zondag 19 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Zaterdag 18 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Zaterdag 18 mei 2019
Volle maan in schorpioen=het gif in de staart loslaten ipv vasthouden! Dit kan giftige gedachten geven als reactie op oude kwetsuren die nu vrijkomen!
WOWWWWWW de stijging die van vandaag is maar liefst 5900x sterker geworden tov gisteren en dat is sterk voelbaar!
SR tot 79 Hz!

AANPASSEN EN NOG EENS AANPASSEN IS HET THEMA! Ons oud levensritme is verbroken= de energie shift.
Een immense hoeveelheid lichtdeeltjes en lichtgolven bereikt de aarde in zeer sterke opbouwende lichtgolven en overspoelt alles en iedereen! Alles maar dan ook echt alles komt aan en in het licht, niets blijft verborgen!


De opbouw van de hoogfrequente energiegolven vergt veel van ons lichaam om zich aan te passen. Als een magneet wordt nu oude duistere en dus laagfrequente energie [veneus bloed vol afvalstoffen] bij je omhoog getrokken via je milt [sponsfunctie].

De milt verspreidt deze energie [veneus bloed] via het ragfijne etherisch web door je zenuwstelsel en komt uitvergroot zo in je bewustzijnsveld = de lege ruimte voor je [chakra 4] Dit geeft vele storingen en emotionele ontladingen van oude energie.

Zeker met volle maan in schorpioen zul je merken dat je nog veel giftige reacties kunt hebben vanuit oude kwetsuren. Gifpijlen vuur je af op iemand die je onrecht heeft aangedaan of gekwetst heeft. Dit komt allemaal aan licht. Het venijn zit hem in de staart= fysiek is dit vasthouden in de anusspier [ hier ligt de kundalini energie slang opgeslagen] tot jij gif/gal spuwen kunt.

De dikke darm is het grote verwerkingskanaal en heeft vele kanalen zoals de galblaas/lever, maag etc.
We hebben zoveel gevoelens weggedrukt en opgeslagen in de ruimte rondom de organen om deze onaangename gevoelens maar niet te hoeven ervaren totdat ze ons blokkeren in onze levensstroom. Let dus maar eens op wat voor giftige reacties je nog bij je hebt!

Al deze lichtimpulsen overprikkelen ons nu snel en we hebben rust nodig om ze te verwerken en te integreren. Er is veel Nervus Vagus activatie [parasympaticus, senso/motorisch en herstellend vermogen] en dat merk je aan je vele stress ontladingen door de minste of geringste prikkel.

Het is pure ontlading van oude energie en oude patronen van vele levens en generaties toen het niet veilig was om je emotioneel te ontladen! Hier zit dus veel oud zeer uit de kindertijd!

Deze nieuwe hoogfrequente energie trekken al je oude stress en spanningen, die je zo lang noodgedwongen hebt moeten onderdrukken om te overleven in de 3D, nu als een magneet naar boven en geven dus hevige emotionele ontladingen om daarna voorgoed te verdwijnen als sneeuw voor de zon! Om jou zo weer in je heilige hartruimte te zetten!

Symptomen bij het vrijkomen vd kundalini energie;
■Spiertrekkingen, krampen of spasmen.
■Sterke energiestromingen of immense electriciteit die door het lichaam circuleert.
■Jeukende, trillende, prikkende, tintelende, stekende of kriebelende sensaties.
■Intense hitte of koude.
■Onvrijwillige lichaamsbewegingen (komen vooral voor tijdens meditatie, rust of slaap): schokken, trillen, bibberen; het gevoel door een innerlijke kracht in houdingen te worden geduwd, of het lichaam op een ongebruikelijke manier bewegen.
■Veranderingen in eet- en slaappatronen
■Episoden van extreme hyperactiviteit of juist overweldigende moeheid (sommige mensen met ME of het chronisch vermoeidheidssyndroom ervaren een Kundalini-ontwaken)
■Geïntensifeerde of verminderde sexuele lust.
■Hoofdpijnen, druk op de schedel.
■Versnelde hartslag, pijnen op de borst.
■Spijsverteringsproblemen.
■Gevoelloosheid of pijn in de ledematen (vooral linkervoet en -been)
■Pijnen en blokkades op wat voor plek dan ook; vaak in de rug en nek (veel gevallen van fybromyalgie zijn Kundalini-gerelateerd)
■Emotionele uitbarstingen; snelle stemmingswisselingen; extreme perioden van verdriet, angst, woede of depressies=detox
■Het horen van innerlijke geluiden, zoemende bij, suizen, pieptonen, dissonanties.
■Geestelijke verwarring; moeite met concentreren, geheugenverlies, geen tijds of dag besef.
■Hitte, vreemde activiteit zoals kriebelen in het hoofd, vooral rond de kruin.
■Perioden van immense vreugde, liefde, vrede en compassie. Dit kan af en aan komen en weer gaan, alsof je af een toe een glimp mag krijgen van wat er nog komen gaat aan moois!
■Verhoogde gevoeligheid: inzicht in de eigen essentie; bijzonder bewustzijn van de omgeving (inclusief "vibraties" van anderen)
■Verlichtingservaringen: een direct weten van een grotere realiteit.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Het is weer een stampot ratjetoe geworden, ik kan er momenteel geen samenhangend geheel van maken😅, alleen wat losse stukjes. Het is de hele week bij mij al een stampot ratjetoe ipv een literair hoogstandje😂🤣🤣😅
Marjolein Ingrid Soulpursang