woensdag 22 mei 2019

De energie update van vandaag 21/05/2019 ~ Martha Krul



De energie update van vandaag 21/05/2019 
Nog maar eens 15.000 keer die enorme stijging van gisteren met een piek van 73 Hz.

Ja de ene dag nog sterker dan de andere en wij staan onder die hoogspanning en doen het toch iedere dag weer.

Wat een kanjers die met elkaar dit transformatie proces doormaken. Je begrijpt inmiddels zeker wel waarom je bij de "uitverkorenen" van de lichtwerkers mocht horen.


Omdat al bekend was dat jij in vorige levens voor hete vuren hebt gestaan. Dat je toen ook al hebt laten zien dat wanneer het zwaar is, je niet op zal geven. En nu doe je dat opnieuw.

Puffen en steunen, maar opgeven niet.
Bij het zicht van de haven is dat natuurlijk ook niet het beste wat je kan doen. Je hebt zo lang volgehouden en nu komt de haven meer en meer in zicht.


Het is mooi om te zien dat steeds meer zielen zover door de transformatie heengegaan zijn dat zij zich nu aan het oprichten zijn. Wat verdwaast om zich heen kijken, maar er staan steeds meer zielen die al zicht krijgen op de haven.


Het doel komt in zicht.
De mooie energie van de 5e dimensie begint al steeds meer onze kant op te stralen, omdat wij binnen het bereik van de haven zijn. 


Het zijn met elkaar net kuikens die uit het ei gekropen zijn. Nog een beetje verdwaasd door het licht en het aanschouwen van alles wat "nieuw" is....


Maar het is niet nieuw.
Wij hebben aan gene zijde gewoond en daar die prachtige energieën al eerder gezien. Wij hebben daar ook met die mooie transparantie energie gewerkt. Daarom voelt het vreemd en vertrouwd tegelijk. Daarom voel je opwinding, maar tevens vrede. Je voelt het universele licht dat over je schijnt. Het licht dat wij vaak het goddelijke licht noemen. Het licht waar wij altijd mee verbonden zijn. Ja de veilige haven is in zicht.


Degene die zich al opgericht hebben krijgen er al beelden van binnen. Doe rustig aan. Er gebeurt heel veel op vele fronten tegelijk. Die rust geeft overzicht en inzicht. Dat is je leiding.
Je bent er bijna. Nog even......... 



Namasté