donderdag 20 juni 2019

Energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang Maandag 17 juni 2019

 

Energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Maandag 17 juni 2019


Een enorm krachtige tsunami aan energie heeft ons bereikt! SR pieken tot 28 Hz met vele witte vlakken= geeft drukpijnen op het skelet!

De vloedgolven zijn zo immens en maken zoveel schoon in ons systeem! Ze duwen en trekken je in de juiste lichaamshouding via het cranio-sacraal ritme die op en neer reist in je wervelkolom, uitzet en inkrimpt als eb en vloed.


Deze energie drukt ons in een voortdurende stroom [flow] van zegeningen om daarna weer terug te keren naar een voortdurende stroom van ascensie symptomen= zuivering.

Dit geeft uitstroom vanuit de cellen van vele levens [downloads]

in ons emotioneel lichaam. Onze organen maken dan 24/7 overuren om de afvalstoffen af te breken en op te ruimen.
Het grootste licht portaal [vloeibaar lliqour] zit tussen de schouderbladen en kan een drukkende, dwingende pijn geven, incl de nek, schouders, thorax en schedelbeenderen.

We maken de navelstreng-koord [ nervus vagus]met onze oude ego-ik los en daarbij komen vele vele herinneringen vrij vanuit overleving = reptielhersenen= pure zuivering.

Neem je tijd, zoek de verstilling, drink veel water en neem licht voedsel, neem je rust en verbindt je met de natuur! Zoek niet de drukte op!

Het is een pittige energieweek, kan flinke onrust geven en veel spannings gevoelens losmaken !
Ik voel de drukgolven ook immens en er komen vele vele herinneringen vrij!

Rust en overgave helpen mij daarbij het beste, ik verbind me met de prachtige natuur en ben ook enorm dankbaar voor de vele vele zegeningen.

Afgewisseld met heftige en soms hardnekkige downloads; misselijk, benauwd, dizzy, opgeblazen, drukpijnen skelet, last van de voeten, zwakke benen, grieperig en immense moeheid= pure zuivering vd frequentiesnaren=meridianen!


Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Marjolein Ingrid Soulpursang