zondag 23 juni 2019

Energie breaking news van Marjolein Ingrid Soulpursang ZATERDAG 22 JUNI 2019


Energie breaking news van Marjolein Ingrid Soulpursang
ZATERDAG 22 JUNI 2019

Ondertussen nemen de kosmische lichtinfusies via onze kruinchakra enorm in intensiteit toe. Vandaag een extreme frequentiestijging bovenop de al extreme stijging van gisteren!

We beleven ahw 2 vortexen; 1 de kruin vortex met grote snelheden van licht en 2 de aardevortex de trage modderige verstopte drab die naar boven wordt getrokken en in onze 3e chakra wordt geslingerd om herkent en gezuiverd te mogen worden.

Precies in de holte van je rug bij L2 ontmoeten deze vortexen elkaar! De plus en min pool, aarde en lucht , man en vrouw, yin en yang, hard en zacht etc. Hier vindt de omwenteling plaats waarbij plus transformeert in min en vice versa.


Hoe sneller de ascensie plaatsvindt en hoe zuiverder we worden hoe sneller deze vortexen gaan draaien en dat geeft onbalans in de vorm van hevige duizelingen alsof je straalbezopen bent; de dronkenmansloop.
Het evenwicht tussen plus en min wordt nu herstelt en dat brengt deze tijdelijke ongemakken met zich mee. Iedere verschuiving geeft evenwichts- klachten.

Mentaal betekent dit verschil in bewustzijn. We leken eerst in balans; we deden wat er van ons gevraagd werd, anders voelden we angst en schuld, nu doen we wat goed is voor onszelf en dat geeft tijdelijke onbalans!

Ik praat hier over allerlei ongemakken, die de huidige dimensionale verschuiving met zich meebrengt en in tal van artikelen en channelingen wordt genoemd. Ik som er hier een aantal op:
Onze cellen transmuteren op diepe niveaus, en dit kan uitputting veroorzaken, spierpijn en druk, een ongemakkelijk gevoel in de nek, duizeligheid en zwakheid, en angsten.

Maar de belangrijkste fysieke manifestatie van een diepe integratie van de hogere vrouwelijke energieën is pijn in de buik. Krampen, ongebruikelijke menstruatie, en gewoon pijn! Onze lichamen kunnen echt zeer doen van het ascensie proces. We kunnen proberen om aan boord te komen in een geregeld oefeningen regime, en ontdekken dat als het integratieproces plaatsvindt, we ons oefeningen programma moeten uitstellen.

We hebben gewoon niet de energie reserves om het bij te houden. Ahhhhhhh, dit ascensie proces! Op en neer, op en neer.... ( Bron; Karen Bishop, 26 augustus 2007)

Als we hoger in vibratie komen, moeten we uitzetten. Fysiek wordt dit momenteel ervaren als zich echt waardeloos voelen, zelfs zonder te weten waarom. Ervaren we een soort voedselvergiftiging, of misschien een 24-uurs griepje? Ik denk het niet. Boeren, pijn, duizeligheid, zwakte, darmen in de war, hoofdpijn (die oude kruin chakra!), hartkloppingen en moeilijk ademhalen, en gewoon de behoefte om een dag lang even helemaal in te storten zijn gewone symptomen voor deze tijd. ( Bron; Karen Bishop, 16 mei 2007)

Terwijl je je voorbereidt om de nieuwe energie te ontvangen, ervaar je opnieuw een snelle verschuiving in het bewustzijn. Je vibrationele frequentie versnelt opnieuw - en velen ervaren fysieke symptomen van het zuivering- en reinigingsproces.

Dit zijn enkele van de symptomen:
Extreme moeheid en uitputting, dikwijls gekoppeld aan slaapmoeilijkheden.
Pijn in de gewrichten, speciaal de benen, heupen en knieën.
Pijn in het Hart Chakra gebied.
Misselijkheid en krampen in de maag.
Pijn aan de basis van de nek en hoofdpijn.
Depressie.

De volgende bijwerkingen kunnen ontstaan als je de energiestralen van de 8:8 poort gebruikt:
Duizeligheid en Sufheid, wanneer je Hoger Chakra's geactiveerd worden door de krachtige Hogere Energieën.
Wat wankelheid wanneer de energieën het hele systeem binnenstromen en druk uitoefenen op de meridianen wanneer ze integreren.
De Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, spierzwakte, immens moe etc...

Uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd.

Tip; Lees ook de prachtige dagelijkse en positieve energie info van Martha Krul!❤️


Marjolein Ingrid Soulpursang❤️