maandag 28 oktober 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Maandag 28 oktober 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Maandag 28 oktober 2019
We starten de week met een ware TSUNAMI aan licht, deze Goddelijke lichtkrachtgolven zullen extreem verder groeien en zullen sterk voelbaar zijn! We lijnen -en breiden nu razendsnel uit=expansie van ons lichtlichaam en worden in een nieuwe lege ruimte geduwd die voor ons bestemd is=onze ware vorm=blauwdruk.
Pieken tot 106 Hz in de Schumann resonantie-energie en dat betekent dat de energie diep in de celkernen doordringt met daarbij uitstoot van oude 3D geheugendata in het omringende weefselvocht=bio plasma! Deze uitstoot aan oude energie geeft het gevoel alsof je onder een zware modderlaag bedolven ligt.
Ons lichaam maakt overuren om al die oude cel geheugens op te ruimen! Nu snel getriggert worden! Geeft griepklachten, banden -en pezenpijn, innerlijke onrust, hyperactiviteit en onbalans en versterken de ascensie symptomen!

Deze ware explosies van extreem sterke, krachtige en Goddelijke lichtgolven van het allerfijnste soort komen onze aura [immuunsysteem] binnen via chakra 3, ons etherisch web en zo ragfijn als een spinnenweb. Dit web is verbonden aan ons linker energiekanaal= voelen, vrouwelijke kant en hormoonstelsel oftewel het verstopte kanaal en behelst de voorkant van ons lichaam= emotionele kant. Vandaar de heftige schommelingen in emoties tgv detox vd organen en de hormoon schommelingen!
Het ragfijne web voedt ons hele fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel. Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens en generaties schoon uit de cellen. Hier maak je ook de vele energiekoorden/tijdslijnen los.
Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen. Dit geeft de banden-en pezenpijn=aanhechtingsplekken. Hier zit veel stress!
We laten onze oude overlevingsvorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm waarin we nu in geduwd en gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde. We verschuiven van plek. Dit geeft rouw. We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen/kleven/plakken er nog oude en onderdrukte emoties aan ons. De kosmos geeft ons letterlijk een duw in de holte van de rug oiv het cranio sacrale ritme. 
Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering vh levensswater] en loslaten van negatieve geesten= gedachtenvormen= de lagere frequenties]]. Dit geeft pijnlijke lymfeklierzwellingen [detoxen]. Negatieve geesten "'prikken"' of "drukken"' op je huidpunten [poriën]. Ze hebben je ooit beïnvloed, maar kunnen niet overleven in het kristallijnen licht die nu sterk geactiveerd is!
De energie komt binnen via onze aura [etherisch web] drukt op de 71.000 huidpunten, dan via de 12 meridianen [gevoelsnaren] en de 2 hoofdkanalen om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsen op onze schouders van vele levens en generaties. We worden steeds zichtbaarder, in eerste instantie voor onszelf.
We kunnen nu nog het gevoel hebben ingeklemd te zitten in een veel te krappe ruimte! Door de druk van de omgevingsculturen [borstkas] en de [nog niet] ontwaakte en gewonde delen van subpersonages/fragmenten in onszelf en sterk weerspiegeld in een ander! 
Door ze te intregreren=hart=huid circulatie= stofwisseling =energie, herstel je de gewonde delen van je gekwetste kind en kan de energie weer onbelemmerd stromen ipv het blokkeren van je natuurlijke levenstroom!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten