woensdag 26 juni 2019

Channel van Monique Mathieu ~ Niets zal de overgang stoppen, van plaatsvinden


 Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en eten

Channel van Monique Mathieu
-vertaald via Google met dank aan Miet Bleus 
Niets zal de overgang van plaatsvinden stoppen!

Ik zie een lange, menselijke persoon, die ons met immense vriendelijkheid in onze ogen lacht, maar ook met een wijsheid van een zekere strengheid.

Hij zegt tegen mij:
"Ik ben de apostel Johannes. Als ik vandaag naar je toe kom, is het omdat de tijden daar zijn, zeer belangrijke tijden voor de mensheid en voor planeet Aarde.


Toen ik op aarde leefde, had ik toegang tot de kennis van veel dingen dankzij onze geliefde Jezus, dit buitengewone Wezen dat we zo veel liefhebben en met wie ik heel vaak een relatie op de schepen heb.

Op een ander moment incarneerde ik opnieuw (ik heet nu St. Franciscus van Assisi) om op een andere manier mijn zussen en broeders, mensen, te helpen.

Ik kwam niet om je te vertellen wie ik was of wie niet ... ik kwam om je te vertellen, en weet je, dat je een buitengewone periode doormaakt, een periode van grote interne en externe beroering waar er is zal heel wat ontwaken van bewustzijn hebben, een tijd waarin alles anders zal zijn, zelfs vergeleken met wat ik kon waarnemen met betrekking tot je huidige periode, als genoeg mensen hun geweten openen.

Ik wil je ook bedanken voor wat je voor jezelf en voor anderen doet, ook al heb je soms geen zin om te werken. Je werkt echter echt! Ik zou je ook willen vertellen hoezeer ik liefde en bewondering heb voor alle werkers van het Licht, voor allen die zich op deze koninklijke manier engageren, die van ware spiritualiteit.

Ik heb veel liefde en mededogen voor jou omdat het geïncarneerd zijn op aarde echt heel zwaar en erg moeilijk is. Al in mijn tijd waren er heel moeilijke tijden voor mensen die vervolgens op aarde zijn geïncarneerd. Momenteel voegen veel gebeurtenissen toe aan wat mensen al hebben om mee te leven in hun eigen ervaringen.

De energieën die je voortdurend binnendringen zijn meer dan trillingen; ze zijn gerelateerd aan de wet van resonantie. Naarmate telepathie zich in jou ontwikkelt, voel je meer (soms onbewust) de energieën, gedachten en lijden die een deel van je wereld beïnvloeden. Totaal negatieve gebeurtenissen kruisen je en verstoren je vanwege de wet van resonantie.

De term 'totaal negatief' is niet geschikt, want wat er gebeurt, is veel belangrijker. Ik ga het woord "kwaad" gebruiken, ook al is het niet helemaal geschikt. Bepaalde wezens die echt tot de helse gebieden behoren - wezens met immense duisternis - hebben er ook voor gekozen om naar deze tijd op aarde te komen om de overgang te voorkomen.

Jullie zijn allemaal geïncarneerd om te versnellen, om het transitieproces te activeren. Wezens uit de helse werelden (deze wezens behoren niet tot jouw wereld) zijn geïncarneerd om de overgang te vertragen, om de grote doorgang te beteugelen.

Stel u voor waaraan u wordt onderworpen: een gedachte (of het een gedachte van liefde of een inferieure gedachte is) die wegvliegt, raakt de ene, dan de andere; het kan zelfs het een of het ander transformeren als het krachtig genoeg is; het kan ook een belangrijke impact hebben op ieders leven.
Natuurlijk, wat jou betreft, zullen deze erg lage, opwindende gedachten, die handelen over de wezens die het donker dienen, je niet rechtstreeks bereiken, omdat je vanaf het moment dat je de verplichting hebt aangegaan om te dienen Licht en Liefde, jullie hebben allemaal min of meer belangrijke bescherming volgens wat je bent, volgens je toewijding, volgens de hoop en het vertrouwen die van jou zijn.

Niettemin worden jullie niet echt beïnvloed door deze verschrikkelijke inferieure krachten. Hoe je ook kunt, door mededogen, door liefde, bereikt worden door de vibraties van degenen die in opstand komen, die sterven door honger, die lijden in hun lichaam of in hun hart. Dit lijden kan je even binnendringen als je hen onderdak geeft.