dinsdag 14 mei 2019

Maandag 13 Mei 2019 ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL - 'FASTEN YOUR SEATBELTS': FORSE TURBULENTIE VANDAAG! Marjolein Ingrid Soulpursang

Afbeelding kan het volgende bevatten: vuur

Maandag 13 Mei 2019
ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL - 'FASTEN YOUR SEATBELTS': FORSE TURBULENTIE VANDAAG!

Een zeer sterke start vd nieuwe week met een energiestijging van >20.000x tov gisteren en SR anomalieën >120Hz!!!!!!!!!
Bovendien nadert er een zonnestorm binnen 48 uur!
Sterk voelbaar dagje wederom; het geeft misselijkheid, moeheid, druk op de Nervus Vagus, ritmestoornissen, dizzy, onbalans, drukpijnen op het skelet, we worden letterlijk stevig en centraal in onze fysieke "woning" gedrukt oiv de enorme lichtkrachtgolven.

We kunnen er niet OMHEEN, maar gaan er dwars DOORHEEN! Vluchten kan niet meer, het immense licht doordringt iedere cel!
De Nervus Vagus[ zilveren levenskoord, parasympatisch] staat onder grote druk tijdens deze krachtige transformatieprocessen.
We kunnen er niet meer omheen; de veranderingen zetten flink door en iedere dag versterken ze ons bewustzijn. Alles wordt in het licht gezet, niets blijft verborgen.
Het geeft enorme groeispurten alsof we razendsnel door onze jeugd, puberteit en volwassenheid heenrazen en al die herinneringen aan die levens opgeschoond worden om vervolgens vanuit je cel geheugen in je bewustzijnsveld geslingerd te worden, incl. de hele verhaallijnen; je levensverhaal, je wordt een open en transparant boek. Je wordt in je oerkracht gezet!
Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk=lichtlichaam=skelet= je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.
Zelf zie ik nu ook een skelet via mijn 3 oog alsof ik röntgen ogen heb gekregen!
Chakra 5 wordt geactiveerd= nek, schouders, gezicht, hoofdgebied; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. De stam waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.
Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.
Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.
Alles kan je pijn doen , diep door zuchten of puffen als bij een bevalling, het zijn de barensweeën waar we nu massaal doorheen gaan die als een tsunami over ons heen komen, we worden opnieuw geboren in het kristallijnen veld van licht en liefde = warmte= circulatie=stofwisseling= yin en yang =schildklier=chakra 5!
Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.
Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hoestbuien, slijm en snotterig, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting.
Weer een stampotje vandaag, mijn laptop en ik zijn wat sloom vd stroom!😂
Marjolein Ingrid Soulpursang