zaterdag 29 juni 2019

Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang ZATERDAG 29 JUNI 2019


 Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang
ZATERDAG 29 JUNI 2019

Vandaag een sterke stijging van 25 x tov gisteren, de lichtkrachtgolven zullen extreem verder groeien en zullen sterk voelbaar zijn! Druk op het skelet en op het zenuwstelsel!

Pieken tot 46Hz in de Schumann-energie en dat betekent dat de energie diep in de celkernen doordringt met daarbij uitstoot van oude 3D geheugendata in het omringende weefselvocht=bio plasma! Ons lichaam maakt overuren om al die oude cel geheugens op te ruimen!

UV index van 8 dit hele weekend!

Deze ware explosies van extreem sterke en krachtige lichtgolven komen onze aura [immuunsysteem] binnen via chakra 3, ons etherisch web verbonden aan ons linker energiekanaal= voelen, vrouwelijke kant en hormoonstelsel oftewel het verstopte kanaal.


Het voedt ons fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel. Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens schoon uit de cellen.
Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen. Dit is de levensrivier van licht= nervus vagus, de belangrijkste zenuw tijdens deze ascensie/descensie.

We laten de oude vorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm waarin we nu in geduwd en gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde.

We verschuiven van plek. Dit geeft rouw. We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen/kleven/plakken er nog oude en onderdrukte emoties aan ons. De kosmos geeft ons letterlijk een duw in de holte van de rug oiv het sacro-craniale ritme.

Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering=geestewater en loslaten van negatieve geesten= gedachtenvormen].

Dit gaat gepaard met symptomen;
Misselijk en opgeblazen oiv overwerkte lever en nieren door de vele afbraakprocessent. Activering ch middenrif geeft opgeblazenheid, pijn hoofd nek-schouders en tussen de schouderbladen.

Drukgevoelens 3e oog. Gevoel van een slingerbeweging door het lichaam heen= activering vd nervus vagus= zwevende zenuw. Pijn linksonder ribbenboog=activering=doorbloeding van de milt=etherisch web met linker ruggenmergkanaal=.verstopte kanaal uit de kindertijd.

De thymus activeert en geeft mn rond de linker longtop [bergtop]drukpijn evt met zwelling en druk op het borstbeen alsof er iets uit gedrukt wil worden of uitgedeukt.

Vibrationele griep, moeheid en weinig kunnen verdragen. Snel overprikkeld zijn .Gespannen borsten= veel opgehoopte stroperige lymfe, gevoel ik wil wel van alles en ook sneller maar ik kan niet sneller dat kan je frustreren= ego angst .

Intensieve en heldere dromen die veel inzichten geven. Verstoorde slaappatronen. Gevoel er niet helemaal te zijn op aarde, maar er ergens tussenin ''hangen''.

Deze activatie voel je aan je lymfeklieren, grieperheid die niet over gaat, slijm, hoesterig, hitte en immense koude perioden, omhoog halen van oud zeer en rotgevoelens, heftige emoties , strottenhoofdklachten, keel -schouder en nekklachten, hartritmestoornissen, druk op de borst[activatie vd gestagneerde lymfestroom en openen vd ductus thoraricus]] etc. etc.

De lichtinfusies blijven maar onvoorstelbaar stijgen en dringen onze aura binnen en via onze aura [etherisch web] drukt het op de 71.000 huidpunten, dan via de 12 meridianen en de 2 hoofdkanalen om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsen op onze schouders van vele levens en generaties. We worden steeds zichtbaarder, in eerste instantie voor onszelf.

We worden wakker en ontwaken uit onze reptielhersenen die gericht zijn op overleven en vechten/vluchten. We zijn uitgetreden en zwaar vermoeid geraakt tot volledige uitputting aan toe, we droegen een hele zware last mee op onze schouders die we nu mogen loslaten, het is niet van ons en ook nooit geweest.

We kunnen nu nog het gevoel hebben ingeklemd te zitten oiv druk van de omgevingsculturen [borstkas] de [nog niet] ontwaakte delen en geïntrigeerde vormen, personages/fragmenten in onszelf en sterk weerspiegeld in een ander! Door ze te intregreren=hart=huid circulatie= stofwisseling herstel je de gewonde delen van je gekwetste kind en kan de energie weer onbelemmerd stromen ipv het blokkeren van je natuurlijke levens stroom!

Er mee leren omgaan kan Martha Krul  prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Een enorme 😂😂😂 stampot ratjetoe vandaag, ik
dobber wat op de levenszee rond en hier en daar een hap en een snap aan informatie komt vrij, zie hier het resultaat ervan😂😂

Marjolein Ingrid Soulpursang❤️