zaterdag 25 mei 2019

Amelia Bert ~ Dit is wat er op dit moment aan de hand is:

 Afbeelding kan het volgende bevatten: vogel en bloem

Dit is wat er op dit moment aan de hand is:

" bepaalde emoties zijn " vast " door de tijd. Als je ze nog herinnert, ervaar je dezelfde emoties en vibraties. Die tijd wordt weer eens link met je, en zoals een plaat die ze herhalen door de herinnering aan je zintuigen en emoties. Zie het als een gebroken plaat die altijd op hetzelfde vers struikelen.

Die " vaste " stukjes van het verleden werden in rekening gebracht met emotie en geabsorbeerd weerstand zo erg dat ze " gedrukt " worden in je cellulaire geheugen. Zodra bepaalde overeenkomsten in je omgeving verschijnen, ervaar je automatisch dezelfde emoties, zoals de tijd stil stond. Die we roepen voor "geheugen zuivert".


Degenen die ze op dit moment ervaren, komen willekeurig om de gebeurtenissen uit het verleden te herinneren als ze zich niet konden herinneren dat ze ze hadden Je geest kan het je misschien niet herinneren, maar je cellen wel.

Meer symptomen van deze "memory reiniging" is de ervaring van vergelijkbare emoties als degene die je hebt ingeprent in het afgelopen evenement; maar nu lijkt het misschien willekeurig voor jou. Angst, frustratie, woede, agitatie, verdriet al die en meer zouden kunnen komen zonder te weten waarom je ze ervaart. Als ze door je cellulaire geheugen komen, heb je de neiging om ze te herbeleven.

De tijd lijkt erop dat het snel beweegt of alsof het stil staat. Je bent toch aan het werk door de tijd energie.

Laat je zelf gereinigd worden uit het verleden, bevestigen: ik laat dit volledig en volledig gaan.

Alles is goed."
Amelia Bert



Vertaald via Google translate