maandag 20 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Maandag 20 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Maandag 20 mei 2019

TSUNAMI ALERT: EEN EXPLOSIEVE EN ONVOORSTELBARE TSUNAMI OPBOUW MET EEN GETAL MET 49 NULLEN!!!!!

SR anomalieën met pieken tot 72 Hz mn tussen12-18.00 uur!
Geomagnetische onrust oiv zonnewinden worden rond de 21-23 mei verwacht.
NOODZAAK: ONS AANPASSEN EN REINIGEN!!


Symptomen; nerveus, onrustig, stress, opgejaagd, hypergevoelige zenuwen die door je lijf gieren, druk op de wervelkolom, hoofd, voorhoofd, kaken, nek, schouders, botten, spieren, pezen, banden, misselijk, gedesoriënteerd, dizzy, gedeprimeerd= dan is de detox bezig in je lichaam! darmklachten, hoogzwanger gevoel, pms klachten, wazig zien, koude vingers, pijnlijke benen, heupen, hartritmestoornissen, benauwdheid oiv drukkend middenrif, grieperig, gigantische en explosieve hitte-aanvallen en/of extreme koude aanvallen etc etc.

We worden in onze kern gezet, onze blauwdruk ooit gevormd door de eerste 8 stamcellen. Zoals een zaadje dat precies ontkiemt volgens de blauwdruk van zijn oorsprong en op het juiste moment. We hebben een taak en overstijgen ons ego, en het volgen van ons hart en dat kan weerstand opwekken [brein] omdat we dan oude patronen los hebben te laten, ze dienen ons niet langer.

Ons ego brein wil ons beschermen tegen al dit licht en schiet in de verdediging/weerstand. Ons denkhoofd kan dit alles niet bevatten daar is het te beperkt voor. Die voelt zich het veiligst bij oude vertrouwde programmeringen, gaat op de automatische piloot en wil reflexmatig vechten, vluchten, zich verdedigen, de controle= grip=be-grijp-en houden. Daarbij ook jezelf willen verdedigen voor je proces/ontwikkeling naar de omgeving toe die helemaal maar dan ook helemaal niets van jou begrijpen; je leeft als een kluizenaar, hebt je terug getrokken van de mensenmassa. Dat kan toch NIET gezond zijn? Ze be-GRIJP-en JOU niet meer, je spoort niet meer! Ze raken de controle= grip= be-grijp-en over jou kwijt en dat kan voor hen beangstigend zijn. Kortom dit valt niet te bevatten voor het denkhoofd.

De prachtige blue energie blijft door onze blauwdrukken heen en weer zeven, het spoelt en spoelt en de drab blijft als koffieprut achter in het koffiefilter = chakra 6= de hypofyse die onze waterhuishouding regelt=nieren= weerspiegelt de psyche. Het is het negatieve filter waar de prut [afvalstoffen] achter blijft. De epifyse daarentegen filtert het positieve= de geladen energiedeeltjes vanuit de kosmos als een fonkelende zee of als een prachtige glinsterende bruidsluier.

Deze energie die nu de aarde bereikt is zeer genezend [denk aan de aesculaap] en vraagt van ons om vertrouwen en overgave zodat het licht zijn genezende werk kan doen. Allerlei ziekten waar je ooit last van hebt gehad en die van de vorige generaties [karma] worden nu gezuiverd en dus kunnen oude kwalen tijdelijk versterkt worden om voorgoed uit je systeem verwijdert te worden.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!