zaterdag 29 juni 2019

WAAROM VERGEETACHTIG TIJDENS DIT PROCES---LEES DIT MAAR EENS ~ Via Martha Krul ( Sandra Walter)

 Geen fotobeschrijving beschikbaar.

WAAROM VERGEETACHTIG TIJDENS DIT PROCES---LEES DIT MAAR EENS




Fotonisch licht doordringt deze torusvelden tijdens de Ascensiecyclus. Het breekt de illusie van dualiteit uiteen: goed / fout, goed / slecht, hier / daar. We ruimen de dichte denkpatronen en emoties op die intense geheugenimpressies creëren op persoonlijke en collectieve torusvelden, die tijdsdynamiek vasthielden in de dichte lussen van de lagere werkelijkheden.
 
Transformatie: gebruik maken van de Eclipse- en Sirian-gateways
27 juni 2019


Zegeningen Geliefden ~ SANDRA WALTER



Oneindige liefde voor iedereen als we deze diepgaande en transformerende passage ervaren. Elke dag is nieuw, anders, briljant en daagt ons uit om het hogere zelf in dit nu te zijn. Deze zuiverder, intensievere ervaring van onze Ascentie is de 2020-energieën die ons verankeren en ons helpen bij het creëren van wat we maar willen. Divine Love and Zero Point regeren het moment en de tijdlijnen (eindelijk). We zijn uit de strijd met de voltooiing van deze eclipsweek, beste harten. Dankbaarheid voor alle hulp; we hebben dit.

De nulpuntsenergieën van de nieuwste tijdlijnverschuiving kunnen ons het gevoel geven dat alles gebeurt en er gebeurt niets op hetzelfde moment. De Eclipse-energieën ondersteunen onze baankeuze volledig - nu meteen. Behandel het nu. Maak de hartkeuze voor het moment; dit traint ons om te zijn - en te vertrouwen - de Aanwezigheid binnenin.

Duidelijkheid over tijdlijndynamiek en keuze van ervaring
Tijdlijnen zijn gebaseerd op persoonlijke en collectieve torusvelden. Deze zijn gemaakt om een ​​bandbreedte van frequentie te behouden die een bepaalde ervaring biedt. Torusvelden houden de vibrationele realiteiten op hun plaats. Dit is hoe tijddynamiek, energievelden, planetaire uitdrukkingen, persoonlijke en collectieve uitdrukkingen samen worden gemaakt.

Gedachten, emoties en acties drukken de toroïdale stromingen in; de spiraalvormige lussen in het torusveld. In dichtheid houden deze de torusvelden op hun plaats vergrendeld om een ​​ervaring van scheiding en TIJD te creëren. Onze tijdsbeleving is gebaseerd op emotionele afdrukken op een torusveld. Emoties creëren dichte geheugenvelden die de illusie van verleden-heden-toekomst behouden; een structuur van lineaire tijd en scheiding. Emoties zijn magnetisch, gedachten zijn elektrisch. Beide dragen bij aan de dichte structuur van realiteiten. Deze dichte elektromagnetische velden houden ons net uit fase met de waarheid van onze Goddelijke Aanwezigheid, of niet-lineaire nu-tijd.

Hogere vibrationele tijdlijnen (spiraalvormige toruslussen) behouden het geheugen niet op dezelfde manier. Ze zijn kristallijn, multidimensionaal, minder dicht. Het is een heel andere, minder lineaire ervaring van tijd. Terwijl we Ascenderen, gaan we open voor hogere vibrationele, minder dichte, minder emotionele en meer vloeiende tijdlijnen. Daarom is emotioneel klaren, neutraliteit en heling zo'n belangrijk onderdeel van ons proces.

Naarmate de vibratie stijgt met energie-influxen en collectief ontwaken, krijgen we toegang tot de hogere tijdlijnen, de Nieuwe Aarde-rijken, en gebruiken we ze om onze realiteiten naar een nieuwe ervaring te migreren. Gaia gebruikt hetzelfde systeem; het veld Nieuwe aarde is gemaakt en is beschikbaar sinds 12-12-12.

Solaris (de SUN) maakt ook gebruik van het torussysteem. Terwijl het binnenkomende fotonische licht opkomt, worden alle planeten en het leven in de massieve toroïdale velden van het zonnestelsel onder de aandacht gebracht.

Sterren, sterrenstelsels en universa zijn in staat meerdere realiteiten - meerdere torusvelden - tegelijk te laten draaien. De sjabloon Solar Cosmic Christ doet hetzelfde voor HUmans, en zorgt voor multidimensionaal bewustzijn, opererend via Source / Heart-coherentie van LOVE, in dienst. We zijn een reflectie, een fractale representatie, van de Universele operatie.

Fotonisch licht doordringt deze torusvelden tijdens de Ascensiecyclus. Het breekt de illusie van dualiteit uiteen: goed / fout, goed / slecht, hier / daar. We ruimen de dichte denkpatronen en emoties op die intense geheugenimpressies creëren op persoonlijke en collectieve torusvelden, die tijdsdynamiek vasthielden in de dichte lussen van de lagere werkelijkheden.

Dit is waarom we de lading van het geheugen verliezen tijdens Ascentie. We komen uit die velden en zijn niet langer verstrikt in de dichtere magnetieken.