vrijdag 11 oktober 2019

Kosmos energie-update vrijdag 11 Oktober Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos energie-update vrijdag 11 Oktober  Marjolein Ingrid Soulpursang
EEN ENORME KOSMISCHE PUSH DUWT ONS VERDER EN IS GOED VOELBAAR ALS EEN STOOT OF DUW IN JE CHAKRA 3! 
Bovendien onrust in de SR en lichte zonnestormen met onrust in het aardmagnetisch veld
Immense fotonen instroom tot diep in de cellen. We worden diep in onze kern geraakt en het duwt alle oude pijn naar de oppervlakte. Dit geeft een disbalans in de schildklier= chakra 5, die de basis celstofwisseling regelt [electronen-huishouding] en we ervaren dit door passief tot hyperactief ons te voelen. 
De Yin en Yang energie! De schildklier is verbonden met chakra 1 [ego vs ziel]. Ons lichtlichaam activeert volledig in 5D en dit kan angstig gevoel geven. Een gevoel dat je nu kunt hebben is dat al je sensoren angst detecteren wat je onmacht, verslagenheid en lusteloosheid en apathie kan geven of juist hyperactief worden omdat je alles wilt vasthouden en onder controle.

Dit alles heeft tijd nodig om weer in balans te komen. Voorbij de 3D lichaam naar een volledig geascendeerd lichtlichaam in 5D= een overgangsfase van de oude vertrouwde jij naar de nieuwe jij. Je laat nu zo immens veel oude doodse energie los wat naar de oppervlakte en onder je huid geduwd wordt dat je het gevoel kan hebben van te gaan sterven= loslaten ego beschermjas. Alsof je de navelstrengverbinding met je oude ik losmaakt en alle oude jij-vormen vrijgelaten worden voor transformatie. 
Zo intens en zoveel downloads worden vrijgegeven=celgeheugen aan vele levens in 3D. Ik zit te rillen en te trillen achter de laptop en ga van lethargisch en lusteloos naar hyperactief. Dit alles is nu collectief gaande, ook dieren pikken deze energie op!
Zelf voel ik de kosmische duw intens in chakra3 [rugzijde] als een soort van een bal of stomp in mijn rug, een kosmische duw vol zuiverende energie die ons opnieuw verder duwt in onze ware aard en wezen. Deze kosmische input geeft een overbelast zenuwstelsel en orgaanstelsel, dus pas op en neem je rust en ga niet achter de drukte aan! Zo kan je lichaam de flush en push vd kosmos integreren. 
Geeft onbalans door de energieverschuiving in je energiesysteem=bloedsysteem. Ons lichaam heeft tijd nodig om de binnenstromende hoogfrequente energie te integreren en opnieuw te balanceren. Ik had het gevoel dat ik ergens doorheen zakte vanmorgen door een groot rond gat en dan zo door mijn benen zakte en wankelde regelmatig door de energieverschuivingen en verdelingen. 
Ons hart opent zich meer en meer en wordt voelbaar krachtiger en je voelt de slagvolume toenemen. Ons hart past zich aan de hartslag vd nieuwe 5D aarde aan, ons thuis oftewel onze bron en hier verlangen we zo naar!
Geeft spierpijnen, schouder-nekpijnen, drukkende hoofd, snotterigheid en slijm, hitte en koude aanvallen, wankelend gevoel, opgeblazen middenrif, tegenzin in heel veel voedsel, veel behoefte aan water, veel of juist weinig plassen, snel overprikkeld zijn, ritmestoornissen, fladderen, overslaan van het hart en ik ontdekte dat dit overslaan gebeurt als we gelijk weer in ons hoofd gaan kruipen omdat het een rot gevoel is, terwijl ons hart zich verbindt met de aarde-pool via onze linkervoet=aarden. 
We zakken letterlijk weer een verdieping de aarde in voor de verbinding met de aardpolen yin en yang en hebben onze balans te hervinden. 
Voelen vraagt van ons om ons ego=verstand los te laten, de oude mannelijke energie van denken, doen, analyseren, macht/onmacht en controle. 
We laten heel veel als een schaduw-energie achter ons, alsof we onze oude ik stukje bij beetje aan het sterven is.
.Als je achterom kijkt zie je die schaduw van je verleden en van overleven in 3D. Als je voor je kijkt zie je het licht van de Zon! 
Je hebt je schaduw nodig gehad incl. alle ervaringen omdat ze je vormde in wie je nu bent met mededogen voor ieder levend wezen.
We lopen voorop, de schaduw was een lange weg die alles en dan ook alles van ons vroeg. Fijn dat we als gelijkgestemden elkaars ervaringen delen tijdens deze ascensie, want het is en blijft een pittige opgave waar we doorheen gaan. 
Keep the Faith 

Marjolein Ingrid Soulpursang