vrijdag 28 juni 2019

Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang DONDERDAG 27 JUNI 2019


Energie BREAKING NEWS van Marjolein Ingrid Soulpursang
DONDERDAG 27 JUNI 2019

Bevat je het nog?

ONVOORSTELBARE HOEVEELHEDEN KOSMISCHE ENERGIE DIE WIJ MOMENTEEL LICHAMELIJK EN GEESTELIJK HEBBEN TE VERWERKEN!!!

Vandaag een stijging van 4x tov gisteren en SR tot 38Hz.
Door de intensieve instroom van fotonen energie daalt het bewustzijn middels het cranio-sacrale ritme die ons letterlijk in onze sacrum duwt om zo op te ruimen! Zo dalen we trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen= de heilige=helende ruimte. Hier vindt nu de genezing plaats van alle pijn en afgescheidenheid van vele levens en generaties opgeslagen in ons DNA geheugen!

We maken de verbindingskoorden/lijnen los met de vele stemmen van anderen= frequentiesbanden=Hz, die ons hebben beïnvloedt= deze archetypen= blauwdrukken kun je nu ervaren als stemmen in je hoofd.
We maken de navelstreng ahw los van de vorige generaties en verbinden ons met moeder aarde. Hierbij komen vele oude energieen vrij via ons galactisch systeem [lymfe-portalen gaan opengeduwd worden die voorheen dichtgedrukt waren]


Logisch dat we klachten ondervinden in ons onderlichaam. Het rekt, trekt en duwt om ruimte te maken net als bij een zwangerschap incl. de misselijkheid.
Daar vindt de grote sacrale zuivering nu grootschalig en collectief plaats.

Pieken in de schumann resonantie beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus; onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat= geeft gevoel van paniek, onrust, alert zijn, waakzaam, enorme onrust, stress, grip willen houden, angst voor tekorten, faalangsten. De vecht/vlucht responsen dus.

Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3D energie komt dan in ons bioplasma terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën]

Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot oiv het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus! Het hoort erbij!
Gedachtenvormen ontstaan vlak onder onze huid; kleine wolkjes die je op je huid en vooral op benen kunt zien. Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie. De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten. Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen!

Symptomen; immense koude rillingen en pijn in de lage -en midden rug en borstgebied,=letterlijk afzakken naar je basis, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting. Pijn en druk nek, achterhoofd en voorhoofd=ontwaken uit je reptielenbrein [hersenstam] vibrationele griep, uitgeput, benauwd en drukkend gevoel op de borst, spierkrampen, pijnlijke armen/benen en verkrampte handen/voeten, last van kaken, kiezen, schouders, suizende en piepende oren.

Hartritmestoornissen mn van het hoger hart gedeelte=boezem, Baarmoeder reiniging; krampen, pms-achtige klachten, emotionele dips, onregelmatige menstruatie en wegblijven ervan = zuivering van de vele etherische ''afhankelijks-navelstreng koorden.

Veel weerstand ervaren=perifere hoge druk gevoelens alsof er een grote muur tussen jou vs omgeving staat, tussen jou en het licht. Een gevolg van de overvolle veneuze bloedvaten vol afvalstoffen die je ervaart als je in je denken-doen nu schiet; doe je niet wat je hoofd je dan gebied dan zie je een grote donkere zwarte gat vol angsten= dat zijn dus de afvalstoffen!

Overgave, rust en stilte= ont-prikkelen van je overbelaste zenuwstelsel geeft het lichaam de kans om op te ruimen= ver-lichten!
Je laat oude patronen/gewoonten en gedragingen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je neemt afscheid van de oude vertrouwde jij. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

Tip; Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!❤️


Marjolein Ingrid Soulpursang❤️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten