woensdag 22 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Woensdag 22 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Woensdag 22 mei 2019.
WAUWWWWWW een WONDERBAARLIJKE frequentiestijging van maar liefst >85.000.000x de waarde tov gisteren en een SR tot 74Hz.
Ik heb zelf het gevoel dat ik aan het slaap wandelen ben; ik loop door de natuur in een soort droom-waak toestand, in een hele kalme tred. Geniet met volle teugen van de prachtige natuur en zag midden op een bouwterrein mijn lievelingsbloemen staan; grote felrode klaprozen wuivend in de wind terwijl men druk bezig was de nieuwbouw. Ik vond het zo treffend voor ascensie!

Midden in de verbouwingen waar nog veel arbeid en mankracht voor nodig is, bloeien prachtige knalrode klaprozen! Bloemen hebben net als wij een blauwdruk, een configuratie of bouwplan.
Zoals alle leven op aarde. Tijdens onze ascensie transformeren wij en groeien naar onze eigen oorspronkelijke blauwdruk, het zaad dat bepaalt wat voor soort 'bloem' wij worden. In onze woning= lichaam wordt nog flink verbouwd en achterstallig onderhoud wordt uitgevoerd zodat onze woning straks helemaal de juiste pasvorm heeft waarin wij als ziel heerlijk kunnen wonen en op de juiste grond=mineralenrijk!
Mogelijke symptomen:
Haperende electrische/digitale apparaten, drukpijnen wervelkolom, ritmestoornissen, drukgevoel van middenrif en borstbeen, misselijk, dizzy, boeddhabuik, vergeetachtigheid, gevoel te dromen of te slaapwandelen, deja-vu ervaringen, vermoeidheid, dorst, behoefte aan slapen en nog eens slapen= intregreren van de nieuwe energie etc etc.
Je laat nu razendsnel oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.
Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!
Een kort journaal vandaag want opnieuw hapert mijn laptop door alle energie, de letters doen er zo traag over als een schildpad😅😂
Ik ben heel benieuwd welke bloem of dier jouw blauwdruk weerspiegelt.
Een klaproos is heel teer gevoelig, pluk of beschadig haar niet want dan laat ze haar kopje hangen❤️ Geniet gewoon van haar aanwezigheid dan straalt ze!