vrijdag 11 oktober 2019

Het geloven in jezelf maakt dat je het goud kan ontvangen 10 oktober 2019 / Door Luc van Ewijk

Het geloven in jezelf maakt dat je het goud kan ontvangen

10 oktober 2019 / Door Luc van Ewijk



Alles wat buiten jou is, is ook binnenin jou. Je kunt eigenlijk alles doen wat je voor mogelijkheid houdt. Je hoeft alleen maar te doen wat jij leuk vind. En aanschouw het geluk dat zich zo voor je uitrolt. De oplossing is vaak veel simpeler dan men denkt. Want we denken over het algemeen toch zo moeilijk.


Dat het leven vooral zwaar hoort te zijn is niet echt meer van deze tijd. Transformaties gebeuren automatisch door jezelf te verlichten van je ballast. Alleen al de intentie maakt dat er beweging komt. Door afscheid te nemen van je beperkingen.


Schijn het licht maar op je talenten. En je zult jezelf weer kunnen zien zoals jij echt in wezen bent.


Elk moment is een uitgelezen moment dat de magie gaat beginnen. Als je het voor jezelf kan laten werken. Als je meer mee kunt gaan met de stroom en die weerstand op kunt lossen. Door meer in het nu te zijn. Daar hebben we heel het jaar naartoe gewerkt. Je kunt precies doen wat je wilt. Ook nog op een leuke manier. Alles is mogelijk. Geloof daarin. Geloof in jezelf.


Je bent niet kansloos. Of nutteloos. Je bent steenrijk in je talenten en die mag je gaan herkennen en eren. Laat ze maar voor je werken. Laat ze eruit komen. Bam recht naar jouw overvloed toe. Jouw goed voelen die omhoog schiet. Omdat je doet wat je leuk vind. En je er nog overvloed mee creƫert ook. Wie dacht dat het te moeilijk was. Laat jezelf zien. Laat geboren worden wat er door jou heen wilt stromen. Het komt verrassend goed op zijn pootjes terecht.


Recht op jouw doelen af. Naar jouw droomleven toe. Oktober is mijn nieuwe begin. Elk moment kan je kiezen als jouw nieuwe begin. Bam, ik ga lekker foto’s maken. En prijzen winnen ermee. Nomad worden is toch best makkelijk.


Je hoeft alleen maar in jezelf te geloven. Want dan pas kan de magie voor jou gaan werken. Vergeet de aardse drama om je heen. Het is slechts een spel om ons in 3D te houden. Net zoals de 5G, je kunt je er tegen beschermen. Deze collectieve transformatie is niet meer te stoppen. Het is tijd om uit te vliegen. Om je talenten over de wereld uit te strooien.


Het vuurwerk kan beginnen. Dit is slechts het begin. Liefde komt op je pad in alle vormen. Jezelf kunnen zijn is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Vooral het staan in je eigen kracht als de Viking God die je bent. De vrouwen smullen ervan. Wees maar vrij, laat maar proeven en laat je gaan.


En al die vlinders die je om je heen ziet. Maakt het dat je ook wilt gaan vliegen. En die stap heb je al gezet. Door volop te geloven in jouw dromen. En ze nu uit kunnen rollen. Jij bent de baas. Jij geeft de orders. Jij bent de avonturier van jouw leven. Want het leven is een avontuur.


Luc van Ewijk


www.mindstroom.nl