donderdag 30 mei 2019

Verschrikkelijke Tweeën, Wie Ook? / Channeling door Brenda Hofman / 27 Mei 2019

Verschrikkelijke Tweeën, Wie Ook?

Channeling door Brenda Hofman, 27 Mei 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 25 Mei 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie zullen je de komende dagen minder angstig voelen als jullie je losmaken van de chaos. Het voeden van chaos zal of is begonnen ongepast te voelen.
Terwijl jullie je licht van de onrust verwijderen en een vreedzamer gedrag vertonen, zullen anderen jullie voorbeeld volgen totdat degenen die angst en chaos scheppen, weinig aanhechting hebben. Dus het zal zijn dat de Aarde verschuift van angst naar liefde.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Hoe jullie de dag beginnen, is zeer waarschijnlijk hoe jullie dag zal eindigen. Woorden van wijsheid, misschien of misschien niet. Want zulke woorden geven aan dat er weinig te redden is wanneer jullie eenmaal boos, bang of een andere emotie dan vreugde zijn geworden.
Dus jullie zijn in een geloofspatroon dat weinig te maken heeft met jullie realiteit. Want jullie hebben geleerd dat jullie 'aardigheid' MOETEN voelen, uiten en daarom ervaren.

Is het niet waar dat als jullie eenmaal verklaren dat jullie een aardig persoon zijn of zullen zijn, jullie je schuldig voelen wanneer een snauwerige opmerking ontsnapt?
Niet omdat jullie een vreselijk persoon zijn, maar omdat jullie je aardigheid belijdenis loochenen. Zijn zulke snauwerige uitspraken, niet jullie waarheid? En zijn jullie innerlijke aansporingen nu niet over eerlijkheid?
Ten eerste, jullie eerlijkheid zou verder kunnen gaan dan verwacht.
Jullie zouden kunnen merken dat jullie iets er uit flappen waar jullie je voor schamen of over verbazen.
Dat is niet verschrikkelijk, maar in plaats daarvan een opruimproces om een eind te maken aan 3D behoefte om jullie woorden te ziften door sociale wensen en plichten.
Verwachten jullie geen enkele kaliberbepaling wanneer jullie de inkt in de printer veranderen?
Misschien vinden jullie de kleur te licht of te donker bij de eerste poging om af te drukken nadat de nieuwe cartridge is geplaatst. Passen jullie je dan niet aan totdat de kleur of inkt aan jullie behoeften voldoet? Het is dus voor jullie nieuwe innerlijke eerlijkheid.
Jullie zijn niet gewend om eerlijk te zijn zolang jullie van de aarde zijn- zelfs met julliezelf. Want jullie hebben woorden en acties afgestemd op jullie sociale rol.
Jullie boosheid, depressie, angsten en emotionele onderdrukking zijn het resultaat van proberen erin te passen - verbaal en fysiek.
Jullie hebben 3D-rollen als echtgenoot (mln. of vr.), ouder, kind, lid van de gemeenschap, coördinator, leider, enzovoort. En in het verleden presteerden jullie zoals verwacht, ook al waren jullie het niet altijd eens of vonden het zo gemakkelijk.
Dus jullie moesten vaak jullie spirits hooghouden met zelfpraat, zoals:
"Hij is mijn vriend, dus ik zal met hem reizen naar plaatsen waar ik niet heen wil." Of: "Zij is mijn kind, dus ik moet voor haar zorgen maakt niet uit hoe ze me behandelt."
En als jullie niet presteren zoals verwacht in een sociale categorie, claimt de 3D-maatschappij het recht om jullie waarde te ontkennen.
'Zij is geen goede vriend. Hij is geen goede vader. "Jullie nadrukkelijk aanmoedigend om in het sociale patroon van juistheid te vallen.
Jullie beginnen waarschijnlijk mini stemmige slechte buien te ervaren binnen die sociale interacties van "Ik wil nu niet met haar praten, dus ik ga niet bellen, ook al heeft ze me dat gezegd."
Of: "Ik ga mijn vrije dag niet gebruiken om voor jullie behoeften te zorgen." En hoewel jullie woorden misschien niet die stemmige slechte bui uitdrukken, zou jullie toon dat wel kunnen. Want jullie zijn moe overgangen maken en evenals het onderhouden van sociale mores.
Jullie willen doen wat jullie willen doen.
Jullie bevinden je in de 5D volwassen evolutionaire fase van terugkeren naar jullie 'verschrikkelijke tweeën', van het stampen van jullie voet en zeggen, "NEE!" En niet op een zachte toon.
Jullie zijn uitgeput om de Universums, de samenleving, jullie dierbaren en julliezelf te behagen.
Jullie kunnen niet langer alle dingen zijn voor alle mensen of wezens.
Jij bent jij. Jullie zijn jullie. En waarschijnlijk hebben jullie niet de energie om iemand mee te dragen, ongeacht hoeveel jullie van ze houden of verschuldigd zijn. Jullie zijn uitgeput.
Jullie hebben de Aarde verplaatst - waarvoor jullie je eeuwenlang hebben voorbereid. Dus jullie zouden die taak kunnen voltooien terwijl jullie voor het grootste deel in de 3D-wereld blijven.
Jullie huidige stuk zelfliefde is meer aan het proberen omdat jullie nog nooit hebben geprobeerd om julliezelf en zo veel nieuwe segmenten in dichte 3D-energieën volledig te claimen.
Jullie voelen je soms, alsof jullie in drijfzand zijn. Jullie geliefden vereisen dit, jullie werkgever wil iets anders, en jullie samenleving verwacht meer.
Op deze manier aan jullie trekkend en duwend totdat jullie uiteindelijk verklaren, "Ik ga het niet meer nemen."
Natuurlijk is het duwen en porren geen toevalligheid. Jij, jullie, en masse, creëerden zulk dat jullie verder zouden verschuiven dan jullie 3D-lijnen, voorbij aan de beperkingen die zijn vastgesteld door jullie verleden en huidige 3D-levens. Jullie dwingend (vaak schoppend en schreeuwend) om julliezelf een soeverein wezen te verklaren dat innerlijke richtlijnen volgt in plaats van maatschappelijke wensen en plichten.
Zulke eigenzinnigheid wordt verwacht van tweejarigen, maar zeker niet van de 3D gesocialiseerde volwassenen, die jullie geloven te zijn.
Maar voordat jullie jezelf volledig kunnen opeisen, moeten jullie die acties en stukken ontdekken die 3D-vereisten zijn. Dat is wat er nu gebeurt.
Dus jullie zullen merken dat jullie vaker en luider "NEE" zeggen op de meest onverwachte plaatsen en tijden.
Natuurlijk kunnen jullie die van 3D beledigen. Niet omdat wat jullie zeggen of doet verkeerd is, maar omdat jullie sociale mores uitroeien zonder ze te vervangen door anderen die sociaal aanvaardbaar zijn.
Jullie zijn een nieuwe persoon in een nieuwe wereld. En jullie claimen deze nieuwe persoon, eerst langzaam, want jullie schijnbare tirades of woorden zullen jullie doen verschrikken evenals anderen.
"Wat als ik verder ga en niemand me leuk vindt?"
Is een constante bedreiging voor jullie nieuwheid.
Niet omdat dat iets is waar jullie je zorgen over moeten maken, maar dat jullie zo gesocialiseerd zijn aan ‘zouden en moeten’ dat jullie je niet altijd kunnen herinneren wie jullie zijn.
Het volstaat voor jullie om te weten dat jullie een nieuw wezen zijn.
Het is dus mogelijk dat jullie er iets uitflappen dat jullie net zo goed verrast als anderen, of dat jullie weigeren om iets te doen dat anderen van jullie verwachten. Geen van deze acties is verschrikkelijk want jullie zijn een nieuw wezen dat zich aanpast binnen een 3D-wereld.
Als nieuwe jullie, verschrikkelijke twee, hoeven jullie enkel bezorgd te zijn over hoe jullie je op dit moment voelen. Heeft jullie twee jaar oude zoon besloten te protesteren tegen het veranderen van zijn kleding op basis van jullie behoeften of die van hem?
Jullie kunnen dus iets zeggen dat zeer doet aan de gevoelens van anderen, niet omdat jullie bewering verkeerd is, maar omdat jullie de 3D-behoefte van het moment niet volgen. Laat dat zijn gelijk jullie evolueren.
En sta julliezelf toe te rusten, want jullie hebben het uiterste van julliezelf gevergd om te voldoen aan zowel 3D- als 5D-eisen die verder gaan dan wat jullie fysieke wezen kan.
Rust.
Sta julliezelf toe te zijn – stemmige boze buien, verschuivingen in acties en interesses en misschien een terugkeer naar sommige van jullie 3D-activiteiten. Niemand weet, inclusief jullie, wat deze verschrikkelijke-tweeën fase zal verschuiven. Weet gewoon dat dit een geaccepteerde en verwachte behoefte is die jullie in staat stelt om het diep ingesleten 3D van ‘zouden en moeten’ te niet te doen.
Het is tijd om net zo lief voor julliezelf te zijn als anderen verwachten dat jullie voor hen zijn.
Zo zal het zijn. Amen.