woensdag 9 oktober 2019

Amelia Bert ~ Update


Amelia Bert 

De intensiteit van de ascensiongolven neemt langzaam maar gestaag toe. Dit betekent dat we met snellere snelheid het 3D-bewustzijn wissen en we implementeren de 5D . De verschuivingen die zullen volgen als we aan de nieuwe 5D-aarde beginnen, zullen ons ingrijpend lijken, omdat alles zal veranderen in het leven zoals we het kennen. Benieuwd naar meer over deze veranderingen, ik verbond me met een toekomstige versie van mezelf die al in het nieuwe aardbewustzijn leeft! Zullen alle mensen opstijgen? Hoe zullen we anders leven in 5D? Wat bestaat er echt in de nieuwe aarde? Ik vroeg die versie van mij alles!
Hoe we naar de nieuwe aarde gaan
Velen beginnen zich voor te bereiden op wat zal volgen zodra de aarde in de vijfde dimensie bestaat . Op dit moment ontvang je alleen een glimp van de nieuwe aarde om je te helpen voorbereiden, je in afstemming te brengen voor het bewustzijn dat het brengt. Je springt echter heen en weer in frequentie en ondergaat geen hogere vibratie. De waarheid is dat er momenteel zoveel polariteit op aarde is dat de volledige integratie van de nieuwe aarde niet mogelijk is. De consistentie van de energiegolven maakt de dichtheid echter beetje bij beetje duidelijk.
Spoedig zal de frequentie op zijn hoogtepunt blijven voor langere periodes, maar het doel is dat je er doorheen gaat zonder het ego te vrezen. De overgang wil moeiteloos zijn dan de energiegolven nu zijn. De golven bereiden je desalniettemin voor en versterken telkens in frequentie, beetje bij beetje, om je te helpen eraan te wennen.

Er komt een punt waar de energie die op aarde wordt gestraald je constant omhoog zal brengen, de codes die gedurende die tijd worden gegeven, zullen je helpen meer gefocust en afgestemd te zijn op de nieuwe aarde. Voor velen zal dit een natuurlijke stap zijn, een vooruitgang van hoogte, zonder alle dichtheid en symptomen die je naar beneden slepen.
Velen zullen deze nieuwe golf voelen aankomen en hen helpen zich voor te bereiden op de implementatie ervan. De sleutel is niet om bang te zijn. Laat deze natuurlijke progressie plaatsvinden en weet dat het heel snel komt. Tegen het einde van 2019 zijn we klaar om naar het volgende niveau te gaan.
De golf zal je geen volledige verandering brengen, maar het zal een belangrijke 'gebeurtenis' zijn die alles wat volgt zal ondersteunen. Je zult je inderdaad anders voelen, verheven, opgeheven; 25% daarvan is al begonnen.
Als je ernaar kijkt vanuit de 3D-wereld, zie je geen veranderingen in de atmosfeer of de lucht wanneer de grote energiegolven optreden. Op 5D aarde zul je echter het verschil merken in de natuur, de lucht en de kleuren. Je zult de verhoging voelen; elke schoonheid zal vergroten, spirituele gaven zullen verbeteren. Het zal je tot een constante afstemming, gelukzaligheid, vreugde en vrede brengen.
Benieuwd om meer te weten te komen over hoe de ascensie ons zal veranderen, verbond ik me met mijn pas geascendeerde zelf en besloot de ervaringen van het nieuwe aardeperspectief te delen.
Wat je zult lezen komt uit de geascendeerde versie van mezelf in de nabije toekomst. De tijd is nog niet bekend. Dit is geen hoger zelfperspectief, maar een toekomstige versie van mij die de ascensie tijdens dit leven heeft voltooid.
5D zelfperspectief dat de nieuwe aarde ervaart

"Het gebeurde. Ik denk dat ik op de 'nieuwe aarde' ben. Ik hou ervan hoe het voelt.
Ik voel me anders, verheven, met een diep gevoel van vrede. De bomen lijken zo "levend". De lucht spreekt tot mij. De kleuren zijn zo levendig. Ik heb het gevoel dat ik anders ben, maar hetzelfde.
Ik kan zeggen dat ik alles met meer duidelijkheid voel. De emoties, het bestaan ​​als geheel voelt zo duidelijk, diepgaand, diep.
De aarde voelt lichter, op haar gemak, gevuld met een bewustzijn waar ik gebruik van kan maken. Ja, ik kan hier met de planten en de dieren praten. Ze zijn zo op hun gemak, gelukkig.
Er is zoveel dat ik niet kan wachten om hier te leren. Het is alsof er geen beperkingen zijn in wat we kunnen doen. Maar alles is nog nieuw voor mij. Ik heb het gevoel dat ik zoveel kan doen.
Ik kan contact maken met mensen om in te checken met hun bewustzijn , geen telefoons, geen fysiek contact. Ik kan eenvoudig aan hen denken en mijn bewustzijn boort zich aan het hunne.
Ik kan energie ook anders transmuteren. Ik kan het aan, stuur het, ontvang het, transformeer het. Ik gebruik concentratie en intentie met gedachte om dat te bereiken.
Ik heb ook meer controle over mijn uiterlijk en lichaam. Ik voel wat het nodig heeft om te worden geactiveerd. Geen bewerkingen, geen vlees.
Ik leid de toekomst zoals ik wil, niet meer wachten om te ervaren, blindelings vooruit. Ik heb de controle!
Ik weet niet of ik nog kan vliegen, maar bewegen voelt zo anders. Ik zwaai meer dan wandelen. Het is zo luchtig de hele atmosfeer.
Ik voel me zo met alles verbonden.
Ik lijk op mij, maar ik ben ... stralend.
Alles voelt zo uitgelijnd, elk detail zo perfect op elkaar afgestemd, perfect. Ik voel de verbinding met alle gebeurtenissen die plaatsvinden of staan ​​te gebeuren. Ik weet wat er zal volgen. Tijd is hier niet lineair. Ik weet wat verschillende keuzes zullen brengen, ik kan het resultaat voelen, zelfs als het niet voorkomt.
Ik voel me zo zorgeloos. Er is hier geen zorgen. Ik heb vrede met al het verleden, het heden en de toekomst. Er is ook geen angst. Als ik bijvoorbeeld aan de dood denk, heb ik het gevoel dat het slechts een nieuw pad is, een manier om verder te gaan.
Sommige zijn niet klaar voor de nieuwe aardfrequentie. Velen implementeren de nieuwe codes om zich voor te bereiden op deelname. Ze zullen komen maar het zal langer duren. Mensen hebben tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe veranderingen. Terwijl we dit nieuwe bewustzijn in ons 'ontgrendelen', respecteren we dat ieders tijd anders is. We haasten ons niet. Sommige mensen hebben misschien zelfs 10 jaar nodig om lid te worden, en dat is prima.
Leren om over te schakelen naar het nieuwe aardbewustzijn terwijl anderen nog niet zijn afgestemd, is een uitdaging. Ze zullen proberen te profiteren, omdat het ons niet langer in dezelfde mate interesseert. We benadrukken niet langer, schreeuwen niet en doen zelfs geen moeite voor dingen die niet op elkaar zijn afgestemd. De anderen proberen te nemen wat van ons was, maar we zeggen "neem het, we hebben het niet nodig, er zal altijd voor gezorgd worden". Er is geen reden voor ruzie of vechten, of proberen te redeneren met degenen die in een ander bewustzijn zijn. We hebben de gave van co-creatie met het universum en we zijn ons daar zeer bewust van. We weten wat we moeten doen om middelen te krijgen als we ooit in nood zijn. Het lijkt ons nu gemakkelijk, dus het is niet nodig om te proberen materiële zaken vast te houden.
We zijn in volledige vrede en in overeenstemming met de aarde. Degenen die nog achterblijven, krijgen de keuze en meer tijd om hier te komen. We respecteren hun tijd. We weten ook dat er niet meer van dat bewustzijn meer naar de nieuwe aarde zal komen. Alle nieuwe reïncarnaties zullen alleen het nieuwe aardbewustzijn bevatten. Dit is zoals het hoort te zijn.
De manier waarop we ons aansluiten bij de nieuwe aarde varieert. Sommigen zoals ik, doen dit geleidelijk, ze stijgen beetje bij beetje op met elke nieuwe energiegolf totdat we het laatste punt bereiken. Anderen worden plotseling wakker van dit bewustzijn. Velen komen al verlicht met de nieuwe aardecodes in hun wezen. Er is geen goede of foute manier. Degenen die geen match zijn met de nieuwe aarde zullen doorgaan op een andere plaats die tegen polariteit kan. Het is altijd een keuze.
We hebben geen technologie meer nodig, we moeten verbinding maken met de aarde. We voelen ons aangetrokken om meer tijd buitenshuis door te brengen, zelfs buiten te leven. We heffen langzaam al die gewoontes en levensstijlen op die dat in de weg staan.
We zijn zorgeloos. We gaan uit van intuïtie en impuls in plaats van wetten en regels. We begrijpen en respecteren dat anderen er nog niet zijn, dus we zijn ons ervan bewust dat we nog wat langer kunnen functioneren.
We hebben geen scholen, ministeries of valuta nodig. Alles is hier nog, de huizen, de overheid, de wetten. Wat veranderde was ons bewustzijn zoals we ons voelen, zien, verlangen. Al die verschoven.
We hebben zelfs geen ziekenhuizen of apotheken nodig. We genezen zelf, we hebben de controle.
Al deze zijn nieuw, we proberen het nog steeds uit te zoeken. Ik weet wel dat er een tijd zal komen dat alles in perfecte afstemming zal zijn met de nieuwe aarde, met het nieuwe bewustzijn. ”
Voel je de nieuwe aarde?
Had je, terwijl je dit perspectief aan het lezen was, dat alles op de een of andere manier bekend voorkomt? roept het nieuwe aardbewustzijn je?
Veel mensen dromen van een nieuwe aarde. Veel informatie en weten worden beetje bij beetje in je gewekt. Deel hieronder uw verhalen en ervaringen van de nieuwe aarde.