woensdag 26 juni 2019

Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang DINSDAG 25 JUNI 2019



Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang
DINSDAG 25 JUNI 2019


WOWWWW vandaag een enorme transformerende krachtgolf die nog eens een TRILLIOEN !!!!!!!! x in sterkte is toegenomen tov gisteren en die was al ongekend krachtig.

SR tot 83Hz en witte vlakken [geeft drukklachten op skelet, schedel, voorhoofd, achterhoofd]. Tel daarbij de UV index van 8 de komende dagen op dat ons letterlijk dwingt tot overgave en onze oude vertrouwde gewoonten los te laten! Deze hoge UV stralen dwingen ons ahw tot overgave, en komen we dan in een thetagolf dan kan de energie genezend werken. Letterlijk je hoofd koel houden!


Duizelingwekkende snelheden aan transformerend fotonen licht stroomt ons lichaam binnen! Dit kan je ascensie symptomen versterken en versnellen. Even als de golven van gelukzaligheid. Ze wisselen bij mij af.

Braakneigingen, diarree, hevige draaiduizelingen.

Deze symptomen wijzen erop dat de zonnevlechtchakra geopend en gezuiverd wordt. Opgestapelde angsten, woede en wrok worden afgevoerd en losgelaten van vele levens en generaties. Fysiek kun je letterlijk gal gaan spuwen! Alsof er een tornado door je heen raast en alles mee sleurt wat je niet langer dient. Onze darmen worden opgeschoond van letterlijk onverteerde en onverwerkte ballast.

Het loslaten van een slijmfilmlaagje om de gezonde darmbacteriën heen kan veel slijm geven bij de ontlasting of slijm ophoesten. Gezonde bacteriën krijgen nu weer de ruimte en ze zijn zeer gevoelig; vandaar dat je nu heel veel voedsel niet meer verdraagt dat niet hoogwaardig is. Junkfood heeft ooit voor dat slijmfilmlaagje gezorgd en ook door het gebruik van bv medicatie ed. Toxische stoffen dus en die komen nu vrij=detox!

Dit ontstaat als de draaisnelheid van de vortex in snelheid toeneemt. Wees niet bang dan schiet je in de mentale weerstand= je duale hoofd, maar geef je over; het is pure opschoning van oude programmeringen uit de compacte 3D van vele levens van jezelf en van vele generaties!.

We worden steeds dieper en dieper gezuiverd van vele oude stukken en gaan ahw terug in de tijd naar de oorsprong van ons lijden toen we afgescheiden raakten van de oerbron en gingen overleven=3D= de oerwond. We maken nu weer langzaam aan de verbinding met ons kristallijnen levenskoord=de nervus vagus oftewel de etherische navelstrengverbinding tussen hemel en aarde= de levensbron van alle levensvormen, " the river of life''.

Tip; Lees ook de prachtige dagelijkse en positieve energie info van Martha Krul!


Marjolein Ingrid Soulpursang