zaterdag 1 juni 2019

OP WEG NAAR HET DOEL VAN UW ZIEL: DE VOORSPELLING VAN JUNI ENGEL ~ Amelia Bert


 
 Amelia Bert 
Vertaald via Google translate

OP WEG NAAR HET DOEL VAN UW ZIEL: DE VOORSPELLING VAN JUNI ENGEL
Het einde van mei heeft ons voorbereid op wat er in juni zal volgen. Zoals je raadt, staat de intensiteit van de energieën op een hoogtepunt in juni, maar het belangrijkste is dat ze enorme doorbraken en prachtige zelfgroei brengen. Lees de voorspelling van June over de engel zoals deze werd geleid vanuit de Goddelijke Raad van Licht.

JUNI ENERGIE
We verwelkomen de zomerse frequenties met een beetje overlast deze maand als de nieuwe maan op de 4e dag bij ons komt. Dit is een krachtige nieuwe maan die je helpt helder te worden over overtuigingen en programma's die niet langer op je pad naar ascensie dienen.


Bewust of onbewust zou je kunnen vasthouden aan angst, onzekerheid, pijn in het verleden en oude wrok en als je dieper op dit pad van spirituele ascensie gaatdie staan ​​onze groei in de weg. Dientengevolge kan elke nieuwe maan-energie intenser aanvoelen dan normaal. Dat komt omdat het helpt om je naar binnen af ​​te stemmen om te herkennen welke angsten er in deze tijd opkomen en om ze los te laten. hiervoor is het belangrijk om de angsten die naar boven komen op te merken, deze negatieve patronen op te merken, de beperkingen te herkennen en ze allemaal op te schrijven. Door ze op te schrijven, kun je beter op hun energie afstemmen. Terwijl je ze opschrijft, focus je en ben je bereid ze volledig en volledig te verwijderen. Om die oude wonden en angsten te zuiveren, is alles wat je nodig hebt de bereidheid om ze los te laten. Dan komt er een hele stroom van lichtenergie bij je om je te helpen er vrij van te zijn.

HOE TE WISSEN WAT JE TEGENHOUDT
Vraag tijdens zijn nieuwe maan om goddelijke hulp om je te vergezellen. Stel de intentie in om die beperkingen op te ruimen en te bevestigen:
Ik laat ze los en laat ze nu volledig en volledig los. Moge het uit alle lagen en alle lagen van tijd liften en helder worden van mijn geest, lichaam en geest.
Wanneer je dit doet, laat je nieuwe energie in je stromen. Zie het als een stroom water, als een fragment wordt geblokkeerd, kan het water niet vrij bewegen. Deze eenvoudige techniek helpt je de fragmenten te verwijderen die ervoor zorgen dat je vast blijft zitten. Zodra je dit doet, wees bereid om de nieuwe energie te ontvangen die binnenstroomt. Nieuwe overtuigingen, nieuwe lichtcodes , nieuwe programma's zijn beschikbaar om je te vergezellen en nieuwe ideeën leiden nieuwe inzichten en geweldige levensveranderingen met zich mee.

JUNI IS DE MAAND VAN VERANDERINGEN IN HET LEVEN
Misschien heb je gemerkt dat nieuwe ideeën zich bij je begonnen te voegen. Negeer ze niet, onderneem actie. Die ideeën, die berichten en inzichten brengen je naar je volgende stap. Denk na over wat je wilt, wees duidelijk over de richting die je wilt dat je leven neemt en volg dan de impulsen. In juni materialiseren ideeën, stukjes van de puzzel komen bij je, maar je moet duidelijk zijn op het grotere geheel.

ASCENTIE EN HET DOEL VAN HET LEVEN
Als je door deze ascensie gaat, heb je een doel, een doel, een levensplan. In juni worden die ideeën duidelijker. Juni en juli zijn de maanden die je naar dit doel leiden. Een doel dat groter is dan jezelf en dat mensen bij elkaar brengt en het hele collectief machtigt. Jullie zijn op dit moment op dit levenspad niet alleen om persoonlijk te ascenderen, maar ook om de wereld van dienst te zijn, om meer licht in het leven van anderen te brengen, om de aarde te helpen uitbreiden. Onderneem actie, droom groots, volg uw ideeën en maak dingen mogelijk. Je hebt veel inzicht gekregen terwijl je de afgelopen maanden sliep en je ziel weet de weg. Stem je af op je stilte; hoor het inzicht dat door je intuïtie komt. Jij hebt de antwoorden.

ASCENTIE EN PERSOONLIJKE GROEI
Een krachtig teken voor deze maand is zelfgroei en eigenliefde.
Om een ​​grotere zelfgroei te bereiken, moet je jezelf laten floreren. Geloof in jezelf, in je capaciteiten, in je talenten. Het is door al degenen die je uitbreidt, die je aan de wereld geeft, dat je je leven en de levens van anderen verlicht.

Deze maand ontvouwen zich mogelijkheden en lichtwerkers breiden uit. Terwijl je dit nu leest, is deze boodschap voor jou: geloof in jezelf, in je capaciteiten, stel doelen en streef naar de sterren.
Je nieuwe leven begint zich te ontvouwen. Er is geen uitstelgedrag meer, je bent hier op deze reis om uit te breiden en te co-creëren en de hele collectieve energie helpt je juist dat te bereiken.

Voor degenen die zich gedurende deze tijd uitgeput, uitgeput en angstig voelen, moet je wat meer innerlijke reflectie doen. Je staat jezelf niet toe om uit te breiden zoals je zou moeten; Je bent op de een of andere manier geblokkeerd. Dientengevolge helpen die energieën die je in juni vergezellen je op weg naar wat je tegenhoudt. Stem af op de ervaringen, mediteer op hen en zoek het antwoord: wat houdt u tegen? Je zult het vinden als je open bent.
Je bent niet alleen op deze reis, de liefste. Wij staan ​​aan jouw zijde.

ASCENTIE EN ACTIE ONDERNEMEN
Dus in de maand juni moet je opletten wat er in je leven komt en gaat, merk op wat voor angsten verschijnen, let op de impulsen die opkomen. Voer dan actie. Vertrouw erop dat het universum en het hele collectief, alle energieën die verschijnen, je helpen bij het afstemmen op het juiste pad, het juiste idee, de beste versie van jezelf.

Boodschap van de Goddelijke Raad van Licht
krachtige lichtwerker, we zijn je gedachten, je universum, we zijn je goddelijke steun. Ze noemen ons de Goddelijke Raad van Licht, we zijn een samenvoeging van lichtwezens die samenkomen om de wijsheid te vormen die nu tot je spreekt. Terwijl je je concentreert op deze woorden, laat je meer inzicht toe om helderder te worden, meer lichtcodes om je te vergezellen. We omringen je met onze energiefrequentie om je te helpen deze krachtige tijd van ascensie te doorstaan. We herinneren je aan je zielsdoel om in deze tijd lid te worden van de aarde om je geest te laten opstijgen, maar ook om anderen en de aarde te helpen hetzelfde te doen. We helpen je nu op weg te gaan naar dit pad.

Verlies geen hoop, voel je niet ontmoedigd, vertrouw in plaats daarvan op jezelf, vertrouw op de energieën die zich bij je aansluiten, vertrouw op het universum dat je van overal leidt. Als je alleen maar toestaat, erkent, merk op dat dit samengaan van de hogere energieën in je wezen moeiteloos wordt. Terwijl je weerstand biedt en bang bent, voel je de strijd. Sta toe, vertrouw op het proces, weet dat we je steunen, we sturen je. Als je eenmaal toestaat dat er prachtige dingen zullen beginnen te ontvouwen. Hoor onze begeleiding,let op onze tekens . Wij zijn bij u en rondom u.