zaterdag 25 mei 2019

HOUD VOL !! ~ Lichtinzicht


Met dank aan Lichtinzicht

HOUD VOL !!....

Houd vol lief kind...het ergste is achter de rug....je hebt de vuurproef doorstaan....je kan weer ademhalen. Ondanks dat je van je sokken geblazen werd, heb je je kranig geweerd. Wij zijn écht trots op jou, omdat je vanuit je hart en Ziel moed hebt getoond en hebt vertrouwd op een goede afloop. De situatie is nog niet helemaal opgelost, maar het zijn slechts de puntjes die op de 'i' gezet hoeven te worden.
*
Het universum heeft bemerkt hoe je energetisch heen en weer bent geslingerd tussen angst en Liefde...tussen wanhoop en Vertrouwen. Wellicht heb je zelf ervaren dat het Vertrouwen dat je had op een goede afloop van een diepere laag kwam dan de angst waar je -begrijpelijkerwijs - telkens in meegesleurd werd. Wees trots op jeZelf....je bent oprecht gegroeid en je Ziel is in een klap het stadium van volwassenheid betreden.
*


Hou nog even vol en laat de moed niet zakken....blijf vertrouwen op de heldere ingevingen waarmee je overspoeld wordt en de heldere waarnemingen waar je op mag vertrouwen. Weet dat alle heldere waarnemingen jou diep van binnen rust bezorgen...zelfs al is de uitkomst anders dan je denkt. Bezorgen je heldere waarnemingen je angst...dan weet je dat hier toch je ego aan het woord is....omdat het niet durft te vertrouwen dat alles zo goed voor jou kan uitpakken.
*
Wie goed doet wie goed ontmoet...dat is de reden dat het universum de afgelopen weken alles in het werk heeft gesteld om jou te helpen. Je hebt goed karma opgebouwd al vele jaren op rij...de hoogste tijd om dit te verzilveren ten gunste van jouw hele Zijn. Zo werkt het in deze tijd kosmisch nu eenmaal.
*
Ik adviseer je in de tussentijd gewoon te ontspannen in het moment....dat kan gerust....terwijl je met hart en Ziel blijft VERTROUWEN op een meer dan goede afloop....blijf vertrouwen op mij en de vele Lichtwezens die achter de schermen zich bekommeren om jouw geluk.
***
Lichtinzicht - Je beschermengel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten