donderdag 20 juni 2019

Wat is Photon Energie en hoe kan het ons helpen om te Ontwaken ~ https://www.liefdeslicht.com


Wat is Photon Energie en hoe kan het ons helpen om te Ontwaken


doorlichtend
Wij staan op de rand van een geheel nieuw tijdperk met geheel nieuwe waardes en nieuwe energieën. Energie die ons menselijke- en onze natuurlijke energiebronnen niet steeds verder uit putten, waardoor beiden nu vaak gedwongen worden om zo'n "ziel"-togend bestaan te leiden.
Wij gaan dan gratis energie bronnen gebruiken die niemand alleen kan bezitten en die gebaseerd zijn op energieën die altijd al in de natuur van mens en omgeving aanwezig waren, waardoor onderling respect, eenheid en liefde zonder garanties en bezit aanwezig mogen zijn.
De Foton energie gordel is zo'n krachtige nieuwe energiebron die op den duur elektriciteit zal gaan vervangen. Het is een gratis energiebron en niemand zal het dan ook kunnen monopoliseren. De buitenrand of gordel heeft de atmosfeer van de aarde al bereikt en beïnvloedt niet alleen de aarde, maar ook vele andere planeten in het zonnestelsel. Fotonenenergie is een lichtenergie, die ons doordringt in golven.




foton emissie
Fotonen (φοτος, photos = licht) ("lichtdeeltjes") zijn een verschijningsvorm van elektromagnetische straling. Afhankelijk van de gebruikte meetopstelling zal straling (een vorm van energie) zich voordoen als golven of als een stroom van massaloze deeltjes, de fotonen. Ze worden soms aangeduid met het symbool γ, de derde Griekse letter gamma (wikipedia).
Het heeft de kracht om het menselijk leven te verlengen omdat het het menselijk lichaam in een lichtlichaam plaatst. Fotonenergie vibreert op een zeer hoge frequentie en verleent de kracht van directe manifestatie van gedachten. Daarom is het essentieel om de helderheid en zuiverheid van het denken te versterken door dagelijkse meditatie te beoefenen en in het eeuwige, oneindige "nu" te zijn en "hartelijk" gecentreerd te blijven. In zekere zin is de Grote Verschuiving in Bewustzijn de evolutie van Moeder Aarde en haar bewoners naar het rijk van fotonenergie voor de komende 2000 jaar. De oude Maya's uit Zuid Amerika (h)kenden dit al en zagen het tijdperk van de "Homo Luminus", de verlichte mens.

Hoe kan ons Hart gecentreerd blijven

De Foton Energieën stemmen nog lang niet overeen met de oorspronkelijke bedoeling, zolang als wij onzuiver blijven denken. Sommige mensen willen namelijk, wanneer de fotonenergie laag is, dan zo overwinteren. Of, als de energie omhoog gaat, willen ze iets kopen. Deze omstandigheden vertellen dan eenvoudigweg wanneer de fotonenergie omhoog gaat of omlaag gaat. Dus als de energie dan naar beneden gaat, gaan wij de energie opvoeren en als de energie omhoog gaat, gaan wij die energie weer naar beneden halen.
Waarom brengen wij niet gewoon onze energie omhoog en blijven wij daar bovenaan staan? Het idee is om gecentreerd te blijven op het middelste bereik. Blijf altijd gecentreerd: dat is de beste plek om in éénheid en balans met de energieën te zijn.

De wereld reageert negatief op de toppen

Wanneer de fotonenergie hoog is gaat het "meesterbrein" van de wereld in een zeer negatieve staat. Vreemd, is het niet? Wanneer de fotonenergie hoog is, glijdt het massabewustzijn weg in doem en duisternis. Het wordt bijna zo interactief met de donkere kant, om zo te zeggen. De reden is dat de gedachten van mensen overbelast raken. Hun gedachten zijn meestal niet afgestemd op een energie op deze hoge niveaus, dus beginnen ze gedachten te denken die ze niet langer kunnen beheersen. Dit komt omdat ze proberen te blijven denken binnen de 10% menselijke hersenkracht in plaats van in het 90% -uitvoeringsproces. Dus met zulke gedachten denkt het massabewustzijn allemaal tegelijkertijd en het raakt daardoor dan ook behoorlijk in de war.

levensenergie

Gebruik dan het "Meesterbrein" van het (Liefdes) Licht

Wanneer de fotonenergie laag is worden mensen feitelijk aan hun lot overgelaten. Hun energieniveaus gaan in de tegenovergestelde richting. Ze hebben geen energie meer voor zichzelf en geven hun krachten weg aan degene die op dat moment de hoogste gedachte heeft. Wanneer de fotonenergie bijvoorbeeld naar beneden glijdt, wordt het massabewustzijn vatbaar voor een "Meesterbrein", maar er is niemand die er iets in stopt. Op deze lage niveaus zijn dit de beste tijden voor de Lichtwerkers om samen te komen en de meesterbreinen om met (Liefdes)Licht te werken. Dit is de hoogst mogelijke realiteit voor de lichtwerkers om hun meest stringente balans te behouden, omdat ze zich niet verzetten tegen negatieve breinen van het massabewust zijn. Op deze lage niveaus is dit de plek voor de lichtwerkers om samen te komen en het "lichtend werk" te versterken zodat het massabewustzijn in het Licht kan zijn.
Als een lichtwerker ben jij beter af met de fotonenergie op een laag niveau. Stel dat jij bijvoorbeeld bezig bent iets te manifesteren. Kies het laagste energieniveau dat jij kan vinden. Daar wil jij jouw meesterbrein van manifestatie dan versterken, omdat er op dat moment heel weinig stabiliteit is in het massabewustzijn. "Stabiliteit" is een heel belangrijk sleutelwoord. Zonder stabiliteit in het massabewustzijn, als jij een groep lichtwerkers hebt die stabiel worden in een Meesterbrein, dan kunnen zij het Meesterbrein in een veel hoger en sneller tempo manifesteren.

Mediteren, mediteren en nog eens mediteren

Wij kunnen niet genoeg benadrukken om te mediteren, mediteren, mediteren. Jij kan begrijpen dat het een bewustzijnsstaat is die jou door deze "verschuiving" heen zal helpen. Er is geen magische pil of zoiets. Het is de eenvoud van het ontwaken in jouw hartenergie die jou door dit proces van verschuiving heen kan leiden.

Foton energie: De Helende en Verlichtende Energie voor Moeder Aarde en voor de Mensheid


verlichting
Foton Energie is de nieuwe energie van het nieuwe tijdperk. Moeder Aarde heeft de hulp van fotonenergie gevraagd om zichzelf te genezen van het ver weggelopen barbaarse (milieu)bewustzijn van de mensheid en om op te klimmen naar de nieuwe en hogere energie. Fotonenenergie is anders dan alles wat wij ooit hebben gezien, hebben gehoord of er een deel van zijn geweest.
Deze nieuwe energie trilt op een veel hogere frequentie dan de aarde en heeft de kracht om dingen te helen, op één lijn te brengen en te veranderen. Het zal het menselijk leven verlengen, omdat het de moleculaire structuur van het menselijk lichaam in een lichtlichaam plaatst. Fotonenenergie is lichtenergie en beweegt zich op elk moment door elke Melkweg. De Grote Verschuiving is de evolutie van Moeder Aarde en haar bewoners naar de Foton energie.
Fotonenergie doordringt alles wat op haar pad komt. Het doordringt het Aardse vlak nu al. De buitenrand of gordel van de fotonenergie heeft de aardse atmosfeer al bereikt en beïnvloedt niet alleen de aarde, maar ook de vele planetaire systemen rond onze aarde.
Het is een gratis energiebron die iedereen kan gebruiken en het zal gaan voorzien in al onze energie behoeften na de verschuiving. Het is een grote verschuivingen om energie naar een systeem te brengen dat niet langer op zijn huidige energie kan werken.
Omdat Fotonenergie met een zeer hoge frequentie vibreert, verleent zij ook de kracht van onmiddellijke manifestatie van gedachten, wat betekent dat wat jij ook denkt, dat jij dat ook onmiddellijk creëert. Daarom is het essentieel om de helderheid en puurheid van het denken te behouden door meditatie en in het "nu" te zijn. Degenen die zich in het proces van verandering en transformatie bevinden zullen zich snel aanpassen aan fotonenenergie. Het is een helende energie voor het hoogste goed van allemaal.
Het zonnestelsel van onze Aarde bevindt zich binnen de buitenrand van de Fotongordel. Het duurt ongeveer drie dagen voordat de aarde de buitenste rand passeert, wat ook wel bekend staat als de "drie dagen van duisternis". Binnen het foton energieveld zal de aarde constant daglicht ervaren.
De daadwerkelijke toegang tot de energieband van foton wordt rechtstreeks beïnvloed door het tempo van spiritueel ontwaken van de aardse bevolking. Het ontwaken van de mensheid kan het tragische lot van Moeder Aarde en de tijdsfactor beïnvloeden. Moeder Aarde stuurt een boodschap naar de mensheid om aandacht te schenken aan Moeder Aarde. Zij eist een aanpassing vanwege de binnenkomende fotonenergie. Wanneer zij om een aanpassing vraagt, is zij in wezen zich aan het heroriënteren. Fotonenergie is de "broer" van Moeder Aarde.
Op dit moment is de ingang naar de gordel gepland in deze eeuw, maar de exacte intrede hangt af van de positieve gedachte van de mensheid en reactie op de berichten van Moeder Aarde. Geschat wordt dat Moeder Aarde dan duizenden jaren in het foton energieveld zal blijven.

De Foton energie golven gebruiken


Lichtlichaam
Fotonenergie komt in golven. De eb en vloed van de golf is heel normaal en natuurlijk, als een uitademing die volgt op een inademing. Wanneer deze golven komen, zijn ze zo groot dat ze bijna gehele aardoppervlak gelijktijdig overspoelen. Het duurt niet twee of drie dagen om de aarde te omspannen. Het gaat heel snel. Ze komen heel snel binnen en vertrekken heel snel. De golf lijkt op een spiraal. Zij heeft niet echt een begin en einde, maar omdat het voorbij de aarde zweeft, lijkt het een begin en een eind te hebben. Zij zit echt in een totaliteit van een spiraalvormige beweging.
De dikte van de golven is belangrijk. Een dikke golf meet een hoger aantal Fotonen omdat er op dat moment meer fotonenergie doordringt in het Aardse vlak.
Fotonenergie versterkt zowel jouw angsten als jouw liefde. Het drijft letterlijk dwars door jou heen. Als het binnen komt, kan een persoon zich geweldig voelen. Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het jouw angsten ook kan versterken en jij je ook wat depressief kunt gaan voelen. Laat dit je niet weerhouden. De sleutel tot effectief werken met fotonenergie is om in jouw vertrouwen en jouw passie te blijven. Raak er niet afhankelijk van om je goed te voelen. Het gaat niet om een goed gevoel. Het gaat over vooruitgang in groei, begrip en liefde en de voorbereiding op de Grote Verschuiving.

Wetenschappelijk

Elektromagnetische straling is de voortplanting door de ruimte van elektrische en magnetische oscillaties (trillingen). Licht is een vorm van elektromagnetische straling. Alle soorten elektromagnetische straling hebben in het vacuüm een snelheid gelijk aan de lichtsnelheid.
Elektromagnetische velden worden voor klassieke situaties, dus zonder kwantummechanica, exact beschreven door de Maxwell vergelijkingen (1865). Die waren in strijd met het klassieke relativiteitsbeginsel van Galileo Galilei. Einstein toonde met zijn speciale relativiteitstheorie aan, dat de wetten van Maxwell juist waren en het beginsel van Galilei niet.
Het bijzondere van elektromagnetische straling is dat er geen medium nodig is waarin de golven zich voortplanten. In tegenstelling tot geluid bijvoorbeeld, dat zich niet in een vacuüm kan voortplanten, kan licht zich prima door een verder totaal lege ruimte voortbewegen. Daarbij gedraagt licht zich als een transversale golf en vertoont dan ook polarisatie.
Het vermogen van straling (uitgedrukt in watt of joule/seconde) is gelijk aan het aantal fotonen per seconde (de intensiteit van de straling) maal de energie per foton (de soort straling).

straling

De Dimensies in Ruimte-Tijd en in Tijd-Ruimte

Deze energieverschuivingen komen voor een groot deel overeen met de hemelse cycli, zoals de rotatie van de aarde om de zon, of met andere woorden een kalenderjaar. Daarom zal ieder opvolgend jaar een rol spelen in het creëren van elektromagnetische en geomagnetische energieën. Met als gevolg een volledig nieuw moleculair structuurpatroon (zie Quantum). Deze herstructurering zal uiteindelijk subatomaire deeltjes zo snel laten vibreren dat deze zullen overgaan tot pure energie, of met andere woorden, de overgang naar de 5e dimensie bewerkstelligen.
  • 1e Dimensie, het domein van de Mineralen.
    Benaderd via kristallen matrices.
  • 2e Dimensie, het domein van de Planten.
    Benaderd via communicatie met planten.
  • 3e Dimensie, het domein van Ruimte en tijd (Newton).
    Het beheersen van lineaire tijd, door het bestaan van ruimte.
  • 4e Dimensie, het domein van de Engelen en gidsen
    Communicatie met engelen en gidsen.
  • 5e Dimensie, het domein van het Bewustzijn van het Multidimensionale Zelf, Tijd-Ruimte: Quantum, eeuwig en oneindige mogelijkheden.
    Het opnieuw ontdekken van multidimensionaal bewustzijn.
  • 6e Dimensie, het domein van het activeren van Bewustzijnspatronen.
    Het herinneren van incarnaties in lagere dimensies.
  • 7e Dimensie, Tijd-Ruimte Continuüm
    Het portaal naar vormloze realiteiten in hogere dimensies.
Er is een reden voor het bestaan van de fotonengordel. Het doel is te fungeren als de belangrijkste regelaars voor galactische veranderingen. Zij doet dit door haar natuurlijk energiecyclus af te stemmen op die van het galactisch centrum. Met regelmatige tussenpozen creëert dit centrum enorme, extreem intense energiegolven die opgevangen en omgezet (getransmuteerd) worden door de fotonengordel.

AANTAL DNA STRENGEN

De meeste mensen zullen weer de beschikking krijgen over 12 DNA strengen in plaats van 2 (zie de DNA meditatie op onze site). Deze genetische transformatie zal de latente paranormale gaven van gevoelige zielen drastisch versterken. De 4e dimensie is net zoals de 3e dimensie, gepolariseerd, hetgeen betekent dat wezens in de 4e dimensie ook hun eigen agenda hebben, variërend van echte hulp bij onze groei tot het domweg dwarsliggen bij onze spirituele ontwikkeling. De staat waarin het collectieve bewustzijn van de aarde zich bevindt is de meest belangrijke factor tijdens deze veranderingen, omdat zij interactief contact met de fotonengordel blijft houden.