vrijdag 17 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Vrijdag 17 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Vrijdag 17 mei 2019

WEERALARM!
De sterkste Tsunami sinds maanden heeft ons bereikt, inclusief een SR tot 78Hz. Een enorme 'geboorte"golf aan hoogfrequent licht overspoelt ons en bereikt nu iedere plek en deel waar nog geen licht is geweest.


Een zeer intense en transformerende kracht dat alles in trilling brengt wat ons nog dwars zit en blokkeert om voluit te leven. Het voelt bij mijzelf vandaag aan alsof ik hoogzwanger ben, ik loop traag, stap voor stap zet ik heel bewust mijn voeten neer, mijn hand op de megabuik[megagolf=tsunami]. Voortdurend plaats ik de handen in mijn zij ter ondersteuning van mijzelf met deze kostbare wedergeboorte buik van mijn innerlijke kindje.

Ons lichaam werkt nu enorm hard om alles te zuiveren en te integreren, dus rust, relax, ontspan je zodat je lichaam ook de kans krijgt om te integreren!

Een indaling van het oer-aarde bewustzijn in ons lichaam, deze zuivert de baarmoeder, het heiligbeen oftewel sacrum.
De ongekende zeer intense en krachtige kosmische lichtgolven maken een sterk stuwende beweging neerwaarts. Via je kruin [fontanel], wervelkolom krachtig en spiralend naar beneden tot onderin je stuitje! Dit is een zeer sterke transformatiegolf die bij ons oude verborgen stukken in beweging brengt en in ons bewustzijn slingert waar de oude stukken uitvergroot worden zodat we ze mogen herkennen en opruimen omdat ze ons niet langer dienen!

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, schuld-en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.

Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude aarde. Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote modderstroom waardoorheen we hebben te waden. Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!

Ascensie is descensie op weg naar ascensie!
Symptomen; druk op je hoofd en hoofdpijn, nek-rug-schouderpijn, koude rillingen, hittegolven, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen [ gestagneerde lymfestroom] hartritmestoornissen, hoogzwangere buik,druk op het middenrif, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer, angst voor tekorten en voor van alles te vergeten.[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, nerveus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang