dinsdag 22 oktober 2019

Fran Tielemans - Je bent een lichtwerker

Je bent een lichtwerker 


Donkere wolken, stralende zon, regen, en dat allemaal in één kwartier. Het is tekenend voor de sterke schommelingen die merkbaar zijn in het energieveld van mensen. 

Het ene moment kan je je licht voelen en blij dat je alweer wat hebt opgelost in jezelf. En dan duik je wat later opnieuw de modder in, en vind je jezelf ondergedompeld in emoties waarvan je dacht dat je die al lang had opgeruimd. 

Het vraagt veel focus en veel liefde en koestering voor /van jezelf om soms niet ontmoedigd de handdoek in de ring te gooien en je gewoon te laten mee-dobberen in het collectief veld. En weet je, soms doe je dat even, ben je boos en moe, en houd je het bewustwordingsproces helemaal voor bekeken. Maar je bent een transformeerder, je bent een Licht-werker, en er is diep in jou een enorme kracht aanwezig die je telkens verder stuwt naar verlichting, naar opklaring, naar meer vrede en liefde in jezelf. 

Je kan die kracht lang ontkennen of wegduwen, maar op een of ander moment komt ze onherroepelijk weer naar boven, en ga je verder en zoek je je weg via schoonmaak en lezen en luisteren en rusten en beweging en meditatie, tot ook weer het volgende stuk van je pad is opgeschoond. 

En glimlach je, om alle voorbije innerlijke herrie en rebellie tegen je eigen Hoogste Zelf, want je staat nog overeind, liefdevoller, wijzer en krachtiger dan voordien...

Fran Tielemans 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten