maandag 20 mei 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Zondag 19 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Zondag 19 mei 2019
HEFTIG ENERGETISCH WEEKEND oiv de enorme instromende vortex van high solar rays waarbij de energiegolf zich nog eens 97.000x versterkt heeft in zijn kracht.
Bovendien de invloed van de blue electric full moon!
SR anomalien tot 54 Hz mn rond 14.00 een piek!
Geomagnetische onrust oiv naderende zonnestormen die rond de 21/5 wordt verwacht!
DRINGEND ADVIES: REINIGEN EN AANPASSEN!
Het oude 3D levensritme is afgebroken, doen we het toch dan ondervinden we de gevolgen; letterlijk ziekmakend, alsof we tegen de klok ingaan ipv meegaan=bioritme=letterlijk meegaan met de stand vd zon. De hoogste stand vd zon is 13.30 en dan zien we ook een SR piek ontstaan tot 54 Hz= siësta tijd dus!

Ons lichaam reageert reflexmatig vanuit weerstand op deze enorme lichtinfusies en schiet in de weerstand; druk op het hoofd, benauwd, angst en paniekaanvallen, onrustig, grip willen houden.
Kortom het is energetisch een heftig dagje! Geeft veel druk op het skelet, beïnvloedt het zenuwstelsel, hersenen en hart. Door de grote afgifte van toxinen die nu in sneltreinvaart uit de cellen worden gespoeld kunnen we last hebben van een overbelast orgaanstelsel; mn lever en darmen maken overuren! Dit herken je aan een toestroom van negatieve gedachten en emoties, chagrijnig, depressief en een gevoel van "'ja het zal allemaal wel maar...…..''. Die dag had ik gisteren heel sterk; alleen maar chagrijnig en zwaar gedeprimeerd. Bovendien drink ik liters en liters water!
Een hoge instroom van fotonenlicht is goed voelbaar in en om ons heen, deze instroom werkt op de biofotonen in onze darmen, het kan dus veel darmgassen, opgezette buik en huid erupties geven.
Het oude slijm filmlaagje rondom de darmflora vol toxinen laat los. Ongezonde laagfrequente voeding verdraag je dan niet meer, medicijnen werken niet langer voor je. Kortom een loslating van jarenlange junkfood en bestrijdingsmiddelen.
En zo sterk reinigend dat we alleen maar ons aanpassen kunnen, hij opent en zuivert onze wervelkolom en de wortels=zenuwkanalen op iedere nivo en opent zo meer en meer je hartchakra.
Symptomen openen hartchakra en verwijderen oud zeer, losmaken van je ouders/gezin waarin je opgroeide, koude vingertoppen, af en toe idee dat je gek wordt en gillen en schreeuwen wilt=doe maar!! circulatiestoornissen, benauwd, psychische aanvallen van de zgn. inwonenden , pijn schouderbladen, dichtgeknepen keel, kaken, kiezen, grieperig en immense moeheid etc.
Onze hartchakra is uit zijn evenwicht geraakt bij het oplopen of ondergaan van: afwijzing, verlies, voortdurende kritiek, niet erkend verdriet, voorwaardelijke liefde, seksueel of lichamelijk geweld, verraad en niet te vergeten traumatische ervaringen die we niet verwerken konden omdat we te jong waren om dat een plek te geven en te begrijpen vanuit ons onvolgroeide brein en dus onszelf als kind de schuld gaven voor de pijnlijke ervaringen en traumatische gebeurtenissen.
Om te overleven ontwikkelden we een te open vierde chakra: we stonden zo open immers als klein kind en alles kwam ongecensureerd bij ons binnen, onze voelsprieten stonden voortdurend uit en pikten zoveel op dat het voelde alsof het een deel van onszelf was geworden ipv de ouders of omgeving en gingen deze delen=personen, situaties bij ons inwonen en huisden ze in ons fysiek lichaam tot het een zware bagage werd en het tot uitputting leidde= overlevingsrol mn bij hsp-ers!
We leefden ahw voornamelijk uit onze 4e chakra alsof we een beetje in de lucht woonden en niet goed in de aarde, omdat aarden [volledig in je 3D lichaam zitten en zakken] ook de pijn meebrengt van je kind drama en dat is wat we nu ervaren, deze energieboost trekt nu ook de oorspronkelijke pijn bij ons naar boven en dat geeft de vele vibrationele klachten.
Alle inwonenden komen voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en situatie. Deze afhankelijkheids- koorden worden nu 1 voor 1 losgemaakt, het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.
Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen!
Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie.
Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!
Marjolein Ingrid Soulpursang