vrijdag 21 juni 2019

Energie breaking news van Marjolein Ingrid Soulpursang VRIJDAG 21 JUNI 2018


Energie breaking news van Marjolein Ingrid Soulpursang
VRIJDAG 21 JUNI 2018

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie! We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie nu de zon haar hoogste punt om 12.00 uur heeft bereikt. Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Onze maag [emotionele honger] heeft de vorm van een opgerolde foetus en die vorm ontplooit zich letterlijk en laat alle oude angsten en kindpijnen vrij via het portaal tussen je schouderbladen naar de voorkant wervelkolom tussen je borsten.


De mentale/psychische beïnvloeding van de opvoeders worden hier duidelijk voel-en zichtbaar. Je oksels zijn verbonden me je gehoor [veel lymfeweefsels] en de onverwerkte pijn en angsten van vorige generaties worden nu aangeraakt om uit je celgeheugen en DNA systeem te worden verwijdert dankzij deze hoge frequentiestijgingen. Je kunt bv hele opgezwollen borsten krijgen=lymfe=galactisch lichaam.

Ik heb het gevoel dat ik uit elkaar getrokken wordt en letterlijk langer wordt na zolang opgerold te hebben gezeten in een te krappe ruimte wat veel stress gaf. Ook een gevoel van overal gekneusd te zijn. Veel onrust/spanningen, angsten en depressieve gevoelens komen en gaan als signaal van emotionele opschoning=dus als je voortdurende negatieve gedachten stromen ervaart weet dan dat je aan je zuiveren bent.

Vandaag dus een zeer sterke aantrekkingskracht van de zon , het hoogste punt vd zon heeft ook een diepste punt in de kern van moeder aarde= kosmische hartslag= ecg. We vliegen en stijgen naar de zon en zakken diep weer de aarde in als een achtbaan waarbij onderweg alle oude energie schoongespoeld wordt zoals de zee met eb en vloed.

Bij vloed stijgen we hoog, bij eb dalen we diep in ons lichaam af en trekken afvalstoffen als slib mee naar boven om gezuiverd te worden via de lever en darmen. Ons darmvlies maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.

Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed. Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

TIP; drink bouillon en mineraalwater dit vult je electrolyten als natrium en kalium aan!

Tip; Lees ook de prachtige dagelijkse en positieve energie info van Martha Krul!❤️


Marjolein Ingrid Soulpursang