langer dienen.

Dit is waar de niveaus van ascensie en de initiaties geassocieerd met ascensie volledig in het spel komen. Nu ben je bewust, wakker, verlicht en bereid om de oude patronen af te stemmen met het nieuwe verlichte zelf om vervolgens het volgende niveau van Geascendeerde Meester op Aarde te zijn.

De vorm begint dan drastisch te veranderen en het centrale zenuwstelsel aan te passen aan hogere lichtfrequenties en zich af te stemmen met de ware realiteit op het hoogste niveau van bewustzijn. Alle Vorm is GEMAAKT van LICHT-frequenties.

Je past dan gemakkelijk jouw mentale patronen, emotionele patronen aan en je leeft doorheen de hogere waarheden van OORZAAK en je neemt de verantwoordelijkheid voor welke frequentie je bent. Wat verklaart dat je vibreert ALS.

Dan stem je jouw frequenties perfect af met het doel het Hogere Zelf te ZIJN, Kosmisch God Zelf, Geascendeerd Meester Wezen, dat eeuwigdurend is. Dat weet zijn vorm is geheel licht en gaat nooit dood.

 Dit brengt het ascensie patroon en zijn volledige ontwaken naar voren als degene die bewust over de Aarde en alle werelden wandelt.

Dit is waar dit NAARTOE gaat. Zowel in ervaring als in jouw evolutie.

Wij initiëren jullie nu en activeren elk sluimerend DNA dat niet volledig gerealiseerd is als dat wat vorm is, dat wat oorzaak is, dat wat het is, eeuwigdurend is. Alles nu, in liefde.

Wij, de Goddelijke Raad van Opzieners, zijn met jullie. In dit nu, activeren wij.


Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten