donderdag 23 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Donderdag 23 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Donderdag 23 mei 2019
WONDERBAARLIJKE EN ONBEGRIJPELIJK WAT ER AAN HET GEBEUREN IS; opnieuw sensationele 'EXODEUS' stijgingen van maar liefst een getal met meer dan 35 nullen! Deze licht en krachtgolven infunderen ons zoals een infuus met vloeibaar licht die tot diep in iedere celkern doordringen.
SR pieken tot 61 Hz en witte vlakken tussen 13-17.00 uur=kan kernpijnen geven
Deze hoge frequentietrillingen brengen ontgifting van de cellen. Ze duwen de kosmische kanalen [de 12 poorten van de ziel=12 hersenzenuwen, de 12 thoracale wervels,] weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen. 

Het immense licht duwt ahw dwars door de beschermjas [psoas]van je ego heen en de ego spuwt zijn gifpijlen nu heftig af uit angst=bijnieren=vechten, vluchten en een hoge uitstoot van stresshormonen= bijnier uitputting ervaren mn vd linker bijnier ter hoogte van de onderkant van je linker ribbenboog= opgeblazen middenrif, benauwd, pijn linksonder, hyper zijn en dan weer ineens totaal uitgeput zijn, obstipatie= oiv verkramping in datzelfde gebied=loslaten van vele levens en generaties aan stresshormonen en spierspanningen. 
Je ego wil krampachtig zich vasthouden aan al het oude vertrouwde en is bang voor het nieuwe onbekende en de nog lege plek.
De hogere chakra's [hart en hoger hart] verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar door de vele gaatjes=openingen van de zgn. "douchekop" het vloeibare licht over je hele lichaam doet uitstromen.
De neutraal geladen energie deeltjes [ionen] verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen= de + en - polen [ionen]!
De cellen gooien een teveel aan stress=geladen spanning eruit en dat komt dan in ons emotioneel waterlichaam waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt doorleven. De duistere energie ervaar je als depressies en doodsheid, onrust, opgejaagdheid, enorm nerveus of zelfs paniekerig zijn.
Vandaar dat je juist nu veel emotionele ontladingen doormaakt=pure evenwichtherstel!
Chakra 5=hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de basale celstofwisseling, chakra 5 heeft nu veel spanningen/stress los te laten oiv de stroom van witte licht en is verbonden met ch 1=bijnieren van vechten of vluchten=oude ego angsten trekt het nu als een magneet naar boven tot aan chakra 5=ons innerlijk kind die had te overleven in een omgeving waar het nog zo open stond voor alle energieën vanuit zijn omgeving en dus ook alle negatieve emoties als een spons opzoog en aan zichzelf toekende terwijl het niet van hem/haar zelf was. Deze onbegrepen en onverwerkte schaduwenergie projecteerden we op anderen om te overleven. Nu mogen we deze laagfrequente schaduw energieën transformeren dankzij dit wonderbaarlijke geschenk vanuit de kosmos!
Symptomen geeft spierpijnen nek/schouders/ druk vlak onder sleutelbeen. vibrationele griep, immense moeheid , koude rillingen, heftige emoties, depressieve buien[detox], hoge drukpangevoelens rondom en op het borstbeen, misselijk, darmklachten, benauwd, hartritmestoornissen, pijn onderkant linkerlong, enorme onrust, snoeperig, hongerig, gedesoriënteerd, nerveus, paniekerig, steenkoude vingertoppen oiv aanpassing van de bloedcirculatie, een lichaam als een Michelin poppetje zo opgezwollen, lymfe oedeem benen en bovenarmen, lymfeklierzwellingen etc etc.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang